Първоначално изпратено от rozova pantera
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеОтляво офертите леко по леко взеха да загрубяватМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеи други са. Но ги няма веч.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение121,5 мил продажби до 31/07
Не е препоръка за покупка на акции
Не е препоръка за покупка на акцииLast edited by XY; 05.08.2010, 20:52.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеСмятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениена БФБ сьм от 2003таЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеааа, всеки изхожда от своя начин на мислене. Ясно. Но първо имам акции на Алумина и второ смятам, че дървото (кризата) още не е заиграло достатъчно. Никъде не съм казала дали е над или под-ценено. Смятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. Ако кризата натисне и фондове-мондове трябва да кешират - не ми се мисли, и дано не се случва. Нооо ... имам едно наум и съм длъжна да предвидя и такъв вариант.
Иначе петлета като теб, убедени че са си набутали кеша на растеж по-голям от лихвите - имаше мнооого през 2007-ма.... сега къде са ??? Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениенапьлно сьм убеден че ти така действаш.
а за Алкомета ще си говорим пак след време
Иначе петлета като теб, убедени че са си набутали кеша на растеж по-голям от лихвите - имаше мнооого през 2007-ма.... сега къде са ??? Не е препоръка.Last edited by mechka uteshitelka; 04.08.2010, 12:52.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеПодценена ?? Кой го казва че е подценена ?? всеки може да си приказва из форумите. Като разкешат, същите ще кажат че е надценена Не е препоръка
а за Алкомета ще си говорим пак след време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеP/E - 14.22
Привлечен капитал/Собствен капитал - 56%/44%
Обща ликвидност - 0.89
Незабавна ликвидност - 0.0062.
Интересно, как така тази компания е подценена при сегашните цени на акции?!?
Ако взимаш инвестизионни речения на база тези 4 показатели и не се опитваш да опознаеш компанията ...не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКато свърши август и като се върнат отпускарите с големите портфейли огладнели за кеш ... пак ще гледаме, да видим
значи преди разправяхте как щели да продават,за да имат пари за море.
сега почваме рефрена - ще продават , зашото са издухали мангизите на морето..
после ще продават, за да си купят ски
после ще продават, защото са издумкали кеша в банско..
и тн и тн
а кой купува?!?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеP/E - 14.22
Привлечен капитал/Собствен капитал - 56%/44%
Обща ликвидност - 0.89
Незабавна ликвидност - 0.0062.
Интересно, как така тази компания е подценена при сегашните цени на акции?!?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар