IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Aladdin
    Репаджиите все още яко стискат пътя и моста ама дните си намаляват а 8-ми и 9-ти тоя месец не са чак толкова далече.
    1000%, че на някои от тях им се налага да излизат, щото репото требе в един момент да се плаща неуспорим факт

Ех тая пуста надежда

Не е препоръка.
    ... мое и да го врътне с друго...
    .. Ладинчо, не внимаваш в матеряла...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
      Репаджиите все още яко стискат пътя и моста ама дните си намаляват а 8-ми и 9-ти тоя месец не са чак толкова далече.
      1000%, че на някои от тях им се налага да излизат, щото репото требе в един момент да се плаща неуспорим факт

Ех тая пуста надежда

Не е препоръка.
      Хахахаха. Ама много ти се иска да падне цената, а? Обаче не пада и ти е гадно. Има една поговорка: този, който копае гроб другиму, сам пада в него. Гледай да не стане и тук така. Препоръка е

Коментар

• Репаджиите все още яко стискат пътя и моста ама дните си намаляват а 8-ми и 9-ти тоя месец не са чак толкова далече.

Ех тая пуста надежда

Не е препоръка.
        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Прехвърчат "кифтета" и "шницели"..............!;-))
          ... ндааа.
          ма илядото е далечи...
          ей га на ... вчера са пробахме... и ни нашамариха...
          ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Прехвърчат "кифтета" и "шницели"..............!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
              Да плащаш премия затова, че ако купиш нещо ще можеш да го продадеш? По-скоро ще търсиш отбивка следващите няколко дни задето ако купиш нещо няма да можеш да продадеш.
              То тея които нямат какво да продават

Коментар

• мнугу тапътъ уфтцъ, защо си мислиш, че щом Девин е с капитализация над 80 мил, то ХДПАТ не може да бъде поне 5 пъти над него. Какво може да направи Девин и какво ХДПАТ, в смисъл като перспектива за печалба в близките 3 год.? (Сравнението е напълно лаишко разбира се, само като пример и го споменавам, просто защото никой не коментира капитализацията на един Девин да кажем, а се тормозите основно в 2-3 теми като хдпат, еубг, оцк..., необходимо ли е да го правите, щом нямате интерес, виждаме, че като нямате интерес към Девин, то не се и коментира)
                (имам акции 6Н2, които са 2% от целия ми портфейл , мнението не е препоръка за търговията)

Коментар

• Коригираха ли е на Медика на Арома и на цяла редица не, е тогава ти велики титане на мисълта какво ще кажеш. Може да се случи на всяка акция

Първоначално изпратено от deepshit
                  Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
                  А БФБ да си свършат работата означава да си свършат работата по раздел осми от част 4 на "Правилника за дейността на БФБ ", който още си е само отчасти одобрен.
                  Е и? Това е само за цената на затваряне в предходния ден? Но едва ли ще повлие много на сделките. То оставаше и да не коригират цената на затваряне и акцията все едно да се срине с 98% Ти си наистина велик титан на мисълта
                  За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

• Истината е че много хора чакат да падне цената и си точат зъбките. Страшни доклади им се привиждат, блокиране на инвестиции (докато чакат новите акции) сънуват и тем подобни и тем подобни. Има един проблем обаче. Когато много хора играят по една схема и чакат да се случи, то схемата точно тогава не се случва

Коментар

• Първоначално изпратено от deepshit
                      Първоначално изпратено от Бай Мангау
                      Да плащаш премия затова, че ако купиш нещо ще можеш да го продадеш? По-скоро ще търсиш отбивка следващите няколко дни задето ако купиш нещо няма да можеш да продадеш.
                      Може и така. Пазарът ще покаже кой от двата варианта ще се случи. Идеята е че ако цената се фиксира на тези нива, то шансът да се покачи при равни други условия след сплита е много по-голям от колкото да се понижи.
                      Kазваш до тогава може да са се случили мнооооого хубави неща,

да има мнооооого добри новини за Maestro-HDPAT! ;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
                        Може и така. Пазарът ще покаже кой от двата варианта ще се случи. Идеята е че ако цената се фиксира на тези нива, то шансът да се покачи при равни други условия след сплита е много по-голям от колкото да се понижи.

Коментар

• Първоначално изпратено от deepshit
                          Не е точно така. Защото ако купиш сега, след 10 дни ще си блокираш над 98% от инвестицията си за 2 месеца. Но ако купиш след 10 дни, няма да си я бликираш. Е точно заради това ще се плаща премия ако си купиш след 10 дни при равни други условия. Панимаеш?
                          ... един вид сметаш, че сички дет са мотаме по пътищата сме с хоризон по-малок от 2-3 месеца... ???
                          ъъъ ???
                          не си прав туканка..
                          инак са верни разсъжденията ти...
                          ама май немат тежес..
                          :P

Коментар

• Да плащаш премия затова, че ако купиш нещо ще можеш да го продадеш? По-скоро ще търсиш отбивка следващите няколко дни задето ако купиш нещо няма да можеш да продадеш.
                            Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              ако някой тръгне да купува повече бройки
                              ... а ако не тръгне ???
                              :shock:
                              Пич, предлагането ще е смешно след 10 дни. При това положение не знам как ще падне цената. Тук говорим търсене и предлагане. Щом сега след толкова много приказки за спрени фондове и цената си стои 1000 лева, сметни какво може да стане след 10 дни. Разбира се може и да падне, няма гаранция, че ще се качи. Но по-лесно ще се качи отколкото да падне. Помисли и ще ти се изясни.
                              шит,
                              ако некой ща купува (дет ти му викаш търсене), той и ся ща купува
                              .. и на 40000 кат беше, пак щеше да купува...
                              ама ако никой не купува и 1,25 да стане па неме да купува...
                              панимаш... ???
                              Не е точно така. Защото ако купиш сега, след 10 дни ще си блокираш над 98% от инвестицията си за 2 месеца. Но ако купиш след 10 дни, няма да си я бликираш. Е точно заради това ще се плаща премия ако си купиш след 10 дни при равни други условия. Панимаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
                                А БФБ да си свършат работата означава да си свършат работата по раздел осми от част 4 на "Правилника за дейността на БФБ ", който още си е само отчасти одобрен.
                                Е и? Това е само за цената на затваряне в предходния ден? Но едва ли ще повлие много на сделките. То оставаше и да не коригират цената на затваряне и акцията все едно да се срине с 98% Ти си наистина велик титан на мисълта

Коментар

Working...
                                X