IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Божков обаче явно е решил да го възражда. Ако вземе следващия път освен бонус само за себе си, да пусне и едно дивидетче към акционерите.... ... Всичко е възможно на необятната БФБ
    Батя, не само дивидент ами по един камион пясък ще има за акционерите в патката
    Не се занасяй прекалено.
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Казах ви че е добре човек да има все пак един билет от лотарията в портфейла си. Нещата доскоро бяха толкова зле, че бяхме го отписали тоя холдинг. Божков обаче явно е решил да го възражда. Ако вземе следващия път освен бонус само за себе си, да пусне и едно дивидетче към акционерите.... ... Всичко е възможно на необятната БФБ

Холдинг Пътища преструктурира кредитите си към ПИБ и тегли нов за 4,37 млн. евро

Коментар

• някои може ли да каже кой сега командва в холдинга и които и да е той знае ли какво прави.май НЕ. днес така, утре - обратно т.е. ТОПЛИМ ВОДА И Я РАЗХЛАЖДАМЕ. започвам да се влюбвам не в холдинга, а в новата визия на Факи
        Last edited by mibova; 19.01.2011, 15:25.
        Св

Коментар

• Факи,
          все повече хващаш окото!
          Много си се разкрасил на снимката на профила))

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
            Е, аз не съм Мажоритар ,а просто един спекулант ...

Но е ясно ,че в края на Януари АПИ ,а и през цялата 2011 ще се разплаща не само на ТРЕЙС-а.
            И тогава ...дали Пътят ще подмине 2-3 пъти номинала си както преди години, не знам ,но съм сигурен ,че ще доближи левчето
            А каква ще да е причината да доближи леФчето? Да не би, защото ще излязат на печалба, ще върнат кредитите, и ще раздадат дивидент?

Коментар

• Е, аз не съм Мажоритар ,а просто един спекулант ...

Но е ясно ,че в края на Януари АПИ ,а и през цялата 2011 ще се разплаща не само на ТРЕЙС-а.
              И тогава ...дали Пътят ще подмине 2-3 пъти номинала си както преди години, не знам ,но съм сигурен ,че ще доближи левчето
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                той тренда вече обръща
                Какъв тренд бе пичове...
                Тук отдавна всичко приключи.
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• той тренда вече обръща

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                    Ами Пепи къде се изгуби?
                    Пепи продаде и сега чакаме тренда да обърне
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ами Пепи къде се изгуби?

Коментар

• 6те цепим ли по инфраструктурата

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                          Днес станахме свидетели на поредната манипулация на мажо.Голям хитрец е той,но нопоследък все е за сметка на съдружници-какъвто бях,ама мъжко дупе един път се ...
                          Мдааа, прав си.
                          Но пък - за всеки влак си има пътници - едни слязоха, други тепърва се качват, а някои и по два пъти даже...

Коментар

• Днес станахме свидетели на поредната манипулация на мажо.Голям хитрец е той,но нопоследък все е за сметка на съдружници-какъвто бях,ама мъжко дупе един път се ...

Коментар

• A GAME OF CHESS.... T.S.ELIOT

Коментар

• Сделката е била "изповядана на данъчна оценка" или е имало предложение на което не може да се откаже

Коментар

Working...
                                X