IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ne tuk ne mislq che ima repa, pone ne i golemi.

Коментар

• Tezi ceni sa smeshni
      За мен не са смешни, ще чакам още. Все пак за миналата година 90% от приходите бяха за разходи, (това го казвам по памет), а сега при скока на енергиите и заплатите и т.н., не бих бързала да скачам в кюпа. Примера от ОЦК ми изглежда заплашителен.
      Като споменах ОЦК, се сещам да попитам - Според вас репо-манията от миналата година в каква степен може да е засегнала и тази акция?
      (Мнението ми не е препоръка за търговията с акциите. Към момента не притежавам такива, нито е препоръка за каквито и да са инвестиционни решения и стратегии)

Коментар

• tuk doide vreme za vlizane. Tezi ceni sa smeshni

Коментар

• Първоначално изпратено от fxx
          Първоначално изпратено от Батя
          Хм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смъкна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
          Явно си е на психологическа основа или остра до болка нужда за кеш.
          Тази акция вече губи 75% от върховата си стойност, една от най-губешите е на пазара, следващите отчети ще покажат доколко справедливо е това.
          Батя, как уцели дъното?
          Да видим дали ще е дъно или ще се целим пак
          Но си мисля че акцията вече е твърде евтина. В същото време е застъпена в портфейла на доста инст. инвеститори и при обръщане на сентимента на БФБ със сигурност ще има кой да я тика към по-справедлива цена.

Коментар

• Открийте 6-те разлики!

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
              ne moje predpriatie da struva
              pod 100mln, a da ima 250mln godi6en prihod.
              za mene si e kandidat-raketa ot tezi niva.
              TOPL?

Коментар

• zaho, ако инвестираш големи суми само на база на такава логика, трябва да имаш сериозен рисков резерв и толерантност към загуби.

Първоначално изпратено от zaho

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Хм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смъкна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
                  Тази акция вече губи 75% от върховата си стойност, една от най-губешите е на пазара, следващите отчети ще покажат доколко справедливо е това.
                  Батя, как уцели дъното?

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                    Първоначално изпратено от Батя
                    Хм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смикна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
                    Tazi godina prihodite chte sa okolo 200mln, surovinata im poskupna a ako vidich grafikata im na saita che cenite na gotovata produkzia si stoiat edni i suchti ..prehvalenite im investizii daje ponijiha rentabilnostta i otricatelnite potozi sa nalize no nai mnogo me pritesniava che tova se finacira s dulgove koito sa stanali ogromna tegest za predpriatieto ...
                    Inache men mnogo me kefeche na vremeto ALUM

Ne e preporuka

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      Хм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смикна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.

Коментар

• Хм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смъкна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.

Коментар

• ...навремето се забелязваше известно увлечение по тази акция......

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
                            113 млн приходи за 6м ... да видим само и ква рентабилност ще докарат...
                            капитализация по днешни цени... 120 мил
                            Kakva mi nikakava spored men aluminia si ostana stabilen, prihodite padat za 6 m sa padnali s 20 mln ,parichnite potozi otrizatelni samo trupat zaemi ..el energiata po skupa , gorivata...tuk e mnogo mrachna kartinata spored men

Коментар

• 113 млн приходи за 6м ... да видим само и ква рентабилност ще докарат...
                              капитализация по днешни цени... 120 мил

Коментар

• честито за бика на деня, 10 000 бройки прехвърлиха

Коментар

Working...
                                X