Ne tuk ne mislq che ima repa, pone ne i golemi.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Tezi ceni sa smeshni
Като споменах ОЦК, се сещам да попитам - Според вас репо-манията от миналата година в каква степен може да е засегнала и тази акция?
(Мнението ми не е препоръка за търговията с акциите. Към момента не притежавам такива, нито е препоръка за каквито и да са инвестиционни решения и стратегии)
Коментар
-
Anton Chigurh
tuk doide vreme za vlizane. Tezi ceni sa smeshni
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxxПървоначално изпратено от БатяХм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смъкна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
Явно си е на психологическа основа или остра до болка нужда за кеш.
Тази акция вече губи 75% от върховата си стойност, една от най-губешите е на пазара, следващите отчети ще покажат доколко справедливо е това.
Но си мисля че акцията вече е твърде евтина. В същото време е застъпена в портфейла на доста инст. инвеститори и при обръщане на сентимента на БФБ със сигурност ще има кой да я тика към по-справедлива цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяХм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смъкна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
Тази акция вече губи 75% от върховата си стойност, една от най-губешите е на пазара, следващите отчети ще покажат доколко справедливо е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от БатяХм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смикна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
pod 100mln, a da ima 250mln godi6en prihod.
za mene si e kandidat-raketa ot tezi niva.
Inache men mnogo me kefeche na vremeto ALUM
Ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяХм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смикна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
pod 100mln, a da ima 250mln godi6en prihod.
za mene si e kandidat-raketa ot tezi niva.
Коментар
-
Хм, не виждам новина която да оправдава сипването преди малко, което смъкна цената дотолкова че да ме "принуди" да стана акционер тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex113 млн приходи за 6м ... да видим само и ква рентабилност ще докарат...
капитализация по днешни цени... 120 мил
Коментар
Коментар