Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Адаша май ще изригва.
Коментар
-
Абе момчета, спрете се малко де. Дядото "живвал", "изправял снага", "тръгвал към 80, към 100 лева". А три дни няма никаква сделка на борсата. Нито някакви съществени промени в котировките. Ще ме откажете съвсем от тази позиция, започвам да си мисля, че само безнадеждни оптимисти я поддържат
Коментар
-
Гари, преди време в един постинг акцентирах точно на турскоезичната част от управителните органи на КДН и евентуалните връзки, които може да имат с ДПС. Ако тези връзки действително се окажат факт, какво ти дреме за средно-техническото образование на половината от тях, като за ВиК са предвидени милиарди и при настоящите партийни обстоятелства, лъвския пай ще замине по направление София-Габрово.
Коментар
-
Това KDN наистина изглежда супер като показатели. Сериозни инвестиции, ръст на продажбите. Малката печалба не ме притеснява. Имам малко акции тук, но има нещо, което ме възпира да вляза по-сериозно. Всеки път като се зачета в отчетите и стигна до информацията за управителните органи направо ми призлява. Ето ги някои хора, които не знам какво търсят там:
Шахин Ибрахим Озан – Член на СД
Извършвана дейност извън “Капитан Дядо Никола” АД
Към 31.12.2005 г. не извършва дейност извън “Капитан Дядо Никола” АД
Участие в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
Към 31.12.2005 г. не участва в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
Професионален опит – средно специално-техническо образование
Зафер Топуз – Член на СД
Извършвана дейност извън “Капитан Дядо Никола” АД.
Участие в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност.
Към 31.12.2005 г. Не участва в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
Професионален опит
Средно-специално- техническо образование
Хатидже Хасанова Юмерова – член на СД
Извършвана дейност извън “Капитан Дядо Никола”АД.
Участие в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
Към 31.12.2005 г. не участва в други дружества като член на СД, прокурист, висш ръководен състав, съдружник с неограничена отговорност
Професионален опит
28 – годишен професионален опит като специалист в дружеството
Значи от 6 члена в борда има само трима с висше образование - директорът Кямран Йозгур, гл.счетоводител и ръководителят на офиса в София /които са българи/. Другите трима са някакви мушмуроци, явно са хванали тримата турскоговорящи в предприятието или пък някакви активисти на ДПС и са ги спуснали в директорския борд за запълване на бройката. Тази Хатидже и средно образование няма, какъв ще е приносът й не знам.
Е как да вярвам, че надолу по структурите мениджърските екипи и управленски кадри ще са подбирани по-добре. Кой знае какви некадърници са наслагали. Нямам нищо против да са етнически турци, то си е естествено донякъде, ама нека са поне образовани хора. Все някога ще се появи и силна конкуренция и проблеми, тогава ще трябват качествени специалисти.
Коментар
Коментар