Първоначално изпратено от kif
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от АйъАнтоне, ако имаш грам финансова култура ще знаеш, че компания, която по време на криза поддържа текущи пасиви от 82 млн срещу текущи активи от 61 млн не е много вероятно да просперира.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от АйъАнтоне, ако имаш грам финансова култура ще знаеш, че компания, която по време на криза поддържа текущи пасиви от 82 млн срещу текущи активи от 61 млн не е много вероятно да просперира.
ПП: Следващия път когато искаш да ме "засегнеш" дай като пример Каолин. Там загубите са ми огромни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от АйъАнтоне, ако имаш грам финансова култура ще знаеш, че компания, която по време на криза поддържа текущи пасиви от 82 млн срещу текущи активи от 61 млн не е много вероятно да просперира.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъАнтоне, ако имаш грам финансова култура ще знаеш, че компания, която по време на криза поддържа текущи пасиви от 82 млн срещу текущи активи от 61 млн не е много вероятно да просперира.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от stoianКоле какви са ти очакванията за Q1-ще има ли печалба-пенсиите имат мног акц.-решат ли да я вдигнат ще удвоят цената.Първоначално изпратено от Anton.ChigurhЗабравихте я тази компания. Пълних си в последно време тук и въпреки цикличността на сектора и високата задлъжнялост мисля, че при тези мултипъли риска е оправдан. Да видим.
ПП: До края на месеца 2 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от stoianКоле какви са ти очакванията за Q1-ще има ли печалба-пенсиите имат мног акц.-решат ли да я вдигнат ще удвоят цената.Първоначално изпратено от Anton.ChigurhЗабравихте я тази компания. Пълних си в последно време тук и въпреки цикличността на сектора и високата задлъжнялост мисля, че при тези мултипъли риска е оправдан. Да видим.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от stoianКоле какви са ти очакванията за Q1-ще има ли печалба-пенсиите имат мног акц.-решат ли да я вдигнат ще удвоят цената.Първоначално изпратено от Anton.ChigurhЗабравихте я тази компания. Пълних си в последно време тук и въпреки цикличността на сектора и високата задлъжнялост мисля, че при тези мултипъли риска е оправдан. Да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianТука последно продадох на 18лв-и днес понакупих.Според мен акцията е подценена -ще видим Q1.Късмет.Първоначално изпратено от lipsatahttp://www.alcomet-plc.com/index_bg.htm
От тук можеш да си направиш сметка но гледам някой продава доста на 1,5 дали ще му привършат скоро?lipsata
Коментар
-
http://www.alcomet-plc.com/index_bg.htm
От тук можеш да си направиш сметка но гледам някой продава доста на 1,5 дали ще му привършат скоро?lipsata
Коментар
Коментар