Re: сайтове
Start.bg е доста различен от Гоогъл. Ако те интересува определена тема, Start.bg ти поднася информацията много по-систематизирано отколкото Гоогъл. Примерно интересува те българският Биг Брадър. Много по-бързо ще стигнеш до последните новини, клюки, форуми и т.н. за Биг Брадър ако отидеш на http://bigbrother.start.bg/ отколкото ако напишеш 'Биг Брадър' в българската версия на Гоогъл. Да не говорим че в старт.бг информацията е подредена в категории и е много по-лесно да се ориентираш отколкото в листа от резултати, който Гоогъл ти дава.
За твое сведение, старт.бг е #5/6 най-посещаван български сайт според класацията на BG Counter и посещаемостта му за последните няколко месеца расте експоненциално. Има повече посещения от който и да е друг сайт на IBG, който е включен в споменатата класация.
За Аха.бг съм съгласен - конкуренцията при този род сайтове е доста силна, като някои от тях съществуват от години, а Аха.бг е сравнително нов. Обаче би ли ми казал защо смяташ че конкуренцията при Нет Келнер е силна??? Знам за съществуването на само един конкурентен сайт и евентуално на един бъдещ от WWW. Ако знаеш други конкуренти на Нет Келнер бих се радвал за науча за тях.
Това е лично мнение, притежавам акции на IBG.
Първоначално изпратено от Alee
За твое сведение, старт.бг е #5/6 най-посещаван български сайт според класацията на BG Counter и посещаемостта му за последните няколко месеца расте експоненциално. Има повече посещения от който и да е друг сайт на IBG, който е включен в споменатата класация.
-Нет Келнер и Аха.БГ-силна конкуренция
Това е лично мнение, притежавам акции на IBG.
Коментар