IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Благодаря на всички, които ми продадоха.
    Да са живи и здрави.

Хубаво е да четем смешките на заядливите балъци, докато ние правим пачки.
    да подяволите и аз на твоито мнение

Коментар

• Благодаря на всички, които ми продадоха.
      Да са живи и здрави.

Хубаво е да четем смешките на заядливите балъци, докато ние правим пачки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
        хъммммм
        Какво хъмкаш бре?
        Три лева артията няма да стигне, че да излезеш на фитка.

Коментар

• Как ще се оправят нещата
          Според мен ХДПАТ трябва да го вкарат служебно нищо че не отговаря вече
          А ЗХБЛ ще получат вазмездие след една седмица след като излезнат цените им ще паднат от преди 6месеца

Коментар

• хъммммм

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
              Това беше гадно,обичаш да радваш хората
              Ами реалността е гадна, а съвета е добър - виж докъде я докараха - дотолкова са заети с обирането на дребните, та чак им се свиди .дори собствените си акции да отпечатат.

Коментар

• Съставът на SOFIX е грешен, признаха от Централен депозитар*
                http://www.investor.bg/news/article/112802/361.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Най-добре да инвестира в нещо смислено - едно гърне, да си го носи със себе си та да си го ползва при нужда.
                  И да си поиска акциите налични - най-добре да ги отпечатат в Белово...
                  Това беше гадно
                  Last edited by strol; 10.03.2011, 15:51.

Коментар

Мисля,че аз съм този който ти даде днес и не само днес и не само на теб утре пак ,останали са ми още малко,по-добре си купи метална каса и я пази добре,заложил си на правилната карта още от днес си на печалба
                    Най-добре да инвестира в нещо смислено - едно гърне, да си го носи със себе си та да си го ползва при нужда.
                    И да си поиска акциите налични - най-добре да ги отпечатат в Белово...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Благодаря на тези, които ми продадоха днес.
                      Да са живи и здрави.
                      Утре ще ида да си купя голям куфар. Ще го ползвам като трезор.

А на мацето като му гледам бритончето и нежното личице сън не ме лови.
                      Мисля,че аз съм този който ти даде днес и не само днес и не само на теб утре пак ,останали са ми още малко,по-добре си купи метална каса и я пази добре,заложил си на правилната карта още от днес си на печалба

Коментар

Така де, но хубаво ще е човека който подведе много хора да изгубят парите си тук, хора, разбивайки им живота и бъдещето, оставяйки ги на улицата, нямащи с какво да нахранят децата си - човека който няма срам, и би подарил и майка си на бат'си Бож - Пепи - да отговори на въпроса.
                        И аз съм от тези хора,да обясни и на мен ,какво да ми овяснява ние сме жертва на собствената си глупост,всички си давахме сметка в какви смешни компании си вкарваме парите и Холдинга за Моста да не говорим кой ни е крив сега просто бяхме и сме алчни спекуланти
                        Last edited by strol; 25.02.2011, 17:05.

Коментар

• Благодаря на тези, които ми продадоха днес.
                          Да са живи и здрави.
                          Утре ще ида да си купя голям куфар. Ще го ползвам като трезор.

А на мацето като му гледам бритончето и нежното личице сън не ме лови.

Коментар

Ама то и каменяк вече не остана,всичкия вече е в градината на О.Х,той е виновен за всичко той е крадеца той е некадърника а В.Б горкичкия жив да го оплачеш той даже не знае за какво става въпрос той е окраден подведен и използван за с..кс
                            Така де, но хубаво ще е човека който подведе много хора да изгубят парите си тук, хора, разбивайки им живота и бъдещето, оставяйки ги на улицата, нямащи с какво да нахранят децата си - човека който няма срам, и би подарил и майка си на бат'си Бож - Пепи - да отговори на въпроса.

Коментар

E kак така стана, бре Пепи?
                              Нали щяха да строят Черноморския магистрален пръстен, и едновременно с това и магистрала Тракия? Ами какво ще стане с кариерата до Карнобат? Там много каменяк има, нали? И ще остане неизползван?
                              Ама то и каменяк вече не остана,всичкия вече е в градината на О.Х,той е виновен за всичко той е крадеца той е некадърника а В.Б горкичкия жив да го оплачеш той даже не знае за какво става въпрос той е окраден подведен и използван за с..кс

Коментар

• Не съм фен на компанията, но неподаването беше обяснено вече медийно. Намеренията им са да участват за втория лот на Марица. Явно там ще хвърлят сили

Коментар

Working...
                                X