IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maq7
    Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' Cuttin
    Първоначално изпратено от Maq7
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, Николчооооо, пак ли се появи бе мамин златен С тоя Алкомет пък твоя любим съвсем се издаде
    Тук явно има някаква форумна драма, за която нямам нито нерви, нито време. Забелязвам, че накричаш Никола всеки, който пише в тази тема. Мисля, че е време малко да се поуспокоиш.

Иначе мога да ви кажа, няколко компании от този списък които вече не съществуват, така че всяка монета има две страни.
    Николчо ненагледен, мисля че ти си този, който има нужда от успокоение

Радвам се, че си осъзнал, че монетата има 2 страни Все някога и ти ще си от печелившата
    Еййй, ама веднага му наскачахте на човека. Сакън, да не се каже нещо по -различно от бъдещите рЪстове тук ))
    Аз пък мога да се съглася и с това, че за споменатият от "Bill ..." период, Инвестора поспадна, а Алкомет подрипна.
    Е, не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' Cuttin
      ИБГ е супер волатилна акция
      Обзървър, моля те ми обясни в коя вселена ИБГ е волатилна позиция?
      Там където сте копирали горното си пише какви движения е правила акцията и защо я определям като волатилна, не го ли видяхте?
      копирам го отдолу тук

IPO-то беше на 1.67 през юли 2004 г.
      до януари 2005 удари 5 лв. (200% ръст) (самия връх май беше само от 30 акции, като беше съчетан с ден без право на нови акции (от сплит)) Даже май цената беше 5.08 или 5.3 лв.

после падна до 1,98 лв. (мисля че до края на 2005 г.) , (което е 60% спад) въпреки че целия пазар (SOFIX) се качваше (нещо като текущата ситуация)

после обаче влезе в корелация и 2006-2007 качваше здраво с целия пазар
      реално от 1.98 като се засили не се спря до 19,999 лв. (10 пъти), като се изключи един рейндж при 7 лв.

после падна до 9.5-11 лв. (50% спад)
      От 7 октомври 2008 г. до сега (вече почти 1 г.) си стои в рейднж
      Може за вас това да не е волатилност, за мен е. Аз съм се обосновал защо го казвам, още преди да попитате.
      Така че нямам какво да добавя, освен че има и други волатилни акции, естствено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill 'The Butcher' Cuttin
        Първоначално изпратено от Maq7
        ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, Николчооооо, пак ли се появи бе мамин златен С тоя Алкомет пък твоя любим съвсем се издаде
        Тук явно има някаква форумна драма, за която нямам нито нерви, нито време. Забелязвам, че накричаш Никола всеки, който пише в тази тема. Мисля, че е време малко да се поуспокоиш.

Иначе мога да ви кажа, няколко компании от този списък които вече не съществуват, така че всяка монета има две страни.
        Николчо ненагледен, мисля че ти си този, който има нужда от успокоение

Радвам се, че си осъзнал, че монетата има 2 страни Все някога и ти ще си от печелившата
        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Коментар

.....Ти знаеш ли, че навремето Google и Yahoo също са участвали в тази класация .......
            лъснаха мераците :lol:

Коментар

• ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, Николчооооо, пак ли се появи бе мамин златен С тоя Алкомет пък твоя любим съвсем се издаде

Хич не ти понасят хубавите новини около Инвестор, а Новината за класацията на Deloitte е СУПЕР, но на нашата борса, особено в момента, никой не го интересува. Ти знаеш ли, че навремето Google и Yahoo също са участвали в тази класация Не е някаква измислена класацийка на Николчо примерно

Както беше казал някой преди: Много ти е удобно да си взимаш периода, който на теб ти е удачен Защо не вземеш за 3 години назад или за 3 години напред да видим как ще седи положението

Хубавите новини и отчети рано или късно винаги се отразяват в цената на акцията. Никой не ти е виновен на тебе, че си инвестирал в избушени компанийки и сега изливаш злобата си тук

Единственото, с което съм съгласна е, че за мен също акцията не е волатилна.

Айде със здраве.

П.С. Моля те, научи се, че се пише рАстеж, че доста неграмотно изглеждат така писанията ти.

Коментар

• ИБГ е супер волатилна акция
                Обзървър, моля те ми обясни в коя вселена ИБГ е волатилна позиция?

Интересно ми е дали комичната ни борса ще реагира адекватно утре на тази новина Smile Също така се чудя дали пък с тази класация няма да попадне в полезрението на още някой сериозен чуждестранен инвеститор Wink
                1. Колко години и колко загуби ще са ви нужни да разберете, че тук потенциал за ръстеж просто няма. Колко хубави отчета, колко хубави новини трябва да минат за да прозрете тази истина? По-назад в темата видях, че някой е пейстал една картинка на Алкомет и Ивестора. От тогава едното направи близо 100%, докато инвестора падна. Пнякога човек трябва да си призне грешката и да продължи напред.

2. Борсата ни не е комична. Проблемът ви е че очаквате борсата да се нагоди спрямо вас, а за да се печелят пари трябва да е обратното.

3. Какъв чужедстранен инвеститор очаквате да се появи? Нали вече си имате такъв? :shock:

С най-добри чувства.

Коментар

• Dnes.bg с мобилна версия, поддържаща видео

http://com.investor.bg/?cat=261&id=88767

Поздрави,
                  Едуард Вичинян,
                  ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                    Соу какво точно технологично има в инвестора?
                    А какво технологично няма ??? Инвестора е Сиското на балканите.

Коментар

• Соу какво точно технологично има в инвестора?

Коментар

• Технологичните акции потопиха европейските борси
                        http://www.investor.bg/?cat=6&id=88660

дали това ще се отрази на технологичните на БФБ как мислите

Коментар

• Yahoo също e медийна, но и технологични компания. Победитят в класацията е точно като Инвестор, с портфолио сайтове

Коментар

• Ох, безнадежден си... Айде успех

Коментар

• Maq, също се радвам за хубавата новина...просто нали имаше казус в коя група е Инвестора медийна или технологична. Когато новината беше лоша за технологичните - ами тя е медийна, а като е добра - технологична Какво да и гледам на табличката - инвестора нито софтуер продава, нито интернет, до колкото знам просто ги ползва за да си прави бизнеса...може и аз да бъркам поправи ме. Иначе - браво, като е най-зле ей така да сте /скоро може и "сме"/

Коментар

• Първоначално изпратено от Едуард_Вичинян
                                Инвестор.БГ в Топ 10 на най-бързо развиващите се технологични групи в ЦИЕ

http://com.investor.bg/?cat=261&id=88606

Поздрави,
                                Едуард Вичинян,
                                ДВИ на Инвестор.БГ АД
                                БРАВО !!! СТРАХОТНА НОВИНА !!!

Интересно ми е дали комичната ни борса ще реагира адекватно утре на тази новина Също така се чудя дали пък с тази класация няма да попадне в полезрението на още някой сериозен чуждестранен инвеститор

При всички положения, това е поредното признание за компанията и екипа й !!!

А за kaloian-чо, чети бе моето момче, чети малко:

http://www.deloitte.com/view/bg_BG/b...42f00aRCRD.htm

Тук в табличката може да видиш разделението на компаниите по отрасли, съответно "софтуер", "интернет" и т.н.

Ето и още по темата:

http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/10...sa_v_internet/

На мен ми прави впечатление, че разликите м/у компаниите, които са преди Инвестор в класацията и самия Инвестор са много малки. Още повече, че освен първата компания, останалите мисля не са публични.

Всеки да си прави изводите за себе си. От мен още веднъж - ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!

Не е препоръка, имам акции, както е известно ))

Коментар

Working...
                                X