If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Репаджиите все още яко стискат пътя и моста ама дните си намаляват а 8-ми и 9-ти тоя месец не са чак толкова далече.
1000%, че на някои от тях им се налага да излизат, щото репото требе в един момент да се плаща неуспорим факт
Ех тая пуста надежда
Не е препоръка.
... мое и да го врътне с друго...
.. Ладинчо, не внимаваш в матеряла...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Репаджиите все още яко стискат пътя и моста ама дните си намаляват а 8-ми и 9-ти тоя месец не са чак толкова далече.
1000%, че на някои от тях им се налага да излизат, щото репото требе в един момент да се плаща неуспорим факт
Ех тая пуста надежда
Не е препоръка.
Хахахаха. Ама много ти се иска да падне цената, а? Обаче не пада и ти е гадно. Има една поговорка: този, който копае гроб другиму, сам пада в него. Гледай да не стане и тук така. Препоръка е
Да плащаш премия затова, че ако купиш нещо ще можеш да го продадеш? По-скоро ще търсиш отбивка следващите няколко дни задето ако купиш нещо няма да можеш да продадеш.
мнугу тапътъ уфтцъ, защо си мислиш, че щом Девин е с капитализация над 80 мил, то ХДПАТ не може да бъде поне 5 пъти над него. Какво може да направи Девин и какво ХДПАТ, в смисъл като перспектива за печалба в близките 3 год.? (Сравнението е напълно лаишко разбира се, само като пример и го споменавам, просто защото никой не коментира капитализацията на един Девин да кажем, а се тормозите основно в 2-3 теми като хдпат, еубг, оцк..., необходимо ли е да го правите, щом нямате интерес, виждаме, че като нямате интерес към Девин, то не се и коментира)
(имам акции 6Н2, които са 2% от целия ми портфейл , мнението не е препоръка за търговията)
Коригираха ли е на Медика на Арома и на цяла редица не, е тогава ти велики титане на мисълта какво ще кажеш. Може да се случи на всяка акция
Първоначално изпратено от deepshit
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
А БФБ да си свършат работата означава да си свършат работата по раздел осми от част 4 на "Правилника за дейността на БФБ ", който още си е само отчасти одобрен.
Е и? Това е само за цената на затваряне в предходния ден? Но едва ли ще повлие много на сделките. То оставаше и да не коригират цената на затваряне и акцията все едно да се срине с 98% Ти си наистина велик титан на мисълта
За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Истината е че много хора чакат да падне цената и си точат зъбките. Страшни доклади им се привиждат, блокиране на инвестиции (докато чакат новите акции) сънуват и тем подобни и тем подобни. Има един проблем обаче. Когато много хора играят по една схема и чакат да се случи, то схемата точно тогава не се случва
Да плащаш премия затова, че ако купиш нещо ще можеш да го продадеш? По-скоро ще търсиш отбивка следващите няколко дни задето ако купиш нещо няма да можеш да продадеш.
Може и така. Пазарът ще покаже кой от двата варианта ще се случи. Идеята е че ако цената се фиксира на тези нива, то шансът да се покачи при равни други условия след сплита е много по-голям от колкото да се понижи.
Kазваш до тогава може да са се случили мнооооого хубави неща,
да има мнооооого добри новини за Maestro-HDPAT! ;-)))
Може и така. Пазарът ще покаже кой от двата варианта ще се случи. Идеята е че ако цената се фиксира на тези нива, то шансът да се покачи при равни други условия след сплита е много по-голям от колкото да се понижи.
Не е точно така. Защото ако купиш сега, след 10 дни ще си блокираш над 98% от инвестицията си за 2 месеца. Но ако купиш след 10 дни, няма да си я бликираш. Е точно заради това ще се плаща премия ако си купиш след 10 дни при равни други условия. Панимаеш?
... един вид сметаш, че сички дет са мотаме по пътищата сме с хоризон по-малок от 2-3 месеца... ???
ъъъ ???
не си прав туканка..
инак са верни разсъжденията ти...
ама май немат тежес..
:P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Пич, предлагането ще е смешно след 10 дни. При това положение не знам как ще падне цената. Тук говорим търсене и предлагане. Щом сега след толкова много приказки за спрени фондове и цената си стои 1000 лева, сметни какво може да стане след 10 дни. Разбира се може и да падне, няма гаранция, че ще се качи. Но по-лесно ще се качи отколкото да падне. Помисли и ще ти се изясни.
шит,
ако некой ща купува (дет ти му викаш търсене), той и ся ща купува
.. и на 40000 кат беше, пак щеше да купува...
ама ако никой не купува и 1,25 да стане па неме да купува...
панимаш... ???
Не е точно така. Защото ако купиш сега, след 10 дни ще си блокираш над 98% от инвестицията си за 2 месеца. Но ако купиш след 10 дни, няма да си я бликираш. Е точно заради това ще се плаща премия ако си купиш след 10 дни при равни други условия. Панимаеш?
А БФБ да си свършат работата означава да си свършат работата по раздел осми от част 4 на "Правилника за дейността на БФБ ", който още си е само отчасти одобрен.
Е и? Това е само за цената на затваряне в предходния ден? Но едва ли ще повлие много на сделките. То оставаше и да не коригират цената на затваряне и акцията все едно да се срине с 98% Ти си наистина велик титан на мисълта
Коментар