If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ааа, всеки изхожда от своя начин на мислене. Ясно. Но първо имам акции на Алумина и второ смятам, че дървото (кризата) още не е заиграло достатъчно. Никъде не съм казала дали е над или под-ценено. Смятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. Ако кризата натисне и фондове-мондове трябва да кешират - не ми се мисли, и дано не се случва. Нооо ... имам едно наум и съм длъжна да предвидя и такъв вариант.
Иначе петлета като теб, убедени че са си набутали кеша на растеж по-голям от лихвите - имаше мнооого през 2007-ма.... сега къде са ??? Не е препоръка.
напьлно сьм убеден че ти така действаш.
а за Алкомета ще си говорим пак след време
ааа, всеки изхожда от своя начин на мислене. Ясно. Но първо имам акции на Алумина и второ смятам, че дървото (кризата) още не е заиграло достатъчно. Никъде не съм казала дали е над или под-ценено. Смятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. Ако кризата натисне и фондове-мондове трябва да кешират - не ми се мисли, и дано не се случва. Нооо ... имам едно наум и съм длъжна да предвидя и такъв вариант.
Иначе петлета като теб, убедени че са си набутали кеша на растеж по-голям от лихвите - имаше мнооого през 2007-ма.... сега къде са ??? Не е препоръка.
Интересно, как така тази компания е подценена при сегашните цени на акции?!?
явно ни най малко не познаваш компанията и развитието и в последно време , повишаването на рентабилността и пазарния и дял на фолио и така нататък P/Е за 2010 при сегашни цени ще е под 8 , зашото пак ако беше се заинтересувал малко чте видиш че продажбите се засилват от август до ноември ...що се отнася до ликвидността в последните 4-5 години Алкомет плащаше двойно повече лихви отколкото тази година тъй че не виждам никакъв проблем докато са на печалба и производството им расте с 44% .
Ако взимаш инвестизионни речения на база тези 4 показатели и не се опитваш да опознаеш компанията ...не знам
Като свърши август и като се върнат отпускарите с големите портфейли огладнели за кеш ... пак ще гледаме, да видим
хехе
значи преди разправяхте как щели да продават,за да имат пари за море.
сега почваме рефрена - ще продават , зашото са издухали мангизите на морето..
после ще продават, за да си купят ски
после ще продават, защото са издумкали кеша в банско..
и тн и тн
а кой купува?!?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар