IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доклада излезе и сега BG-то ще фалира........хахахахаха......!;-))

Ама, мнооого и се иска на тези апокалиптици всичко да е в черно,

но не би........!:-)))

Просо трябва много да се рботи с по-голяма отговорност!;-))

налЕ!:-))

Коментар

• И кво сега, докладът излезе..Утре ще се суркаме ли здраво по пързалката? Нека специалистите да излязат със становище..

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
        Ами докато тези сделки ставаха човекът понякога прибираше по повече от милион на ден като оборот от двете акции.
        ... и са прее.али всички дет сме влезли ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Намери си и за колко е купил акция на Холдинга и Мостстроя и за колко ги е продал. И да не ми излезнеш с номера "...ама той е и инвестирал много и в машини, съоръжения..."
          Както и по рано отбелязах, пиши конкретни цифри - колко акции е продал и колко е дела на мажоритаря в момента??? Също можеш и да се поровиш колко са били приходите и печалбите на холдинга в годината когато са купени от Божков и колко са сега . Само не излизай с номера, че последното не е важно - ако го твърдиш вероятно продължаваш да си купуваш бензина на старите цени .

С това мисля да приключа безсмислената дискусия. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Абе що гледате постояно в канчето на ГОЛЕМИТЕ..........????
            Ами Пепи, нормално е ако искаме да им ставаме съакционери, да им погледнем малко в паничката и около нея. Нещо против?
            Или викаш гмуркайте се, няма страшно!

Коментар

• Намери си и за колко е купил акция на Холдинга и Мостстроя и за колко ги е продал. И да не ми излезнеш с номера "...ама той е и инвестирал много и в машини, съоръжения..."

Коментар

• Абе що гледате постояно в канчето на ГОЛЕМИТЕ..........????

Коментар

Ами докато тези сделки ставаха човекът понякога прибираше по повече от милион на ден като оборот от двете акции. Тогава ги смятах, но нямам никакво намерение да ровя сега, а още повече тона ти е невъзпитан. Хайде сега, кажи дали от хазарт е възможно да се направи такава печалба за ден? Със сигурност може и десетки пъти повече, но трябва да е доста добър ден. Някъде има официална информация са оборотите на хазартния бизнес в България (далеч съм от мисълта че е абсолютно достоверна, но все пак...), намери си я и помисли малко.
                  И какво значи,че му е бил паднал дела? Нали ако иска може да си го увеличи на сегашните цени. Човекът щеше да е щастлив да ви ги нататрузи 100% - те процента, ако онези цени се бяха задържали. Или смяташ, че е искал да "увеличи фрий-флоута" по филантропични подбуди?
                  тук си прав!

Коментар

• Ами докато тези сделки ставаха човекът понякога прибираше по повече от милион на ден като оборот от двете акции. Тогава ги смятах, но нямам никакво намерение да ровя сега, а още повече тона ти е невъзпитан. Хайде сега, кажи дали от хазарт е възможно да се направи такава печалба за ден? Със сигурност може и десетки пъти повече, но трябва да е доста добър ден. Някъде има официална информация са оборотите на хазартния бизнес в България (далеч съм от мисълта че е абсолютно достоверна, но все пак...), намери си я и помисли малко.
                    И какво значи,че му е бил паднал дела? Нали ако иска може да си го увеличи на сегашните цени. Човекът щеше да е щастлив да ви ги нататрузи 100% - те процента, ако онези цени се бяха задържали. Или смяташ, че е искал да "увеличи фрий-флоута" по филантропични подбуди?

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff
                      Мислите ли, че тези хора ще се занимават с подобни неща..Колко по надолу? На 11 лв. примерно? Ще направи 30000лв.? Знаеш ли колко лесно ги прави пича и без да се занимава с борса? Не ми се вярва да е мажоритарят..
                      Докато Божков продаваше през Маккап правеше много повече пари от борсата от колкото от всеки друг свой бизнес, вервай ми.
                      Аха .. и му казваше - осигуряване на ликвидност ... хахаха !

Коментар

• Я като си толкова запознат с бизнеса на Божков - кажи колко пари направи от продажбата на акции, колко падна дела му в холдинга в резултат на продажбите и разбира се колко пари прави от другите си бизнес дейности. Би трябвало да си наясно с тези неща щом казваш - цитирам " много повече пари от борсата от колкото от всеки друг свой бизнес, вервай ми". Ако нямаш подобна информация явно ей така си говориш, като 99% от драскащите тук .

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                          Мислите ли, че тези хора ще се занимават с подобни неща..Колко по надолу? На 11 лв. примерно? Ще направи 30000лв.? Знаеш ли колко лесно ги прави пича и без да се занимава с борса? Не ми се вярва да е мажоритарят..
                          Докато Божков продаваше през Маккап правеше много повече пари от борсата от колкото от всеки друг свой бизнес, вервай ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                            Първоначално изпратено от Storm
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            100 na 100 Gorskiya ili Hadjiyata se okrupnyavat.
                            Или минават на пари, чакайки по надолу ...

Няма ли как да се видим това крос ли е и кои са брокерите по сделката ?
                            Tochno.Spored men nakraya Bojkov i Hadjiyankov shte durjat HDPAT i MOSTS kato fizicheski lica.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Това е ясно, че си окрупняват банковите сметки.
                              Ей, много ясновидци, много нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                ... или продава
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X