If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И консолидирания отчет не е лош...Продажбите са с двнайсетина процента нагоре ,но вероятно високата цена на алуминия оказва сериозно влияние върху печалбата,която пада с близо 40%....
Монти, много си им насъбрал нещо на капачките)))) Да не би да е заради лоши спомени,!? то ясно, че не може да се седи постоянно в макса, но по-важно е какво ще следва сега, - дали може да се избушат до 16 лв!? какво мислите по въпроса, докъде може да се балансира цената!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ами ще кажа, че качването до 20 лева, теб не те интересува, щото си ги продал още на 9,65 лева, примерно. С Алианц ти въртиш страшна търговия, мен друго ме интересува. И не че за половин година не изкарах една пицария, ама стига с тия пици, баба ти не ти ли е правила баници.
Баничарниците работят с газ а него го качиха с 30 %...
Да а ,ама в пицарията се плаща с леФчета ,тапети не вървят...
А акциите ги купих на 8 лв преди година ....
какво ще кажеш по въпроса за качването до 20 лв......
Ами като го извадят от Софикс наесен ...
Пак на 8 ще се търгуват за пици.....и същия ПФ ще ги купи от теб....
Не е препоръка...ама ти си загубил не пица а пицария....
Ами ще кажа, че качването до 20 лева, теб не те интересува, щото си ги продал още на 9,65 лева, примерно. С Алианц ти въртиш страшна търговия, мен друго ме интересува. И не че за половин година не изкарах една пицария, ама стига с тия пици, баба ти не ти ли е правила баници.
Щом това е чиста акция, чудя се другите ти всеизвестни вложения как могат да се наименоват. А и не знам кога ще разбереш, че това е фондова борса/с всичките и добри и лоши страни/, а не е пицария.
Да а ,ама в пицарията се плаща с леФчета ,тапети не вървят...
А акциите ги купих на 8 лв преди година ....
какво ще кажеш по въпроса за качването до 20 лв......
Ами като го извадят от Софикс наесен ...
Пак на 8 ще се търгуват за пици.....и същия ПФ ще ги купи от теб....
Не е препоръка...ама ти си загубил не пица а пицария....
Не знам какво да коментирам...
дано ти е станало по добре като се Изока....
Само за протокола миналата година и аз купих 100 акции за много добър отчет и 2 м. си ги прехвърлях от единия джоб в другия догато един ПФ ми ги купи за една пица плюс...
А отчетите бяха плюс и бъдещето розово ,но нямаше сантимент а сега има сантимент ама няма отчети...
И какво праИме ,чисти акции ...
Щом това е чиста акция, чудя се другите ти всеизвестни вложения как могат да се наименоват. А и не знам кога ще разбереш, че това е фондова борса/с всичките и добри и лоши страни/, а не е пицария.
Коментар