IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ясно. Благодаря Вичинян.

Аз лично бих посъветвал инвестиралите тук да следят, какво става с позицията до края на седмицата. Ако случайно тръгне да скача със сериозни обеми, тогава някой може да е получил уведомление.

Коментар

• Придобилият 5% акционер уведомява КФН и дружеството незабавно или в срок от 4 работни дни - чл. 145 от ЗППЦК, а дружеството уведомява обществеността и КФН в срок от 3 работни дни от получаване на първото уведомление - чл. 148б.

Засега нямаме официална информация кой е придобил дяла. Когато получим уведомление от съответния акционер (и), веднага ще уведомим и обществеността.

Едуард Вичинян,
      ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• Да бих искал като акционер тук някакъв коментар от ДВИ то , ако е възможно.

Коментар

• Я ДВИ-то да каже какви бяха тези сделки. Ще бъде интересно на инвестиралите тук, пък и на хейтърите, като мен.

ПП: Да не купихте Yahoo

Коментар

• Интересно интересно.

Коментар

• каква е тази активност тук? да не би ПК да е успял все пак да продаде на късо и сега някой да му гони стопа

Коментар

• Пълният консолидиран отчет с всички приложения към него може да видите на следния линк:

http://bull.investor.bg/?search%5B%5...&end_year=2009

Поздрави,
                Едуард Вичинян,
                ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• Мани го, тези акции ги предлага вече в няколко теми от форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Добър отчет поздравления. Определено компанията се развива много добре, факт. Още, обаче ми изглежда надценена за пазара:
                    Първоначално изпратено от Investor.bg
                    P/E 15.49
                    P/B 4.05
                    P/S 5.34
                    EPS 0.68 лв.
                    Успех и през новата 2009 година. :wink:
                    Продавам акции на Инвестор.бг - готов съм да се разделя с тях на цена 11.50лв. за да може повече хора да споделят успеха с компанията.

Подробности на л.с.
                    , какво имаш в предвид "повече хора да споделят успеха компанията"?

Коментар

• Браво, добър отчет Забялязах, че Алекси Андонов си е увеличил дела

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Добър отчет поздравления. Определено компанията се развива много добре, факт. Още, обаче ми изглежда надценена за пазара:
                        P/E 15.49
                        P/B 4.05
                        P/S 5.34
                        EPS 0.68 лв.
                        Продавам акции на Инвестор.бг - готов съм да се разделя с тях на цена 11.50лв. за да може повече хора да споделят успеха с компанията.

Подробности на л.с.

Коментар

• Добър отчет поздравления. Определено компанията се развива много добре, факт. Още, обаче ми изглежда надценена за пазара:
                          P/E 15.49
                          P/B 4.05
                          P/S 5.34
                          EPS 0.68 лв.

Коментар

• Инвестор.БГ реализира 116% ръст на годишната печалба до 782 хил. лв.

http://www.investor.bg/?cat=5&id=74932

Пълният отчет с всички приложения към него може да видите на следния линк:

http://bull.investor.bg/?search%5B%5...&end_year=2009

Поздрави,
                            Едуард Вичинян,
                            ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• Що сте ги заяли така бе хора.

Подписали договор. Ми хубаво. И едната и другата компания ми се струват доволно сериозни за да са си вързали гащите.

Никола, кво толкова си ги нарочил едва ли те кефи да си разменяш реплики с г-н Вичинян. Ако ще влизаш влизай. Като гледам колко е неликвидна позицията едва ли ще падне кой знае колко. Ама тръгне ли нагоре борсичката ни няма да расте по бавно от другите. А и ако ги има дотогава ще вярвам в тях повече щото ще са преживяли и една криза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Едуард_Вичинян
                                Първоначално изпратено от psycoholic
                                Първоначално изпратено от Едуард_Вичинян
                                Първоначално изпратено от psycoholic
                                Искам да разбера какво означава "гарантира"!? И какво се случва, ако гаранцията не е изпълнена?
                                Това значи, че е сключен договор, в който Агенцията се ангажира да осигури приходи, които са над споменатата сума.

Подробностите по договора за неустойки при неизпълнение са конфендициална информация, която не можем да оповестим.

Поздрави
                                Е, как така? Без да търся повод за заяждане, в очаквана слаба за интернет-реклама година, точно този договор и евентуално "гаранциите" по него ще са в основата на инвеститорските решения!
                                Предходни години Агенцията винаги си е спазвала условията по договора, така че нямаме основание да считаме, че тази ще е по-различно.
                                Да но за минали години е гаранриала много по-малко приходи и то в условията на икономически бум. Тази година ще е маалко по-различно, но предполагам, че сте си направили сметката. :wink:

Коментар

Working...
                                X