IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
    Ами ти какво искаш някой сапун или боя за коса в ръцете .С акциите си купуваш дял от компанията
    реална възвръщаемост няма. Имаш дял, който само на хартия ти носи нещо - панимаеш???

като да имаш шестица от Тото 2, но да не ти изплащат печалбата - панимаеш??

Коментар

• Ами ти какво искаш някой сапун или боя за коса в ръцете .С акциите си купуваш дял от компанията

Коментар

• погледанх надолу, много изтрити постинги, факт които доказва поляризацията по позицията. Тук на артия ще има яки печалби, а в ръцете едно здраво НИЩО...

а ти си се надявай

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Кво стана бе Торанага тук нещатата май отиват към положение фантастик?
          и на 100 лева да отиде цената, аз тук повече няма да пипна. Продадох Козметикса и Реал Естейта.. Това е като БИОВ - всичката печалба ( изплатена като дивидент ) отива в Huvepahrmа. A тук ще е в Козметикса, която също вече не е публична.

А за твоят стил на коментари (" дочух нещо!! надявайте се "), съм ти казал моето мнение. Просто искам да предпазя някой друг...

А ти си се надявай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
            напално сьгласен!!! не може да не ти е по вьзможностите да не скролнеш назад..
            Кво стана бе Торанага тук нещатата май отиват към положение фантастик?

Коментар

• Браво на инвестора, извинявам се за глупостите, досега май не ми се беше случвало да ме трият, ама някои други си ги следите добре, че то освен неща за триене от тях ... смислените неща са рядкост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                Глупав троле, понеже обиждаш да ти обясня.Жалък смешник си ти, защото не търпиш чуждото мнение и хвалиш шитовете си, с надежда да ги повишиш..Не си мисли, че ни интересува какво очакваш.Само с нагласени отчети не става, иска се и коректност към миноритарните акционери.Сега обясняваш ли си тъпако , защо цената не е каквато е смяташ..Пазара не се интересува, какво очакваш ти..
                и трол ли станах ок

Жив и здрав! Успехи и в работата, и в живота!

Коментар

• напално сьгласен!!! не може да не ти е по вьзможностите да не скролнеш назад..

Коментар

• Нещо не отговаряш за компенсаторките над 1 лев и балоните , които надуваше..Като смяташ. че е добре купи много, но без да надуваш балона.Вече разбрахме , че където имаш ти все си хвалиш шитовете..Просто новобранките да не мислят, че са открили топлата вода , а да четат малко за миналото на компанията и собствениците..

Коментар

• и аз така мисля

Коментар

• Ясно, за пореден път нищо не се отговаря на това питане. Аз продължавам все така да смятам че добре изглеждат последните резултати и отчети след откриването на новия завод.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Kiro, Toranaga,
                          обяснете точно как се източва печалбата тук. Значи смятате че реалната печалба е дори по-висока от тази дето показват ли, щото аз смятам само на базата на тези дето показват.
                          ами виж ми старите постинги тук * в тази тема*

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            На мен тук акците ми стояха блокирани много дълго навремето
                            А за това че си се прецакал навремето с тази позиция - съжалявам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Нали пак по твоите сметки компенсаторките щяха да минат 1 лев..Ти ни обясни защо лъжеш..На мен тук акците ми стояха блокирани много дълго навремето
                              А бе човек, спри се с глупостите, нито съм коментирал, нито пък търгувал компенсаторките, за мен това е някакъв безумен инструмент. Намери си там кой ти е коментирал компенсаторки, определено ме бъркаш, а за Арома така и не разбрах. Каква печалба мислиш че правят реално, много по-висока ли?

Коментар

• Нали пак по твоите сметки компенсаторките щяха да минат 1 лев..Ти ни обясни защо лъжеш..На мен тук акците ми стояха блокирани много дълго навремето

Коментар

Working...
                                X