If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Най-големият български производител на алуминиеви продукти "Алкомет" обяви, че предприема инвестиционен план на стойност 137 милиона лева за период от три години. Това заяви Иван Папазов - директор на завода пред участниците в дискусионния форум с бизнеса в Шумен, цитиран от БНР.
Той посочи, че планът предвижда разширение на съществуващия Валцов цех 2, с допълнителни 5000 м2 и увеличаване на производствените мощности за валцови продукти посредством монтаж на нов 4-Hi универсален фолиев валцов стан и пещи за отгряване.
Ще бъде изграден нов леярен цех, в който е планирано внедряване на високотехнологична линия за леене на рулони, която ще позволи на компанията да увеличи производствения си капацитет на вече предлаганите продукти, както и да произвежда нови видове сплави за конверторно фолио и фолио за акумулатори - батерии."
а печалби ) и дивиденти кога ?
+ Добре си забелязал, Майната
Печалби и дивиденти колкото миналата година
Това картонче е втори-трети ешелон, след като първия си направи ръста. Така се движи досега, Специфика на БФБ .
Те и МЦХ ще правят нов завод, при това са давали дивиденти откакто са на БФБ . Раздали са огромна сума , наполовина на капитализацията, освен това са с печалби всяка година и в пъти повече от алумината...и пак не мърдат с повече от 1.50 от 2022г досега
Не препоръка, разбира се )
Може и да съм прав, но от 20 изоснови проучени акции на БФБ тази е най-подценената и с голям потенциал за мен. :-)
Само бъдещето ще покаже истината :-))))))
с този флоут, само ти трябва някой голям ритейл инвеститор като батя или инта да повярват
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
чак пък най
Може и да съм прав, но от 20 изоснови проучени акции на БФБ тази е най-подценената и с голям потенциал за мен. :-)
Само бъдещето ще покаже истината :-))))))
Ти изглежда нищо не разбираш от акции. Таз хартия има толкова дълг, че може да вдигне нивото на черно море с 10 метра…
Добре е да си проучил и да познаваш сектора ;-)
От акция до акция има голяма пропаст разлики ;-)
Компанията има голяма продуктова диверсификация за последните 7-8 г., която при сравнителен анализ на акциите не е много забележима.
Коментар