IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Адаша май ще изригва.
    шегаджия

Коментар

• Адаша май ще изригва.

Коментар

• Ей, някой ме чу и купи една акция, вдигна цената с 2%

Коментар

• Дядо Никола дебне с дебелата тръба. Пазете се!

Коментар

• Не се притеснявай , Гари.Скоро и сделки ще има , но не на тези нива , разбира се.Аз моите си ги имам от повече от 3 години и не смятам поне още толкова да се разделям с тях

Коментар

• Абе момчета, спрете се малко де. Дядото "живвал", "изправял снага", "тръгвал към 80, към 100 лева". А три дни няма никаква сделка на борсата. Нито някакви съществени промени в котировките. Ще ме откажете съвсем от тази позиция, започвам да си мисля, че само безнадеждни оптимисти я поддържат

Коментар

• аз си ги гледам от 30 лв.
                и не се качих
                ... иначе съм съгласен че е слънце
                с хоризонт 1 година мислите ли че има мегдан сега да се влиза ???
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе след отчета тръгваме към 100-ка, няма шест пет, Дядото все още си ги бива. :-)

Коментар

• С тези запълнени капацитети на производство очаквам не секси , а направо еротичен отчет за Q2:-)

Коментар

• И аз, и аз и мисля му дойде времето и на него

Коментар

• Гари, въпреки всичко аз вярвам в способностите на Дядото. :-)

Коментар

• Е ти пък сега чак предимство го изкара.

Коментар

• Гари, преди време в един постинг акцентирах точно на турскоезичната част от управителните органи на КДН и евентуалните връзки, които може да имат с ДПС. Ако тези връзки действително се окажат факт, какво ти дреме за средно-техническото образование на половината от тях, като за ВиК са предвидени милиарди и при настоящите партийни обстоятелства, лъвския пай ще замине по направление София-Габрово.

Коментар

• Това KDN наистина изглежда супер като показатели. Сериозни инвестиции, ръст на продажбите. Малката печалба не ме притеснява. Имам малко акции тук, но има нещо, което ме възпира да вляза по-сериозно. Всеки път като се зачета в отчетите и стигна до информацията за управителните органи направо ми призлява. Ето ги някои хора, които не знам какво търсят там:

Шахин Ибрахим Озан – Член на СД
                               Извършвана дейност извън “Капитан Дядо Никола” АД
                              Към 31.12.2005 г. не извършва дейност извън “Капитан Дядо Никола” АД
                               Участие в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
                              Към 31.12.2005 г. не участва в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
                               Професионален опит – средно специално-техническо образование

Зафер Топуз – Член на СД
                               Извършвана дейност извън “Капитан Дядо Никола” АД.
                               Участие в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност.
                              Към 31.12.2005 г. Не участва в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
                               Професионален опит
                              Средно-специално- техническо образование

Хатидже Хасанова Юмерова – член на СД
                               Извършвана дейност извън “Капитан Дядо Никола”АД.
                               Участие в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
                              Към 31.12.2005 г. не участва в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
                               Професионален опит
                              28 – годишен професионален опит като специалист в дружеството

Значи от 6 члена в борда има само трима с висше образование - директорът Кямран Йозгур, гл.счетоводител и ръководителят на офиса в София /които са българи/. Другите трима са някакви мушмуроци, явно са хванали тримата турскоговорящи в предприятието или пък някакви активисти на ДПС и са ги спуснали в директорския борд за запълване на бройката. Тази Хатидже и средно образование няма, какъв ще е приносът й не знам.
                              Е как да вярвам, че надолу по структурите мениджърските екипи и управленски кадри ще са подбирани по-добре. Кой знае какви некадърници са наслагали. Нямам нищо против да са етнически турци, то си е естествено донякъде, ама нека са поне образовани хора. Все някога ще се появи и силна конкуренция и проблеми, тогава ще трябват качествени специалисти.

Коментар

• Да, ама каката ще продава и ще ни затапи ! :-)

Коментар

Working...
                                X