Първоначално изпратено от be_google
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamЩе има контрол да.Като Щрабаг на летището и турците с "Люлин".Първоначално изпратено от B.GrahamЩе има контрол да. Като Щрабаг на летището и турците с "Люлин".
1. Докога ще идват чужди компании с лобита в ЕС и с едни голи и алчни задници??? Без почти никакъв капацитет - но с огромни претенции!!!
2. Как се развиха нещата с исканията на FCC за още и още пари от джоба ни за Дунав-мост 2 ??? При положение, че строителните материали паднаха с над 50% - особено арматурата, която е най-голямото перо в този обект държавата ще поиска ли намаление на цената???
3. Трябва да има някаква хорма на протекционизъм - особено през 2009г.
Доколкото помня и това дружество направи доста инвестиции в техника!
нямам акции или оферти по позицията
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degreeАре давайте на 50 ст.,
че ще ми е по-лесно след 3-4 месеца да умножавам 30 лв по 100 000 бр ...
а само бълват чернилка и чоплят семки.....................,
а на 50ст и аз ще си направя шест цифрено пакетче.........хахахахаха......
и след това да видим , кой кого....................хахахахаха.....:-)))
Коментар
-
иИ пътя Враца - Монтана,
където пропадна в резултат на чуждожемните измамници
Щрабаг, абе сърбахме и попарата, стига толкова
доплащане с анекси и некачествена работа!:-))
ХДПАТ инвестира в закупуването на нова модерна техника и е готов да посрещне
всякакви поръчки на високо качествo!;-))
Taка че.....................,
алоооооооооооо кибиците , ако обичаш...........:-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamАз викам да закрият всички БГинфра компании.И да се забрани БГ участието в тръгове.И шъ съ опраими.
Алчност, алчност българска.
Бе далеч съм от мисълта, че не могат. Ама като в цената на строителството се калкулира и цената на партията закрилница, на човека закрилник, на баткото, на браткото, на шурея и балдъзата му, премията на собственика ... и ... де е киро на кирия ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от B.GrahamАз викам да закрият всички БГинфра компании.И да се забрани БГ участието в тръгове.И шъ съ опраими.
Алчност, алчност българска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от B.GrahamТова е верно.Два дни някой тихичко купува.
Рано е, много е рано за радост.
Тепърва много мъка чака дребните (и едрите) акционери.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар