IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kod123
    Първоначално изпратено от kaputov
    За какво са ти сега акциите,бе коде?да станат<1лв. ли?Или Луканов да може да да се налапа,а ние да му плащаме още 10 год. за Астера-та
    Тук не става въпрос за цените, а за това , че нямаме право да се разпореждаме със собствеността си. И никой не знае кога ще можем да се разпореждаме с акциите си и никой не казва. Поредното безобразие на капиталовия пазар в страната.
    Ми няма и да имате право, щом съда е казал, така е нали сме в правова държава?
    Не разбрахте ли че акциите ви не струват и хартията на която са отпечатани?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
      За какво са ти сега акциите,бе коде?да станат<1лв. ли?Или Луканов да може да да се налапа,а ние да му плащаме още 10 год. за Астера-та
      Тук не става въпрос за цените, а за това , че нямаме право да се разпореждаме със собствеността си. И никой не знае кога ще можем да се разпореждаме с акциите си и никой не казва. Поредното безобразие на капиталовия пазар в страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
        Първоначално изпратено от maca
        KAT възмутена съм вече..................... от тази порочна практика
        и аз и аз съм възмутен, обаче това е Булгаристан.

Кой ще каже в тази държава, какво ще става с тази Арома. Ще се отблокират ли тези акции някога или са блокирани във веки веков. Кой ще поеми отговорност?
        Аз пък ще си купя ,ако паднат...не е препоръка за търговия.

Коментар

• За какво са ти сега акциите,бе коде?да станат<1лв. ли?Или Луканов да може да да се налапа,а ние да му плащаме още 10 год. за Астера-та

Коментар

• Първоначално изпратено от maca
            KAT възмутена съм вече..................... от тази порочна практика
            и аз и аз съм възмутен, обаче това е Булгаристан.

Кой ще каже в тази държава, какво ще става с тази Арома. Ще се отблокират ли тези акции някога или са блокирани във веки веков. Кой ще поеми отговорност?

Коментар

• KAT възмутена съм вече..................... от тази порочна практика

Коментар

Бъдещият иск въз основа, на който бяха блокирани като обезпечение акциите на Арома НЕ беше предявен, следователно и обезпечителната мярка отдавна е отпаднала. Следователно би трябвало надзорните органи да си свършат работата или най-малкото да дадат информация на инвестиционната общност, не да ограничават правата ни като акционери.
                Поздрави на всички съмишленици по въпроса.

+1 по 1000 пъти
                Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Бъдещият иск въз основа, на който бяха блокирани като обезпечение акциите на Арома НЕ беше предявен, следователно и обезпечителната мярка отдавна е отпаднала. Следователно би трябвало надзорните органи да си свършат работата или най-малкото да дадат информация на инвестиционната общност, не да ограничават правата ни като акционери.
                  Поздрави на всички съмишленици по въпроса.

Коментар

• Кой е подсъден?

Коментар

Кво правят тез хора бе. Как не ги е срам все още да ни държат акциите и да не ни дават да си ги ползваме. Дори и факта, че са подсъдни в момента не ги спира.
                      +1
                      Я кажи кой и за какво е подсъден от управлявищите АРома. Пусни информацията.
                      то тук си е голямото набутване , ама нямаме никакъв избор. През лятото КФН и БФБ се пъчеха с разни писма и изявления по казуса и всичко утихна. В отчета пише, че няма такъв иск от Митев към Арома и гробна тишина. Май Митев ще се окаже прав , че Луканов играе в комбина с КФН... за наше съжаление. А Апостолов тръби, че инфраструктурата на капиталовия пазар работила и това било най- важното. Е как работи вече 3 месеца Арома не се търгува , даже и на 0,01 лв. Това работа ли му се вика.
                      Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Кво правят тез хора бе. Как не ги е срам все още да ни държат акциите и да не ни дават да си ги ползваме. Дори и факта, че са подсъдни в момента не ги спира.

Коментар

• Остават < 2 седмици до насроченото на 10.11 ОСА,а не се чува нищо за вдигане на запора,така едва ли ще се проведе Ако все пак се проведе 2-те офшорни фирми не би търябвало да имат право на гласуване,тъй като няма начин да не са свързани с Астера чрез Луканов,иначе защо ще го държат за управител.Митев може и да изпрати сигнал до КФН по този повод

Коментар

• е и? пихме по една студена вода

Коментар

• http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8293690

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8293692

Коментар

• Първоначално изпратено от SveIG
                                Така както вървят нещата, това май ще остане акцията с най - висока цена на БФБ! ;-)
                                Този съдия- изпълнител май се оказа по добър анализатор от тези дето имат дипломи за това и стабилизара цената за дълго време независимо, че е при нулева ликвидност.
                                Обаче, като чета писмото на Инспектората на ВСС за проверката на ЧСИ Мариян Петков излиза , че КФН и БФБ са въвели в заблуда капиталовия пазар, с техните изявления по този казус, защото се оказва, че ЧСИ е действал правилно. Каментарът даже е излишен.

Коментар

Working...
                                X