IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1000 akcii ne e goliam paket. tyrsia da kupia dosta pyti po tolkova - obadi se ako imash za prodavame

Коментар

• Някой може ли да каже чии са офертите с по-големите пакети?

Коментар

• Както казах вече пътя е нагоре

Коментар

• Търсенето продължава да се покачва. 1200 акции се търсят на 3.50 при последна сделка вчера 3.45. Току що и сделка на пазарна има. С какво си обяснявате засиления интерес?

Коментар

• kupuvam akcii na IBG, taka che ako na niakoi mu se izliza, kupuvachi shte se nameriat...

Коментар

• Първоначално изпратено от AL
              Абе гола вода са. Ама другите информационни части на сайта са супер зле, нищо повече от което го има във вестниците...
              Ал, сори, ама, защо го посещаваш този сайт тогава. Алтернативата ти е ставаш рано сутрин и отиваш до най-близкия РЕП, за да си купиш някой измислен вестник с два реда инфо за пазара. След това си пусни COBOS-а ако изобщо имаш такова чудо и трейдвай.

Коментар

• a kakvo misliete za novata usluga na IBG v snimka.bg? Chovek moje da si poracha snimki ot albumite.

podobna kompania

http://www.cewecolor.de/

se targuva uspeshno v Germany.

http://finance.yahoo.com/q?s=CWC.F

Smiatate li, che tova shte ima potencial i shte uvelichi prihodite na investora?

Коментар

• Първоначално изпратено от Смърфиета
                  А на мен ми прилича на:
                  увеличение на капитала -> раздухване на щата до 100 човека -> бърза продажба.
                  Smurfi njama logika! I v momenta imat njakolko stotin hiljadi po smetkite i pri tezi smeshni zaplati mogat i sega da razdujat personala, e-i? Tva nisto ne promenja fakta, che pechalbata e poveche ot smeshna, a reklami njama.... Ne mislja, che si prava.
                  Moje puk na momchetata da im se iska da uvelichat kapitala, da priberat parite da gi iztochat i da si napravjat otpuska na karibite )

Коментар

• Къв ви е проблема че нещо немога да разбера. Както сами виждаде на сайта започнаха да мигат повече банери а това значи повече приходи или поне би трябвало да е така. Другото нещо е че на борсата няма бол акции на интернет компании. Абе кво съм взел да ви обяснявам правете квото щете но знайте че за тази акция в дългосрочен план пътя е само един този нагоре

А забравих да кажа че имам акции от IBG и въобще не съм помислил да ги продавам по-скоро си мисля да добавям

Коментар

• Абе гола вода са. Аз си продаох акциите. На загуба:-)
                      Но действително момчетата от инвестара разбират повече от акции отколкото от интернет. Нито инвестират в маркетинг, нито пък търговския им отдел го бива. Не ми пука ако фалират, но ще е жалко ако този сайт умре. Форумът набра скорост. Ама другите информационни части на сайта са супер зле, нищо повече от което го има във вестниците...

Коментар

• А на мен ми прилича на:
                        увеличение на капитала -> раздухване на щата до 100 човека -> бърза продажба.

Коментар

• Na men mi prilicha poveche na merki za poddurjane na zenata na akziata.
                          Investora dalech, ne e Eldoradoto na pazara na akzii osobenno s tezi nistojni prihodi ot reklama. Pazara v BG e mnogo maluk prosto

Коментар

• Инвестора иска пак да си изкупува до 3% от акциите. За трети път!

Дали няма да последва увеличение на капитала ???

Коментар

• Za men akciite 6te vurvjat nagore s tezi proekti

Коментар

• Съгласен съм, че приходите от реклами са ограничени, но както те обявиха, предстоят повече проекти в областта на електронната търговия (каквато е и новата услуга). От друга страна в момента разполагат с доста свободни средства, които не могат веднага да инвестират в развитието на самата компания, а използват за финансови приходи.

Коментар

Working...
                                X