IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
    Пичове, ако сте чели проучването на Нилсен, ИБГ е интернет група номер 2 в България. А инвестора е само нейното лице, той даже не е сред шестте най-посещавани сайтове на групата. С такива темпове нищо чудно печалбата за 2008 да бъде 1 млн лева. Тогава капитализация от 15 млн за компания с такива растежи ще е смешно ниска.
    Само дето капитализацията към края на годината няма вече да е 15 млн.

Като купувам акции на Инвестора, купувам най-вече заради перспективите пред отрасъла и завоюваният вече пазарен дял... А и, както е много модерно да се казва напоследък, съм дългосрочен

P.S. Притежавам акции на IBG, но не работя там (в случай, че възникнат подозрения както за ОК). Мнението ми не е препоръка за взимане на инвестиционно решение.

Приятен и успешен ден на всички!
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Предлагането съвсем изтъня.
      Байчо, препоръчвам закупуване на очила с по-висок диоптър ...

ОК, разбрах, че не си платена клакьорка на Инвестора, но се изживяваш като такава ...

аз моето мнение съм го казал, сметнете тук един коефициент като P/S и ще ви настръхнат косите ...

успехи

Коментар

Пичове, ако сте чели проучването на Нилсен, ИБГ е интернет група номер 2 в България. А инвестора е само нейното лице, той даже не е сред шестте най-посещавани сайтове на групата. С такива темпове нищо чудно печалбата за 2008 да бъде 1 млн лева. Тогава капитализация от 15 млн за компания с такива растежи ще е смешно ниска.
        Пич, колко интернет групи влизат в Нилсен?
        Колко от най-големите не им дреме за Нилсен?
        Всъщност какво е Нилсен? (Шегувам се, разбира се), но трябва да си много тъп, за да рекламираш, само защото ти си определен като номер 2 от Нилсен.

Коментар

Бай Мангау, остави ги бе, не виждаш ли, че са някакви ....., които четат само форума на Инвестор-а. Кучетата си лаят,....
          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Пичове, ако сте чели проучването на Нилсен, ИБГ е интернет група номер 2 в България. А инвестора е само нейното лице, той даже не е сред шестте най-посещавани сайтове на групата. С такива темпове нищо чудно печалбата за 2008 да бъде 1 млн лева. Тогава капитализация от 15 млн за компания с такива растежи ще е смешно ниска.
            Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• [quote="NOK"]
              Не знам дали си забелязал, или може би си единствения който още не е, но www.investor.bg се посещава единствено заради форума, при новините, анализите, и борсовата информация отдавна конкуренцията ви е размазала.

п.с. Нищо лично
              +1

Коментар

• ..

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
                  ОК написа:
                  А така, и за юни е сигурно, че ще имаме рекорд, представям си каква печалба ще изкарат за тримесечието.
                  човече като ти чета постовете тук и в другите теми не знам да ти се смея или да те съжалявам.
                  Определено инвестор-а трябва да са ти отпуснали подобаващ хонорар, 4е да се излагаш така, в противен случай не искам да изказвам мнението си за теб.....
                  Кое виждаш толкова велико в IBG, което ми убягва на мен?
                  Може би пазарна капитализация от над 15млн, към момента при приходи които едва ли ще надхвърлят 2.5-3млн през тази година, ти се струва нещо нормално?
                  Не знам дали си забелязал, или може би си единствения който още не е, но www.investor.bg се посещава единствено заради форума, при новините, анализите, и борсовата информация отдавна конкуренцията ви е размазала. А такива "многознайковци" като теб ще досъсипят и форума.
                  Така че успех с инвестицията ти тук и ако не е тайна можеш ли ми каза каква пазарна капитализация очакваш тук, при тези невероятни приходи и печалба

п.с. Нищо лично
                  Дано моят приятел от тракера да не е на работа, че ще те трийне на момента!

п.с - NOK, нека надуват бузи - избора е личен!

Коментар

• ОК написа:
                    А така, и за юни е сигурно, че ще имаме рекорд, представям си каква печалба ще изкарат за тримесечието.
                    човече като ти чета постовете тук и в другите теми не знам да ти се смея или да те съжалявам.
                    Определено инвестор-а трябва да са ти отпуснали подобаващ хонорар, 4е да се излагаш така, в противен случай не искам да изказвам мнението си за теб.....
                    Кое виждаш толкова велико в IBG, което ми убягва на мен?
                    Може би пазарна капитализация от над 15млн, към момента при приходи които едва ли ще надхвърлят 2.5-3млн през тази година, ти се струва нещо нормално?
                    Не знам дали си забелязал, или може би си единствения който още не е, но www.investor.bg се посещава единствено заради форума, при новините, анализите, и борсовата информация отдавна конкуренцията ви е размазала. А такива "многознайковци" като теб ще досъсипят и форума.
                    Така че успех с инвестицията ти тук и ако не е тайна можеш ли ми каза каква пазарна капитализация очакваш тук, при тези невероятни приходи и печалба

п.с. Нищо лично

Коментар

Тук може да има екшън. Предлагането съвсем изтъня.
                      Предлагането изтъня, а търсенето хептен го няма! :lol:
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Тук може да има екшън. Предлагането съвсем изтъня.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                          Такава ,че да имаме рекорд и в цената на акцията

Коментар

• А така, и за юни е сигурно, че ще имаме рекорд, представям си каква печалба ще изкарат за тримесечието.

Коментар

• Инвестор.БГ реализира 67% ръст на продажбите през май на годишна база

Инвестор БГ АД-София е реализирало през месец Май на 2008 г. продажби в размер на 239 хил. лева, което представлява ръст на продажбите от 67 % в сравнение с месец Май на 2007 г. Продажбите са рекордни месечни за Инвестор.БГ АД. Договорените продажби за месец юни вече са за 216 хил. лв.

За първите пет месеца на 2008 г., дружеството е реализирало приходи в размер на 936 хил. лв., което представлява ръст от 98% спрямо първите пет месеца на 2007 г..

Поради европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария и лятната олимпиада в Китай през това лято се очаква силен ръст на рекламата, спрямо лятото на 2007 г., когато липсваха спортни събития от този мащаб.

http://bull.investor.bg/?search%5B%5...&end_year=2008

Поздрави,
                              Едуард Вичинян, ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• ще става ли ракета и тази акция

Коментар

Working...
                                X