1000 akcii ne e goliam paket. tyrsia da kupia dosta pyti po tolkova - obadi se ako imash za prodavame
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ALАбе гола вода са. Ама другите информационни части на сайта са супер зле, нищо повече от което го има във вестниците...
Коментар
-
a kakvo misliete za novata usluga na IBG v snimka.bg? Chovek moje da si poracha snimki ot albumite.
podobna kompania
http://www.cewecolor.de/
se targuva uspeshno v Germany.
http://finance.yahoo.com/q?s=CWC.F
Smiatate li, che tova shte ima potencial i shte uvelichi prihodite na investora?
Коментар
-
Първоначално изпратено от СмърфиетаА на мен ми прилича на:
увеличение на капитала -> раздухване на щата до 100 човека -> бърза продажба.
Moje puk na momchetata da im se iska da uvelichat kapitala, da priberat parite da gi iztochat i da si napravjat otpuska na karibite)
Коментар
-
Къв ви е проблема че нещо немога да разбера. Както сами виждаде на сайта започнаха да мигат повече банери а това значи повече приходи или поне би трябвало да е така. Другото нещо е че на борсата няма бол акции на интернет компании. Абе кво съм взел да ви обяснявам правете квото щете но знайте че за тази акция в дългосрочен план пътя е само един този нагоре
А забравих да кажа че имам акции от IBG и въобще не съм помислил да ги продавам по-скоро си мисля да добавям
Коментар
-
Абе гола вода са. Аз си продаох акциите. На загуба:-)
Но действително момчетата от инвестара разбират повече от акции отколкото от интернет. Нито инвестират в маркетинг, нито пък търговския им отдел го бива. Не ми пука ако фалират, но ще е жалко ако този сайт умре. Форумът набра скорост. Ама другите информационни части на сайта са супер зле, нищо повече от което го има във вестниците...
Коментар
-
Съгласен съм, че приходите от реклами са ограничени, но както те обявиха, предстоят повече проекти в областта на електронната търговия (каквато е и новата услуга). От друга страна в момента разполагат с доста свободни средства, които не могат веднага да инвестират в развитието на самата компания, а използват за финансови приходи.
Коментар
Коментар