If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Три договора за дружества на Холдинг Пътища
25 Юли 2008 | 11:17
Нови три обществени поръчки сключиха дружествата от структурата на Холдинг Пътища, сочи справка на ..
Два от договорите са за "Пътинженеринг-М" ЕАД. Компанията ще възстановява уличните и тротоарни настилки и бордюри в Монтана и ще ремонтира път ІV-10323 Кален-Цаконица, община Мездра.
Стойността на контрактите е съответно 31 785 и 170 000 лв. с ДДС.
Друга компания "Бургаспътстрой"АД ще поддържа и ремонтира пътищата от I и III клас на територията на Районна пътна служба Поморие, включващи ремонт на пътните настилки, поддържане и ремонт на пътни съоръжения и принадлежности, действия при аварийни ситуации, отводняване на пътищата, зимно поддържане и др.
Възложените дейности са за 2.029 млн. лв. с ДДС.
До момента по позицията липсват сделки, като офертите купува/продава са на нива от 14.90/15.75 лв. за брой.
При такива скапани поръчки /ремонт на счупени плочки по тротоарите и пълнене на дупки/ цената на тази акция трябва да е 50ст./бр.
Не е препоръка за нищо нито пък бъзик с нещастниците чакащи да се подкваси морето.
А оставете малко и за Трасето де! И ние сме хор. И ние хляб искаме.
И накрая ще вземат да дадат магистралата на голяма западна компания за да умилостивят лошите чичковци от Брюксел, които спряха парите за пътища. И трасетата и падките ще се хванат.... сетете се за какво...Или пък ще я шитнат на турски фирми да я строят магистралата, което също не е изключено.
Оставащият участък от магистрала "Trakiq" e разделен на три лота,
като тези три лота ще се класират 3 фирми , и
трите лота ще се строят в паралел, времето е пари!;-))
Така, че за всички ще има мясвто под слънцето,
Shemeta, Маестро -ХДПАТ участва във всички големи търгове, защо,
защото има нова техника и мнооого бази, които другите могат да ги
сънуват на този етап и за холдинга не е проблем да построи и трите
лота сам със собственно финансиране!
Така че.............
То и метрото бяха купили машини, какво ли не и какво стана ? Така че колко лога има, не е от значение. Както явно не е от значение и базите - справка - Трейс взеха най голямата поръчка за северна България - 24 милиона. И ?
Ми да строи, не само да говори ... на мен честно, ми омръзнаха приказки - ние, ние, ние ... пък накрая големите поръчки отиват при други, а ние си строим ... тротоари и пълним дупки на второкласни и третокласни пътища.
Оставащият участък от магистрала "Trakiq" e разделен на три лота,
като тези три лота ще се класират 3 фирми , и
трите лота ще се строят в паралел, времето е пари!;-))
Така, че за всички ще има мясвто под слънцето,
Shemeta, Маестро -ХДПАТ участва във всички големи търгове, защо,
.......... дрън, дрън глупости, както обикновено...............
Така че.............
За всички има място, разбира се, най-вече за фирмите с опит...
А какъв опит има нещастния хдпат с магистрали? Никакъв, не знам да е строил някога магистрала...
Коментар