IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Калкулирания показател на MOSTS e от неконслидирания отчет - и аз още не съм видял консолидиран. Допълних подсказка в поста си по-долу.

Коментар

• Valuator, kyde sa publikuwali consolidirania otchet na Mosts? Na mnogo mesta gi puskat weche.

Коментар

• Ако това успокоява някого - почти два пъти по-голямо :shock: от това на HDPAT - 53.2 ops:
        В момента най-подценен е MOSTS - P/E 24 (неконс.)

Първоначално изпратено от B.Graham
        ... я някой да сметне П/Е-то на Трейса

Коментар

• Moje bi na treisiancte prihodite sa gi zabawili prez drugoto wreme. Kakwo smeshno ima

Коментар

• Смейте се на Трейс
            Ама трейсианците имат 70 млн. приходи за 3 м. Да не стане пак 300 лв.?

Коментар

• Абе ние пак сме добре ама я някой да сметне П/Е-то на Трейса
              Life won't wait for you.

Коментар

• 11.12.2007 По предварителни данни очакваната печалба за 2007 г. на Холдинг Пътища АД ще бъде в размер на 51 млн.лв., от които около 30 млн. лв. ще бъдат разпределени като безплатни акции на акционерите на дружеството след вземане на съответните решения на редовното годишно Общо събрание на акционерите на дружеството

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                  Печалбата за 2007 г е 19 463 000, преди облагане с данъци,

че това си е 20 мил. печалба, както си го казаха и хората,

а приходите се увеличават 60%, малко ли ви е.........???:-))

А тази година , започва големият екшън, к,во искате не може да ви

разбере човек!;-))
                  Ялъмов, хората казаха 50 милиона печалба dumb ass, а не 20 или 18 млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                    Първоначално изпратено от neee
                    какво ви топли преоценката?
                    Аз бях заложил 16мл печалба от оперативна дейност .... дори ме изненадаха
                    че те за третото тримесечие бяха 16.5 милиона ...

Боби, и все пак защо при ХД се прави така, а при Еврохолд иначе ... каква точно е разликата?
                    То и разходите за материали за Q3 са 0 28 478 а за цялата година са
                    14 825
                    ама такъв им е стила, просто като отсееш разхвърляната прогнозна информация от мениджмънта и се получават нещата.

Коментар

• Печалбата за 2007 г е 19 463 000, преди облагане с данъци,

че това си е 20 мил. печалба, както си го казаха и хората,

а приходите се увеличават 60%, малко ли ви е.........???:-))

А тази година , започва големият екшън, к,во искате не може да ви

разбере човек!;-))

Коментар

• Отчетът си е според очакванията. И преоценката (от около 30 милиона) си я има и печалбата от около 20 милиона (вж долу цитат 1), която бяха казали си я има. Е сега ако това че печалбата е 18 вместо 20 ви е проблем, то продавайте. Казано накратко каквото са казали, това си е.

Иначе за П/Ето то го гледайте за тази година. Ако пак това което са казали като прогноза за печалбата от 40 милиона (виж долу цитат 2) се изпълни, то става П/Е 2008 от около 12 при цена 1200 за акция. Това ОК ли ви е? )))

2007-12-11 - Други новини.....
                        В БФБ-София АД е постъпила информация от Холдинг Пътища - София /HDPAТ/, че на проведеното Извънредно Общо събрание на акционерите на Холдинг Пътища АД на 11.12.2007 г. е представена следната информация:
                        По предварителни данни очакваната печалба за 2007 г. на Холдинг Пътища АД ще бъде в размер на 51 млн.лв., от които около 30 млн. лв. ще бъдат разпределени като безплатни акции на акционерите на дружеството след вземане на съответните решения на редовното Годишно Общо събрание на акционерите на Холдинг Пътища АД.

2008-01-18 - Други новини.....
                        В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Холдинг Пътища - София /HDPAТ/:
                        Вчера, 17.01. Холдинг Пътища АД-София прие бюджета, инвестиционната програма и бизнеспрограмата за 2008 г., обяви днес в интервю пред PROFIT TV Орлин Хаджиянков, председател на УС и изпълнителен директор на Холдинг Пътища АД-София.
                        Прогнозните финансови резултати за тази година са: приходи в размер на 210-220 млн. лева, чиста печалба след облагане с данъци – 42 млн.лв. и инвестиционна програма в размер на 42 млн. лева (с ДДС).

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
                          че те за третото тримесечие бяха 16.5 милиона ...

Боби, и все пак защо при ХД се прави така, а при Еврохолд иначе ... каква точно е разликата?

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
                            вижте и опп и инвестициите

Коментар

• какво ви топли преоценката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                                Първоначално изпратено от Стенли
                                Първоначално изпратено от Боримечката
                                нали прогнозираха 180 милиона приходи ... а сега са 148

и какво стана с печалбата от преоценката?
                                Зависи на какво точно е преоценката - в случая няма как преоценката да я видиш в консолидирания.......
                                добре, тази преоценка не е ли идентична на тази при Еврохолда?
                                преоценката си е дадена идеално в неконсолидирания отчет
                                тук в консолидирания е само печалбата от основната дейност
                                току-що ми го каза експерт по въпроса

Коментар

Working...
                                X