IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za tazi pozicia e harakterno da ima uspiwane ot wreme na wreme
    do kolkoto si spomniam na niwa 60-65 leva akciata se zadyrja polowin godina
    wajnoto e kakwo shte stawa w dylgosrochen plan )

Коментар

• тук май връщанка ще има ...
      или ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
        12345, не съм съгласен с теб, но това не означава,че не си прав.
        Извинявай, ако съм пресилил нещата, обикновено съм много по-сдържан. Просто съм в този бранш от години, имам акции на капитана, работя с тях, но моето мнение е, че дружеството не се управлява правилно. Вярвай ми, познавам го много добре. При добро управление това е много, много добро дружество.
        Първите ни разногласия дойдоха точно по повод на мениджмънта.
        Още веднъж те моля да ми простиш, ако можеш. Желая ти здраве и успех.
        Понеже аз бях виновен за разменените лоши думи, затова аз предлагам
        МИР.
        OK Priema se. Poviarvaimi az sasto poznavam dobre drugestvoto i se zanimavam s kapitalov pazar ot 1998

Коментар

• Тъй, тъй - как беше казал май онзи мин. председател Ляпчев - со кротце, со благо. Важно е Дядко да играе ръченица, както образно го казва Пепи.

Коментар

• 12345, не съм съгласен с теб, но това не означава,че не си прав.
            Извинявай, ако съм пресилил нещата, обикновено съм много по-сдържан. Просто съм в този бранш от години, имам акции на капитана, работя с тях, но моето мнение е, че дружеството не се управлява правилно. Вярвай ми, познавам го много добре. При добро управление това е много, много добро дружество.
            Първите ни разногласия дойдоха точно по повод на мениджмънта.
            Още веднъж те моля да ми простиш, ако можеш. Желая ти здраве и успех.
            Понеже аз бях виновен за разменените лоши думи, затова аз предлагам
            МИР.

Коментар

• KDN ще дигне и за 50 кинта камо ли за 3000 лв така че купувайте братя докато още го може

Коментар

• купи си акции сега за 3000 лв правиш 10% за 20 дена и ето ти едно бонусче към заплатата.
                тези 3000 може и да вдигнат цената с 10%

Коментар

• дедо ви никола е най-доброто което може да си купи човек на летния панаир. купи си акции сега за 3000 лв правиш 10% за 20 дена и ето ти едно бонусче към заплатата.

Коментар

Зарко, от правна гледна точка те са прави. Ама не ме слушаш и не четеш какво пиша. Не си трови нервите с този псевдо юрист и турски
                    измекяр. Подминавай го.

1234.. и там до колкото можеш да броиш, никога не съм казвал, че си "турски" а само че им лижеш задниците.
                    Ti si bil mnogo tap be - nali ti kazah da ne upotrebiavash cinizmi. Takiva tapaci kato teb moderatora triabva da gi spira

Коментар

Зарко, от правна гледна точка те са прави. Ама не ме слушаш и не четеш какво пиша. Не си трови нервите с този псевдо юрист и турски
                      измекяр. Подминавай го.

1234.. и там до колкото можеш да броиш, никога не съм казвал, че си "турски" а само че им лижеш задниците.
                      И какво като собственик е турска фирма ?
                      Моите скромни наблюдения са, че един чуждестранен инвеститор навсякъде е по-внимателен в спазването на законите отколкото един местен инвеститор.

А пък да не говорим за увеличаване на капитала под условие на публично дружество – това си е направо смешно. Коя борса може да си го позволи – нали ще си загуби инвеститорите.

Когато в отчетите на едно дружество не можеш да намериш кусури, кажи че има сестра и гледай сеира...

Коментар

• Зарко, от правна гледна точка те са прави. Ама не ме слушаш и не четеш какво пиша. Не си трови нервите с този псевдо юрист и турски
                        измекяр. Подминавай го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chocho
                          zarco, ти не си добре приятелю, гони те параноята...
                          ...а знаеш ли, че има вероятност да те удари гръм, или да се спънеш пред трамвая, или ... да уцелиш шестица от тотото?
                          Има закони и поне по отношение на публичните дружества се спазват!
                          Поздрави и не забравяй, че не всичко е ЗАГОВОР!

Добре, нека съм параноик.
                          Ако някой мисли, че има всеобщ заговор срещу човечеството - това не съм аз.

Запомнете само това: Не поставяйте всички публични дружества под общ знаменател!
                          Като имам предвид горното - досега съм се предпазил от груби грешки.
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• zarco, ти не си добре приятелю, гони те параноята...
                            ...а знаеш ли, че има вероятност да те удари гръм, или да се спънеш пред трамвая, или ... да уцелиш шестица от тотото?
                            Има закони и поне по отношение на публичните дружества се спазват!
                            Поздрави и не забравяй, че не всичко е ЗАГОВОР!

Коментар

• Първоначално изпратено от 12345
                              Kakto ti kazah po rano - ne sam turski - i ti kazah da ne zloupotrebiavash s tova. Poznavam mnogo poveche drugestva ot vas vsichkite vzeti zaedno - rabotia na kapitalovia pazar ot 1995 kogato se sazdavashe parvia zakon i pri tova sam jurist. A vie kakvi ste be - nekompetentni investitorcheta. Kato vi cheta glupostite i ne se sdargam da ne vi napisha nesto. Lagete se tuk po cial den i si viarvate. Dali poznavam KDN - ne si ti choveka koito sas sigurnost go poznava. Za razlika ot vas - praznodumci do sega vsichko napisano ot men e podplateno s fakticheski material. A via na kakva osnova pravite zakluchenia.
                              A na onzi negramotnik Zarko - kogato ima normi v ustava koito protivorechat na specialnia zakon - ZPPCK se prilaga zakona, a ne normata na ustava. Tova go znae vseki jurist v parvi kurs.
                              Aide lagete se i si viarvaite.
                              Ubedih se che ste edni pishman investitori
                              Добре е, че все пак има (грамотни) юристи, които ни обясняват на ниво "първокурсник" що е то законов- и кое - подзаконов- нормативни актове!
                              Все пак призовавам всички, които измислените юристи (като "12345") ни причисляват към групата на "nekompetentni investitorcheta", да внимаваме къде (и колко) инвестираме, защото разходите ни по-късно при същите измислени юристи (във вид на време и пари) многократно ще надхвърлят размера на инвестицията.
                              Защото мажоритарните собственици ще съставят устава по свое усмотрение, като съзнателно ще "променят" закона в своя полза. И с чиста съвест ще пратят адвокатите си да защитават интересите им в съда, когато 1, 2, 5, 10 или повече акционери атакуват в съда някоя клауза.

Остават въпроси от сорта: колко от заинтересуваните ще потърсят правата си в съда, т.е. ще вложат ОЩЕ нерви, време и средства,..., кой ще плати съдебните разходи и присъдените от съда обезщетения (мажоритарят или отново всички дребни акционери?)..., колко пари е затворил дребният акционер, които средства (в зависимост от казуса) може и да не види години наред.

Накрая да отговоря на трудно сдържащия нервите си "юрист" - ние на каква основа пишем заключенията си: на основа - материалната ни заинтересуваност, след като сме преценили, че не искаме да попадаме в капаните на измислени юристи.
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Нека първо да направи малка корекцийка, че да си взема още и после да си поема по пътя.
                                Аз от днес съм много доволен! Новината при Софарма накара доста хора да освободят парички и така си купих златни акциийки по няколко позиции...

Коментар

Working...
                                X