IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ... всички тези данни почти нямат връзка с бъдещи резултати...

Коментар

• много ме кефи КДН-то!
      Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Малииии-вижте за какви млрд иде реч-
        http://www.capital.bg/show.php?storyid=272164

Коментар

• Пепи ни е като талисман по позициите и трябва да си го пазим ей Пепи - железен си

Коментар

• Геронтофили

Коментар

• Дядото май си е купил Космодиск и магическите наколенки на д-р Ливайн!
              Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Не кръгче, но много приятели заминаха за САЩ, аз си харесвам България. ;-)

Коментар

• Пепи, напомняш ми на един приятел, когото не съм виждал отдавна...
                  Случайно да не живееш в САЩ?

Коментар

• Ех този Дядо не само, че изправи снага, ами и ръченица ще заиграе. :-)

Коментар

• дръж се народе - идват милионите от евро-фондовете!

Първоначално изпратено от abc
                      ПФБК повишиха мизата от 63 на 68.Предполагам следващото повишение ще е на мах.Май е време да се гримираме и маскираме , защото ще започва шоуто...:-)
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jasson
                        85 до края на август!
                        Да не стане 85 лв. до края на юли

Коментар

• ПФБК повишиха мизата от 63 на 68.Предполагам следващото повишение ще е на мах.Май е време да се гримираме и маскираме , защото ще започва шоуто...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bo
                            Първоначално изпратено от abc

50%
                            abc, как да го разбираме, че има 50% шанс да се сбъдне, или че до края на август нови 50% . Защото аз преди обявяване на сплит, или 120-140 кинта не продавам. Знам, че Пепи има таргет 200 лв., но може би 2008
                            Месеца може и август да е , но не и края му...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc

50%
                              abc, как да го разбираме, че има 50% шанс да се сбъдне, или че до края на август нови 50% . Защото аз преди обявяване на сплит, или 120-140 кинта не продавам. Знам, че Пепи има таргет 200 лв., но може би 2008

Коментар

• Първоначално изпратено от Jasson
                                85 до края на август!
                                50%

Коментар

Working...
                                X