Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнениехъммммм
Три лева артията няма да стигне, че да излезеш на фитка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеТова беше гадно,обичаш да радваш хората
Коментар
-
Съставът на SOFIX е грешен, признаха от Централен депозитар*
http://www.investor.bg/news/article/112802/361.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНай-добре да инвестира в нещо смислено - едно гърне, да си го носи със себе си та да си го ползва при нужда.
И да си поиска акциите налични - най-добре да ги отпечатат в Белово...Last edited by strol; 10.03.2011, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеМисля,че аз съм този който ти даде днес и не само днес и не само на теб утре пак ,останали са ми още малко,по-добре си купи метална каса и я пази добре,заложил си на правилната карта още от днес си на печалба
И да си поиска акциите налични - най-добре да ги отпечатат в Белово...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБлагодаря на тези, които ми продадоха днес.
Да са живи и здрави.
Утре ще ида да си купя голям куфар. Ще го ползвам като трезор.
А на мацето като му гледам бритончето и нежното личице сън не ме лови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТака де, но хубаво ще е човека който подведе много хора да изгубят парите си тук, хора, разбивайки им живота и бъдещето, оставяйки ги на улицата, нямащи с какво да нахранят децата си - човека който няма срам, и би подарил и майка си на бат'си Бож - Пепи - да отговори на въпроса.Last edited by strol; 25.02.2011, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеАма то и каменяк вече не остана,всичкия вече е в градината на О.Х,той е виновен за всичко той е крадеца той е некадърника а В.Б горкичкия жив да го оплачеш той даже не знае за какво става въпрос той е окраден подведен и използван за с..кс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеE kак така стана, бре Пепи?
Нали щяха да строят Черноморския магистрален пръстен, и едновременно с това и магистрала Тракия? Ами какво ще стане с кариерата до Карнобат? Там много каменяк има, нали? И ще остане неизползван?
Коментар
Коментар