IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Nikola
    Mdam.... vupreki fenomenalnite i neochakvani ot abslutno nikoi rezultati na IBG akciata pochti ne pomrudna.

Spored men v akciata sa kalkulirani ogromni ochakvania, koeto moje da se vidi ot multipulite na koito se turguva.
    А коя акция помръдна след изкаран силен отчет в последните 9 месеца
    Koq akcia izkara hubavi rezultati v poslednite 9 meseca?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Mdam.... vupreki fenomenalnite i neochakvani ot abslutno nikoi rezultati na IBG akciata pochti ne pomrudna.

Spored men v akciata sa kalkulirani ogromni ochakvania, koeto moje da se vidi ot multipulite na koito se turguva.
      А коя акция помръдна след изкаран силен отчет в последните 9 месеца
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Mdam.... vupreki fenomenalnite i neochakvani ot abslutno nikoi rezultati na IBG akciata pochti ne pomrudna.

Коментар

• За пореден месец новинарският сайт Dnes.bg, част от групата на Инвестор.БГ АД, е лидер в средното време, прекарано на сайт от категорията „Новини и информация“, показват данните на Nielsen Online за юни.
          Да.Прекарвам много време...признавам. Забавлява ме.Привличат ме - ужасно многото правописни грешки, проблемите със стила, свежарското аматьорство, уникалните заглавия и особено - the cream - рубриката с любопитните..."Учени правят хибрид между риба и домат" /Апропо и баба ми прави- вика му плакия/

Коментар

• За мен това е почти единствената истинска публична компания у нас (вярно, мащаба не е голям, но ще стане). Както и писах преди, очаквам печалбата за 2008 да е над милион. И от мен браво за резултатите

Коментар

• Първоначално изпратено от Spec
              Аз съм хепи с тези резултати :-) Само малко ръста на цената се забави, но на фона на нашата борса и той е ок :-)
              На фона на нашата борса, всяка позиция, от която не сме загубили трийсетина процента последните няколко месеца си е много добра
              Браво на Инвесторите за резултатите
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ръст на приходите от продажби: 101%

Ръст на печалбата: 175%

Ръст на печалбата от оперативна дейност: 153%

Ръст на паричния поток: 143%

Ръст на паричния поток от оперативна дейност: 214%

Ръст на цената: 14%
                Аз съм хепи с тези резултати :-) Само малко ръста на цената се забави, но на фона на нашата борса и той е ок :-)

Коментар

• Утре сме пак надолу, нали Никола

Коментар

• И какво от това....видяхте какво е положението на нашата борса днес....и 300% печалба да направиш ...акциите се сриват....жалко за хубавото дружество...

Коментар

• Здравейте,

Инвестор.БГ АД публикува 6-месечния си отчет. Можете да го видите, заедно с всички приложения към него, на следния линк:

http://bull.investor.bg/?search%5B%5...&end_year=2008

Инвестор.БГ АД публикува и актуализирани прогнозни данни за приходите и печалбата за 2008 г.. Можете да ги видите на следния линк:

http://bull.investor.bg/?search%5B%5...&end_year=2008

А това е линк към статията в Investor.bg:

Инвестор.БГ със 175% ръст на печалбата до 536 хил. лв. за полугодието

http://www.investor.bg/?id=66536

Едуард Вичинян,
                      ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от Spec
                        Първоначално изпратено от Nikola
                        Едва ли има друго дружество във форума, което да е подложено на такава силна критика...Манипулацията търси в другите теми! :-)
                        Ti se seriozno li? Ako ne sum az da vi igraq malko kontra dogodina she si dadete ne po 10 000 akcii a po 100 000 I Alexi shte se poqvi da kaje: Da tova e normalno zashtoto nie sme investirali rpedi vas i samo nie imame pravo na divident...... boje... t.e nie sme dug vid invesitori s poveche prava nad vashite....
                        Dobre nqma da pisha poveche, za da ne razvalqm idiliata v IBG.

Upp upp kum 10 000 lv

Yahoooooooo izlitame!

Vlaka trugva posleden shans da se kachite

2069 v SOFiX

I tn...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Цялата идея ми е да не пишете само работниците в инвестор.бг в темата. Представете си, ако някой който се издразнил, че има хора от персонала които пишат в тази тема от 3-4 ника ви даде на КФН? Още историята с Мариян не се е разминала пък още един скандал с манипулация с IBG мисля, че няма да се отрази добре.
                          Никола, във всяка тема пишат главно акционерите на дадена компания. В Инвестор.бг много служители са акционери и е нормално да се включват от време на време. Какво лошо има в това? Лично познавам една част феновете на Инвестора и мога да ти гарантирам, че има доста хора, които не са служители и въпреки това са положително настроени към компанията!
                          В темата за Инвестор.бг има вероятно най-много коментатори, които не са акционери и от различни подбуди постоянно се опитват да разбият идилистичната и розова картина описана от феновете на дружеството :-) Едва ли има друго дружество във форума, което да е подложено на такава силна критика...Манипулацията търси в другите теми! :-)

Моля те, не намесвай случая с Мариян! Това е типичният случай за търсене на теле под вола! Ако Мариян е манипулирал, това означава, че 99% от брокерите в България трябва също да получат глоба! Случаят е повече от абсурден!

Акционер съм и пиша от позиция :-)

Коментар

• Цялата идея ми е да не пишете само работниците в инвестор.бг в темата. Представете си, ако някой който се издразнил, че има хора от персонала които пишат в тази тема от 3-4 ника ви даде на КФН? Още историята с Мариян не се е разминала пък още един скандал с манипулация с IBG мисля, че няма да се отрази добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                              Хех, 100 пъти те питах за някой peer, но така и не даде, защото "нямало такъв"

Айде като направиш DCF-чето, да го постнеш тук, да се посмеем дружно

П.С. Чакай, че ми стана интересно.. Какъв WACC ще ползваш ?
                              Ама ти знаеш ли какво е WACC бе душице? Сигурно си гугълнала де може и да знаеш какво е.

Подбора на подходящи пиъри е от ключово значение защото оценката ти ще дава голям откат. Написах ви коя ви е пиър групата и кои точно компании биха гледали западните инвеститори, ако решат да влизат тук. За съжаление в Reuters няма толкова малка компания, като инвестор.бг, което е малко тегаво защото на компаниите, които предлгат тази услуга амортизацията им е колкото маркет кеп-а на инвестора? Сещаш ли се моето патенце?

Целта на анализатора е а подбере възможно най-точните сравними компании, а не да подбере най-големите с най-високи мултипъли. Но ти си го оценявай с каквото искаш просто акцията няма да се качи

Коментар

• Приходите от онлайн реклами в Германия надминаха за първи път тези от радио
                                16.07.2008 09:57

Приходите от реклама онлайн в Германия тази година за първи път са надминали тези от радио реклама, съобщи monstersandcritics.com, цитирайки данни на Nielsen Media.

Проучването подчертава растящото значение на глобалната мрежа.

От Nielsen оценяват разходите за онлайн реклама в страната за първите шест месеца на годината на 665 млн. евро, което представлява ръст на годишна база от 40 на сто

Разходите за радио реклама остават на нивото си от сравнимия период на 2007 - 627 млн. евро.

Все пак традиционната реклама надминава 15 пъти онлайн рекламата.

Тенденцията за по-силен ръст на интернет рекламата спрямо традиционната се наблюдава и в Италия, където разходите за интернет реклама са се повишили с 24,5% за януари – май 2008 г., а общите рекламни разходи за периода бележат ръст от 1,3 на сто.

Притежавам книжа от компании с приходи от реклама в интернет.
                                Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X