IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
    Утре мисля, че ще видим 8.50 тук и тест на 9 до края на месеца. Ако гласуват някакъв дивидент и/или чичо ви започне даже и по малко да купува през Юни, ще видим двуцифреното число Мисля, че ни чакат добри времена тука

Казваш, че никой не те последва в петъчното обиране,- дръпнете ги от мен утре

Коментар

• Утре мисля, че ще видим 8.50 тук и тест на 9 до края на месеца. Ако гласуват някакъв дивидент и/или чичо ви започне даже и по малко да купува през Юни, ще видим двуцифреното число Мисля, че ни чакат добри времена тука

Коментар

• Някъде могат ли да се прочетат материалите?

https://micb.md/en/news/to-the-atten...hareholders-5/

4. On the payment of dividends based on the results of 2024.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Не знам за Доверие, но от Трейдинга /на едно ИОСА/ заявиха категорично и недвусмислено, че дивиденти не се планират нито краткосрочно, нито средносрочно!
          Това на последото ИОСА от Април? Или е било някоя друга година? Средносрочно като две-три години ли да се разбира? Това означава ли, че дългосрочно се планира дивидент?
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
            Предвид на влошения отчет на Софарма, изказвам предположение за малка "помощ" от щерките ;-)
            Имам предвид дивидент от Доверие и Трейдинга ;-)
            Не знам за Доверие, но от Трейдинга /на едно ИОСА/ заявиха категорично и недвусмислено, че дивиденти не се планират нито краткосрочно, нито средносрочно!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ба*ти влошения отчет на софарма. Печалбата спада от 15 на 13 милиона. Според мен имат вече проблем с действащо предприятие и трябва да подават ликвидационен баланс....
              междувременно на трейдинга скача от 10 на 16 милиона

Коментар

Предвид на влошения отчет на Софарма, изказвам предположение за малка "помощ" от щерките ;-)
                Да се надяваме консолидираният СК да е достатъчен вече

https://www.investor.bg/a/339-novini...ashta-divident

"Вероятно проблем е значителната разлика между неконсолидираната печалба и консолидираната печалба в последните години.

За 2020 г. например неконсолидираната е 23,17 млн. лв., а консолидираната е 11,79 млн. лв. (по все още неодитираният документ). Разликата е 11,38 млн. лв. - почти двойно. Разбира се по-меродавен е консолидираният отчет, защото той включва всичко и изключва вътрешно-груповите сделки. Като резултат собственият капитал в консолидирания отчет към 31 декември 2020 г. е 77,3 млн. лв. при пасиви за 538 млн. лв. или съотношение от 1 към 7.

Собственият капитал в неконсолидирания отчет е 112 млн. лв. Разликата между консолидирания и неконсолидирания собствен капитал е значителните 34,7 млн. лв., или 31%. Малко одитори и банки кредитори биха били доволни от дивидент преди укрепване на собствения капитал.

A одиторите, впрочем, не мълчат."

Коментар

ба*ти влошения отчет на софарма. Печалбата спада от 15 на 13 милиона. Според мен имат вече проблем с действащо предприятие и трябва да подават ликвидационен баланс....
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Предвид на влошения отчет на Софарма, изказвам предположение за малка "помощ" от щерките ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      Из отчета на Софарма, дял в Доверие от 22.75% към март спрямо 22.6% през декември
                      Много ми харесва ;-)

https://bse-reports.com/folder/1746013924_5DOV_250.html

Коментар

• Из отчета на Софарма, дял в Доверие от 22.75% към март спрямо 22.6% през декември

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                          януари – март +38.1, само март +21.8
                          много бързо нарастват приходите от лихви и такси при задържане на разходите за тях
                          защото основната лихва е нагоре?

https://tradingeconomics.com/moldova/interest-rate

Коментар

• бах 10% кешбек от Тему

https://micb.md/en/news/with-the-mas...hases-on-temu/

защо няма такива оферти в бг? иначе молдовците яко се кефят на вносни джунджурии

https://en.interfax.com.ua/news/economic/1044668.html

Nova Poshta doubles number of processed shipments in Moldova in 2024
                            Last edited by Black and white cat-foot; 26.04.2025, 09:52.

Коментар

Всички "дъщери" плащат дивидент, майката се вслушва ;-)
                              Все пак е консолидиран отчет ;-)
                              Т.е. това са изходящи потоци от малцинствено участие?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                                Колеги, един въпрос по отношение на отчета. Ако Доверие не гласува и не изплаща дивиденти, защо в отчета има изходящи парични потоци по това перо?
                                7 . Изплатени дивиденти 3-2404-1 -19,903 -9,810
                                Всички "дъщери" плащат дивидент, майката се услушва ;-)
                                Все пак е консолидиран отчет ;-)
                                Last edited by dido_yord; 26.04.2025, 10:40.

Коментар

Working...
                                X