Едно от най-добрите дружества на БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Из проспекта:
"Направените маркетингови проучвания на избраните целеви пазари дават основание да се очаква,че в резултат на подобреното качество и повишената конкурентоспособност на изделията ще бъде запазена тенденцията за ръст на продажбите. Докато през 2006 год.са постигнати 3 315 тона средномесечните продажби , през 2007 год.са разчетени над 4 250 тона, което означава ръст от 28%. Това е висок ръст за реалната икономика, при това формиран при висока изходна база. Разчита се на изпреварващ ръст на вътрешният пазар."
Коментар
-
Bobi75
Хей ме на
Аз съм твърдо за АЛУМ и ще продължавам да купувам, въпреки че утре вдругиден може да поспадне малко но то е заради многото апетити
Коментар
-
ЗАПОЧВА ДА МИ СТАВА БЛАГО НА СЪРЦЕТО, С АЛКОМЕТ-О ЩЕ СЕ ОДИ НА МОРЕТО, А СЕГА СЕРИОЗНО:
ИЗНЕСЕНИЯТ ДНЕС ОТЧЕТ ЯСНО ПОКАЗВА ТЕНДЕНЦИИТЕ ЗА ТАЗИ ГОДИНА, НО ПРИ НАСТОЯЩАТА ЦЕНА ТЕЗИ ТЕНДЕНЦИИ СА В ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН ВЕЧЕ КАЛКУЛИРАНИ, НО ДРУЖЕСТВОТО Е ДОБРО, МНОГО ДОБРО. ИНТЕРЕС ЗА МЕН ПРЕДСТАВЛЯВА ИНВЕСТИЦИОННАТА ПРОГРАМА ЗА 2007, И КАКВО ЩЕ Е ОТРАЖЕНИЕТО Й ВЪРХУ ПРОИЗВОДСТВОТО В КРАЯ НА ГОДИНАТА. ПРИ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ ДРУЖЕСТВОТО НЕ ИЗГЛЕЖДА НИКАК НАДЦЕНЕНО.
ТУК ИНТЕРЕС ПРЕДСТАВЛЯВА ЗА МЕН МНЕНИЕТО НА БОБИ75.
уСПЕХ НА РАЗУМНО ИНВЕСТИРАЩИТЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamСлед две седмици ще излезат 3-месечните за 2007 и тогава пак няма да сте актуални.
От две седмици се опитвам да започна одитирани и само ме товарят с някакви други истории. Въпреки всичко за закъснението аз съм виновен и ви се извинявам!
Вярно е че идва време и за първите тримесечни, но за тях най-малко две седмици след крайния срок за подаване би трябвало информацията да е подновена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Евгени ВасилевПървоначално изпратено от ngeorgievПървоначално изпратено от Евгени ВасилевПървоначално изпратено от ngeorgievнякой би ли ми обяснил как в.Пари са изчислили P/E например на Алкомет на 2.0??
Коментар
Коментар