Първоначално изпратено от T3
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестор.бг (4IN / IBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКойто и да е новия собственик със сигурност няма абсолютно никакъв хабер от финанси. Най-вероятно става въпрос за някоя яка мутра. Все пак идват избори и трябва да има повече канали за манипулации. Много е интересно да видим официалното съобщение на инвестора.
А и КФН трябва да провери всяка една от сделките по позицията на БФБ през последните няколко месеца.
Независимо дали политически или финансов, новите собственици на Инвестор и Нетинфо очевидно гледат в бъдещето, а не оценяват настоящия слаб бизнес и на двете компании.
Или пък предстои сливане на Инвестор, Дарик и Нетинфо. Доста хора ще бъдат освободени и силно ще стои такава компания на рекламния пазар. Бих казал - незаобиколима!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАми за да тръгне слух трябва някой от няколкото по-големи инвеститора да се похвали. Тъпото е че за пореден път миноритарите бяха прецакани, като за пореден път останаха в невидение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЕ, няма ли вече слух? Явно продавачите са доста от големите акцинери. Не вярвам да няма слух поне до момента?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСлед съвсем бърз поглед стигнах до число от над 140
Ако сметката ти е вярна през този мултипъл Нетинфо трябва да струва 92 988 000 Евро.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСлед съвсем бърз поглед стигнах до число от над 140
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИскрено се надявам да не сте прави, момчета.
Инвестора е много добра компания и ще е тъжно, ако изгуби независимостта си срещу по-висок valuation.
Някой да е смятал на колко EV/EBITDA мина инвестора днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениекой дава такива суми не знам...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКакво ознаава "този път"?
Ако си спомняш правилно бях единствения във форума, който искрено се смееше на цената, която фонда на цицко плати за инвестора, когато влизаха..Пак добре илизат от позицията де.
Аз се чудя, как така дават пари за огромни нереални оценки никой ли няма поне капка фин. знания, кой дава такива суми не знам...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениехах, нали знаеш сръбския вицCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЧак пък да е интересно, че и много... Ситуацията е ясна - избори - време за медиен урожай. Купуваш, ползваш, изхвърляш.
Двама сърби се разхождат из Ню Йорк.Точно когато минават покрай един небостъргач отгоре пада женско бельо а след малко пред тях се размазва гола жена.Единия сърбин се обръща към другия:
- Ово е стандарт брате, ебеш и фъргаш
Коментар
Коментар