Калкулирания показател на MOSTS e от неконслидирания отчет - и аз още не съм видял консолидиран. Допълних подсказка в поста си по-долу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
11.12.2007 По предварителни данни очакваната печалба за 2007 г. на Холдинг Пътища АД ще бъде в размер на 51 млн.лв., от които около 30 млн. лв. ще бъдат разпределени като безплатни акции на акционерите на дружеството след вземане на съответните решения на редовното годишно Общо събрание на акционерите на дружеството
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиПечалбата за 2007 г е 19 463 000, преди облагане с данъци,
че това си е 20 мил. печалба, както си го казаха и хората,
а приходите се увеличават 60%, малко ли ви е.........???:-))
А тази година , започва големият екшън, к,во искате не може да ви
разбере човек!;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от neeeкакво ви топли преоценката?
Аз бях заложил 16мл печалба от оперативна дейност .... дори ме изненадаха
Боби, и все пак защо при ХД се прави така, а при Еврохолд иначе ... каква точно е разликата?
14 825
ама такъв им е стила, просто като отсееш разхвърляната прогнозна информация от мениджмънта и се получават нещата.
Коментар
-
Отчетът си е според очакванията. И преоценката (от около 30 милиона) си я има и печалбата от около 20 милиона (вж долу цитат 1), която бяха казали си я има. Е сега ако това че печалбата е 18 вместо 20 ви е проблем, то продавайте. Казано накратко каквото са казали, това си е.
Иначе за П/Ето то го гледайте за тази година. Ако пак това което са казали като прогноза за печалбата от 40 милиона (виж долу цитат 2) се изпълни, то става П/Е 2008 от около 12 при цена 1200 за акция. Това ОК ли ви е?)))
2007-12-11 - Други новини.....
В БФБ-София АД е постъпила информация от Холдинг Пътища - София /HDPAТ/, че на проведеното Извънредно Общо събрание на акционерите на Холдинг Пътища АД на 11.12.2007 г. е представена следната информация:
По предварителни данни очакваната печалба за 2007 г. на Холдинг Пътища АД ще бъде в размер на 51 млн.лв., от които около 30 млн. лв. ще бъдат разпределени като безплатни акции на акционерите на дружеството след вземане на съответните решения на редовното Годишно Общо събрание на акционерите на Холдинг Пътища АД.
2008-01-18 - Други новини.....
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Холдинг Пътища - София /HDPAТ/:
Вчера, 17.01. Холдинг Пътища АД-София прие бюджета, инвестиционната програма и бизнеспрограмата за 2008 г., обяви днес в интервю пред PROFIT TV Орлин Хаджиянков, председател на УС и изпълнителен директор на Холдинг Пътища АД-София.
Прогнозните финансови резултати за тази година са: приходи в размер на 210-220 млн. лева, чиста печалба след облагане с данъци – 42 млн.лв. и инвестиционна програма в размер на 42 млн. лева (с ДДС).
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от neeeкакво ви топли преоценката?
Аз бях заложил 16мл печалба от оперативна дейност .... дори ме изненадаха
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Боримечкатанали прогнозираха 180 милиона приходи ... а сега са 148
и какво стана с печалбата от преоценката?- в случая няма как преоценката да я видиш в консолидирания.......
тук в консолидирания е само печалбата от основната дейност
току-що ми го каза експерт по въпроса
Коментар
Коментар