If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Следя този форум от години, предимно чета и много рядко коментирам. Предпочитам сериозното отношение и професионалното мнение към борсата. Писнало ми е от самоуверения тон на възхваляващи се "специалисти", които се хвалят от големите си печалби и никога не говорят за загуби. Познавам няколко добри професионални брокери, които никога не коментират по начина, преобладаващ в този форум. Затова се дразня от заявления, че някой с портфейл от няколко хиляди лева се заканва да срине позиция. Трябва ли да се опасявам, че някой може да срине и самата борса. Нищо лично, просто бизнес!
ГОТОВ ДА ЗАГУБИ, аз по принцип не се стряскам лесно. Моят портфейл (в който доста алуминки) е от есента на 2002 г. и все още не се смятам за специалист, което личи и от името ми. Подобни изказвания ми приличат на хвалба, която не е присъща на сериозни играчи. Впрочем извинявай, моя тон може да е и от жегата.
Уважаеми, кой ти говори за специалист, и не мога да характеризирам себе си ката такъв, борсата е само хоби, иначе съм специалист в една друга област, и желая да остана специалист в нея - поне засега, а за вбъдеще, каквото сабя покаже. Иначе от наш`та арна момъ шуменлийка има още какво да се желае, погледни румънския аналог да видиш при каква рентабилност работи.
ГОТОВ ДА ЗАГУБИ, аз по принцип не се стряскам лесно. Моят портфейл (в който доста алуминки) е от есента на 2002 г. и все още не се смятам за специалист, което личи и от името ми. Подобни изказвания ми приличат на хвалба, която не е присъща на сериозни играчи. Впрочем извинявай, моя тон може да е и от жегата.
ГОТОВ ДА ЗАГУБИ, с това изказване вече се оформяш като една от основните фигури на пазара. Вече ще се боя от теб, защото може да фалирам от някое твое действие.
Не се плаши, и не се стряскай, още от далечната 2004 имам акции тук които са ми донесли много щастие, красиви моменти, хляб, пържоли, един тайланд и ............, и това е май всичко, това е една от основните ми позиции в портфейла - 34%, но съм си поставил ценови таргет тази година - удари ли 20, ще се разделим по-живо, по-здраво, защото други акции "спечелиха сърцето и ума ми".
ГОТОВ ДА ЗАГУБИ, с това изказване вече се оформяш като една от основните фигури на пазара. Вече ще се боя от теб, защото може да фалирам от някое твое действие.
НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ДОСТАТЪЧНА СПИРАЧКАТА, НО КАТО РЕША ДА РАЗТОВАРЯ АКЦИЯТА ЩЕ СЛЕЗЕ ПОНЕ НА 12,50, НО ИМАЙКИ ВПРЕДВИД ПОТЕНЦИАЛА НА ДРУЖЕСТВОТО НЕ МИСЛЯ ДА ГО ПРАВЯ, А САМО ДА НАТОВАРЯ ТА ДА ЗАКРЪГЛЯ БРОЙКАТА, ДО ЕДНО КРАСИВО ЧЕТИРИЦИФРЕНО ЧИСЛО
СЪС ЗДРАВЕ
Ами као като се окъква поне алумината ми да върви явно така ще е тя, обб ще ми срива едната позиция, а ще изстрелва другата.
М*мка им гръцка- да живеят гърците! :P
Коментар