IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мммм..., заемчета за инвестиции, SWEEEET.
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Колчо, няма страшно, имаш време , дядото май е полегнал и ако стане до следващия отчет ще е много добре. Или ако Пепи не го разбуди по-рано..

Коментар

• ехее чак толкоз...
        аз съм сиромах човек - дребен инвеститор
        май още не мож ме отпусна отпуската...
        Успехи...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
          Браво Айде сега като го прочете се намеси мощно, раздвижи пазара.
          хехехе :-) (добросърдечен кикот, не злобен)
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Браво Айде сега като го прочете се намеси мощно, раздвижи пазара.

Коментар

• като най-абсурдното е че ДВА ПЪТИ го гледах, пък той там от месец!!!
              баси...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кой отчет чакаш? Има два месеца до следващия.

Коментар

• kakyw otchet kakwi pet leva ))

Коментар

• и са преди отчета една сделка ли няма да стане???

Коментар

• Първоначално изпратено от mojo
                      Първоначално изпратено от ogyn
                      Първоначално изпратено от mojo
                      Първоначално изпратено от Гари
                      Аре стига бе. Тоя машинен парк по два пъти годишно ли ще се обновява.
                      това дядото е куца каруца
                      никога няма да си купя акции от него
                      a ti oswen da floodish foruma s bezmisleni mnenia, koito ne kazwat nishto, sposoben li si na neshto drugo? )
                      е да бе, понеже тук мненията са много смислени като цяло - копи/пейст на статиите от новините, и то само онези изречения, които се връзват на тезата-смях.

вместо да се лъжете един друг, по-добре правете реклама на борсата като цяло - привличайте нови участници - само това е пътя за надуване на пирамидата)))
                      az se sheguwah, razbira se
                      ne se zasiagai )
                      no wse pak forumyt naposledyk se pylni s mnenia ot tozi rod
                      kato imash neshto protiw kdn, pone bydi po-konkreten

Коментар

• [Още когато купувах" дядото "по 6 лв имаше такива , които говореха същото.И като стане пак по 6 след сплита , пак ще има такива:-)Разбира се , че трябва да има различни мнения-успехи ти желая в другите позиции...[/quote]

аз съм го намразил дядото, защото 2 пъти влизам, чакам го, затворил съм сума ти пари, накрая продавам почти без печалба и то вземе, че се качи
                        уж емоцията не трябва да ни пречи на решенията, обаче понякога е неизбежна
                        успех и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ogyn
                          Първоначално изпратено от mojo
                          a ti oswen da floodish foruma s bezmisleni mnenia, koito ne kazwat nishto, sposoben li si na neshto drugo? )
                          е да бе, понеже тук мненията са много смислени като цяло - копи/пейст на статиите от новините, и то само онези изречения, които се връзват на тезата-смях.

вместо да се лъжете един друг, по-добре правете реклама на борсата като цяло - привличайте нови участници - само това е пътя за надуване на пирамидата)))

Коментар

Още когато купувах" дядото "по 6 лв имаше такива , които говореха същото.И като стане пак по 6 след сплита , пак ще има такива:-)Разбира се , че трябва да има различни мнения-успехи ти желая в другите позиции...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари

Коментар

Working...
                                X