If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Сайтът се разраства всеки ден и в момента преговаряме и за не малки каталози с чужди изпълнители."
А и има българи в чужбина, които ги е налегнала носталгията и за тях българските песни са много по-ценни.
Това, че нямат печалба вече съм го коментирал защо е така според мен, върни се назад в темата и прочети ако желаеш. А дали този проект ще донесе загуби или печалби само времето ще покаже.
iskam da spodelq, 4e bideiki non-stop v dvijenie po 4ujbuna i u nas, za pove4eto bulgari v 4ujbina bulgarskite pesni,musika,kontakt sus stranata sa ot IZKLU4ITELNO zna4enie. i Investora e nameril dobra nisha i tuk sushto. pozdravlenia i uspeh!!!
"Сайтът се разраства всеки ден и в момента преговаряме и за не малки каталози с чужди изпълнители."
А и има българи в чужбина, които ги е налегнала носталгията и за тях българските песни са много по-ценни.
Това, че нямат печалба вече съм го коментирал защо е така според мен, върни се назад в темата и прочети ако желаеш. А дали този проект ще донесе загуби или печалби само времето ще покаже.
Не виждам чужди песни ?
Само с български нямат шанс, да неговорим, че по принцип нямат шанс.
Пълно е торенти от където сваляш всичко безплатно
Да не говорим, че нямат печалба, а товаще им донесе още загуби
А ентусиасти винаги има .
Но след като има хора, които са готови да платят 3 лева за рингтон за мобилен телефон, то цената от 99 стотинки за песен определено не изглежда висока.
Аз нито съм казал че съм умен, нито че тегля торенти. Казвам само, че тъй като е факт, че много, наистина много хора теглят торенти, те са голям фактор, защото са безплатният начин да получиш нещо, за което някой си плаща.
Днес стана чудесна спекула с цената, обаче мислите ли вие, че някой ще плаща за музика, вместо да тегли торенти?
Ползата според мен ще бъде само от посещения, които да стоят добре в статистиките. Борбата с торентите е много трудна.
торентите са си торенти.. но този сайт ще продаве бг мп3-ки, а има много хора, които без скрупули биха си изтеглили ( от торент) новия албум на мадона/напалм дет/пи диди от торента, но също така биха дали левче за новото парче на сигаретта, да речем.
+ основния приход на всеки сайт са продадените банери...
лично мнение
аз си купих 3 mp3-ки
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Investorrr
Ами да ползата ще е в новите посещения....
И аз това казвам, не че е хубаво или че ме радва, но торентите са голям фактор в интернет
Днес стана чудесна спекула с цената, обаче мислите ли вие, че някой ще плаща за музика, вместо да тегли торенти?
Ползата според мен ще бъде само от посещения, които да стоят добре в статистиките. Борбата с торентите е много трудна.
торентите са си торенти.. но този сайт ще продаве бг мп3-ки, а има много хора, които без скрупули биха си изтеглили ( от торент) новия албум на мадона/напалм дет/пи диди от торента, но също така биха дали левче за новото парче на сигаретта, да речем.
+ основния приход на всеки сайт са продадените банери...
лично мнение
Коментар
Форекс Форексов
Коментар