Иха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алкомет АД (ALCM / ALUM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеПисал съм каква хавата отдолу въпреки че не ме интересува много ,тъй като много неликвидно.
Разглеждаха някакви антидъмпингови жалби срещу руснаците мисля че големите печалби ще са временни няколко тримесечия . Руснаците могат да си реекспортират през Армения , (там има голям завод на Русал)
http://www.reuters.com/article/us-tr...0PE0FZ20150704
Коментар
-
Писал съм каква хавата отдолу въпреки че не ме интересува много ,тъй като много неликвидно.
Разглеждаха някакви антидъмпингови жалби срещу руснаците мисля че големите печалби ще са временни няколко тримесечия . Руснаците могат да си реекспортират през Армения , (там има голям завод на Русал)
http://www.reuters.com/article/us-tr...0PE0FZ20150704Last edited by Morqka; 30.04.2016, 18:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА това дописване по долу не прочете ли? - бавен си
-"Нещо се случва в този завод !!! Запушена е пробойната като че ли !
Отдавна съм излязъл и нямам , но видимото си е видимо !!!
Без препоръки ! - може и митничар да са сменили , -знае ли човек , но за такъв резултат .... без коментар ще е по добре !
За последно променено от inta53 : 28.04.2016 в 16:45 "
Нищо конкретно не разбирам от поста ти, освен че не си р позицията. Аз също бях излязъл, но след Q3 2015 започнах да купувам. Като гледам май ще има за пенсия
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеИ все пак нека аз го кажа първи - 7.5 пъти ръст на нетната печалба, непосредствено след решението за нарастващ дивидент
Не е препоръка!
А това дописване по долу не прочете ли? - бавен си
-"Нещо се случва в този завод !!! Запушена е пробойната като че ли !
Без препоръки ! - може и митничар да са сменили , -знае ли човек , но за такъв резултат .... без коментар ще е по добре !
За последно променено от inta53 : 28.04.2016 в 16:45 "
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеИ все пак нека аз го кажа първи - 7.5 пъти ръст на нетната печалба, непосредствено след решението за нарастващ дивидент
Не е препоръка!Last edited by спекуланта; 30.04.2016, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеБез да имам счетоводно образование приходите от продажби са им надолу ,а разходите за материали доста надолу и от там идва печалбата .Твърде е вероятно това да е еднократен ефект за това не е чак толкова добре колкото изглежда!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеБез да имам счетоводно образование приходите от продажби са им надолу ,а разходите за материали доста надолу и от там идва печалбата .Твърде е вероятно това да е еднократен ефект за това не е чак толкова добре колкото изглежда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеНе мога да повярвам как никой не е коментирал отчета още
Ако още не сте го разгледали, когато го отваряте - бъдете седнали
Коментар
-
- Тия трепят с преоценъчни резерви от 40,4 мил. на ~ +35,3 милки , и никъде не ги обясняват ...
Дано Софикс да си ги обясни , а кеша от от 4,0мил. на 400хил.
Нещо се случва в този завод !!! Запушена е пробойната като че ли !
Без препоръки ! - може и митничар да са сменили , -знае ли човек , но за такъв резултат .... без коментар ще е по добре !Last edited by inta53; 28.04.2016, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМомци, нещо да кажете?
Я пак , че се изгубиха нейде...
2. Резерв от последващи оценки на активите и пасивите -96 014 --55 830 --55 830 --55 830 --55 830
с акумулиране ;-
3. Машини и оборудване 112 190 --80 401 --82 733 --63 580Last edited by inta53; 02.03.2016, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук някой нещо да каже?
Коментар
Коментар