IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въпреки , че съм дългосрочен инвеститор по принцип . тука и аз продадох - на 4.30 - 4.33...

Коментар

• ИБГ

Мдаааа. както винаги си прав.
      "да можеш да чакаш, да знаеш да чакаш"
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• тук пак ще паднат кинти

Коментар

• Не правя перорогативни изказвания, но смея да предположа, че тук често се прави реактивен анализ. Лека нощ!

Коментар

• Наистина съм се заблудила, че цената е била над 4 лв, над 3 е била.

Добре, SOFIX, само един въпрос имам към теб,
            защото на мен не са ми ясни нещата?

Как така се реши да купуваш от Инвестора около 9 май на цени около 3.40? Какъв анализ използва - технически или фундаментален? Дай малко разяснения, моля!

Аз не разбирам наистина доста неща и съм аматьорка, признавам си,
            а ти като професионалист сега е момента да се докажеш!!!

Коментар

• Смърфи по принцип не се занимавам с аматьорки като теб но сега ще направя изключение за да ти докажа че си доста куха.

това съм го пуснал на: 09 Май 2006 22:58 и всеки може да види каква е била цената.

А забравих да кажа че имам акции от IBG и въобще не съм помислил да ги продавам по-скоро си мисля да добавям
              а това съм го пуснал на: 17 Май 2006 17:51 всеки може да види цената

сега вече може да пада аз продадох днес
              така че Смърфи не ми се прави на голямата работа щото просто не вървиш

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                Първоначално изпратено от Bo
                Ке пада друг пък ке пада
                пич имаш още да учиш за фондовата борса
                SOFIX, не се притеснявай за Bo. Той е напред с материала.
                Но изглежда понякога обича да си прави солени шегички, също като теб. Преди няколко дена ти се изцепи че още ще купуваш IBG. Над 4 лв. беше. Помниш ли? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bo
                  Ке пада друг пък ке пада
                  пич имаш още да учиш за фондовата борса

Коментар

• Добрее - лудите се налудуваха и цената ще отиде там където и е мястото сега.
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Sofix, на каква цена ти изглежда промоционално - мога да ти продам малко?

Коментар

• аааа
                        и тук ще си купя на промоция

Коментар

• На мен лично ми се струва, че тук се надува един спекулативен балон. Въпрос на време е кога ще се спука. Колкото и добре да се развива дружеството, скоро едва ли ще генерира такива приходи, които да оправдават такава цена.

Коментар

• Е, аз не знам накъде. Нека кажат хората с акции тук. Аз нямам.
                            Обаче капитализацията е близо 5 млн., а всички активи 1,5 млн. Няма да смятам коефициенти разни - просто няма смисъл. Разбира се това няма нищо общо с търговията и цената.

Коментар

• Защо ? Според теб цената манипулира ли се? Или просто хората виждат повече рекламни банери и решават, че ще има добро развитие при тази компания?

Коментар

• Ке падне, така лошо ке падне, че някои доста време ще им държи...

Коментар

Working...
                                X