IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • За Албена не знам. Сори. Но все пак погледни отчета на Арома, който току що излезе. Не е перфектен, но определено крачка в правилната посока. Дабъл печалба не е зле. Но има какво още да се желае.

    А за БТК ще се чуе скоро. Дано да не съм прав. Компанията не е лоша, но нещата просто не са достатъчно добри за да оправдаят цена от 10 лв. И да не забравяме, че исландеца плати много по-малко от 10 лв на акция. Имат много проблеми - от технологични до HR. Но основният е, че на практика предлагат commodity услуга и не могат да постигнат добри маржове.

    Коментар


    • Абе АЛ като ти гледам информацията си представям какви са ти познатите дето ти я снасят Арома вървяла добре пък БТК зле Ами някой познат нямаш ли в Албена да видим какви са му възгледите за бъдещето на компанията
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

      Коментар


      • Абе и аз чух от познат, който работи в Арома, че бизнесът им върви добре. Не знам за вътрешната информация, със сигурност е изтекло нещо, но може ли да сме сигурни какво???
        Аз съм hold, дано да изкарам някой и друг лев:-)

        Коментар


        • От няколко дни се наблюдава, някакво напъване за акции, нека след това да не ми обесняват , че няма вътрешна информация на борсата ни

          Коментар


          • мдааа, това дружество привлече и моя интерес - изглежда ще има игра тука, а и от отчета наистина беше добър за деветмесечието, дано и годишншя да не е по-лош

            Коментар


            • Забелязва се раздвижване по позицията.

              Коментар


              • Това дружество да не фалира, че няма никакъв интерес към него. До колкото си спомням имаше убав отчет.

                Коментар


                • Krivoto ne si vinoven, che ne ti varvi i si nerven.
                  Za men e korekciq zashtoto ochakvam mnogo dobri rezultati it drujestvoto. Dori prodajba na golqma firma ot bransha sled pokazvane na otlichni rezultati e vazmojna, no tova veche shte e bingo.

                  Коментар


                  • Qvno ne znam ! Svetni me !

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Marti
                      Корекцията на Арома беше до тук !
                      КАКВА КОРЕКЦИЯ?!!? ТОВА СИ БЕШЕ CONSOLIDATION! ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е КОРЕКЦИЯ?

                      Коментар


                      • Корекцията на Арома беше до тук !

                        Коментар


                        • Абе мисля си че търпеливите ще празнуват скоро:

                          Консолидираната печалба на Арома АД за деветмесечието на 2005 г. възлиза на 2,326 млн. лв., в сравнение със загуба от 365 хил. лв. за първите девет месеца на миналата година, показват данните от предоставения отчет на БФБ-София.
                          Положителният финансов резултат за периода се дължи на снижените общи разходи за дейността, възлезли на 34,935 млн. лв., или с 11,66 на сто по-малко отколкото преди година. Най-внушителен спад се забелязва при разходите за материали и външни услуги.

                          С 4,5 на сто намаляват за периода и общите приходи от дейността - до 37,417 млн. лв., най-вече поради спад на приходите от продажба на продукция.

                          Основният капитал на Арома е 5,164 млн. лв., а собственият – 30,829 млн. лв. 49,28% от капитала на дружеството са собственост на Harrison Management LLC-USA, а други 45,96 на сто притежава VP Trade Opportunities LLC-Great Britain.

                          Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 25 ноември на цена от 7,85 лв. Офертите по позицията са на нива от 7,80 лв. купува и 7,95 лв. продава.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kilur
                            AROMA, KTEX i LAVEN SA VSE O6TE MNOGO PODCENENI
                            И АЗ СЪМ ИНВЕСТИРАЛ В КАТЕКС, НО НА ПО-КУЦА ИНВЕСТИЦИЯ НИКОГА МЕ СЪМ СТЪПВАЛ!!!

                            Коментар


                            • skoro nad 10 lv

                              Коментар


                              • Арома АД обяви печалба в размер на 2,125 млн. лв. за деветмесечието на 2005 г., в сравнение със загуба от 546 хил. лв., според неконсолидирания финансов отчет на дружеството, предаден на БФБ-София.

                                Положителният финансов резултат за периода се дължи на снижените общи разходи за дейността, показали спад от 13,07 на сто и възлизащи на 33,738 млн. лв. Най-рязък спад бе забелязан при разходите за материали и външните услуги, както и тези за възнагражденията.

                                С 5,91 на сто се понижиха приходите от продажби до 35,47 млн. лв., главно поради спад в приходите от продажба на продукция. Финансовите постъпления за периода възлязоха на 393 хил. лв., в сравнение с 567 хил. лв. за година по-рано.

                                Основният капитал на Арома е 5,164 млн. лв., а собственият – 30,46 млн. лв. 49,28% от капитала на дружеството са собственост на Harrison Management LLC-USA, а други 45,96 на сто притежава VP Trade Opportunities LLC-Great Britain.

                                Последна сделка с акции на дружеството бе сключена на 28 октомври (петък) на ниво от 7,85 лв. В момента офертите по позицията са на нива от 7,86 лв. купува и 8,10 лв. продава.

                                Мисля си, че събуди ли се пазара и Арома ще се намести в реалната си цена от 10-11 лв

                                Коментар

                                Working...
                                X