IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
    i kakwo стана сега, да не спукахте предна дясна гума, ха ха
    Пълниш ли, пантерке? ако има начин, нали, хаха

Коментар

• i kakwo стана сега, да не спукахте предна дясна гума, ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
        Отляво офертите леко по леко взеха да загрубяват
        Много сериозно загрубяват, ако питаш ме
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Отляво офертите леко по леко взеха да загрубяват

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            и други са. Но ги няма веч.
            Е как хем са, хем ги няма веч - я се изкажи правилно
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
              121,5 мил продажби до 31/07

Не е препоръка за покупка на акции
              Пазарна капитализация: 55,65 млн. лв към момента!

Last edited by XY; 05.08.2010, 20:52.
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• 121,5 мил продажби до 31/07

Коментар

Смятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. .
                  трябва да ти дадат награда за този цитат

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                    на БФБ сьм от 2003та
                    и други са. Но ги няма веч.
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

ааа, всеки изхожда от своя начин на мислене. Ясно. Но първо имам акции на Алумина и второ смятам, че дървото (кризата) още не е заиграло достатъчно. Никъде не съм казала дали е над или под-ценено. Смятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. Ако кризата натисне и фондове-мондове трябва да кешират - не ми се мисли, и дано не се случва. Нооо ... имам едно наум и съм длъжна да предвидя и такъв вариант.
                      Иначе петлета като теб, убедени че са си набутали кеша на растеж по-голям от лихвите - имаше мнооого през 2007-ма.... сега къде са ??? Не е препоръка.
                      на БФБ сьм от 2003та

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                        напьлно сьм убеден че ти така действаш.
                        а за Алкомета ще си говорим пак след време
                        ааа, всеки изхожда от своя начин на мислене. Ясно. Но първо имам акции на Алумина и второ смятам, че дървото (кризата) още не е заиграло достатъчно. Никъде не съм казала дали е над или под-ценено. Смятам, че цената се определя от купувачи и продавачи, а не от това кой какво мислел за алуминиевото фолио и дрън-дрън. Ако кризата натисне и фондове-мондове трябва да кешират - не ми се мисли, и дано не се случва. Нооо ... имам едно наум и съм длъжна да предвидя и такъв вариант.
                        Иначе петлета като теб, убедени че са си набутали кеша на растеж по-голям от лихвите - имаше мнооого през 2007-ма.... сега къде са ??? Не е препоръка.
                        Last edited by mechka uteshitelka; 04.08.2010, 12:52.

Коментар

Подценена ?? Кой го казва че е подценена ?? всеки може да си приказва из форумите. Като разкешат, същите ще кажат че е надценена Не е препоръка
                          напьлно сьм убеден че ти така действаш.
                          а за Алкомета ще си говорим пак след време

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                            P/E - 14.22
                            Привлечен капитал/Собствен капитал - 56%/44%
                            Обща ликвидност - 0.89
                            Незабавна ликвидност - 0.0062.

Интересно, как така тази компания е подценена при сегашните цени на акции?!?
                            явно ни най малко не познаваш компанията и развитието и в последно време , повишаването на рентабилността и пазарния и дял на фолио и така нататък P/Е за 2010 при сегашни цени ще е под 8 , зашото пак ако беше се заинтересувал малко чте видиш че продажбите се засилват от август до ноември ...що се отнася до ликвидността в последните 4-5 години Алкомет плащаше двойно повече лихви отколкото тази година тъй че не виждам никакъв проблем докато са на печалба и производството им расте с 44% .
                            Ако взимаш инвестизионни речения на база тези 4 показатели и не се опитваш да опознаеш компанията ...не знам

Коментар

Като свърши август и като се върнат отпускарите с големите портфейли огладнели за кеш ... пак ще гледаме, да видим
                              хехе
                              значи преди разправяхте как щели да продават,за да имат пари за море.
                              сега почваме рефрена - ще продават , зашото са издухали мангизите на морето..
                              после ще продават, за да си купят ски
                              после ще продават, защото са издумкали кеша в банско..
                              и тн и тн

а кой купува?!?
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                P/E - 14.22
                                Привлечен капитал/Собствен капитал - 56%/44%
                                Обща ликвидност - 0.89
                                Незабавна ликвидност - 0.0062.

Интересно, как така тази компания е подценена при сегашните цени на акции?!?
                                Подценена ?? Кой го казва че е подценена ?? всеки може да си приказва из форумите. Като разкешат, същите ще кажат че е надценена Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X