Мммм..., заемчета за инвестиции, SWEEEET.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от ogynПървоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от ГариАре стига бе. Тоя машинен парк по два пъти годишно ли ще се обновява.
никога няма да си купя акции от него
вместо да се лъжете един друг, по-добре правете реклама на борсата като цяло - привличайте нови участници - само това е пътя за надуване на пирамидата)))
ne se zasiagai )
no wse pak forumyt naposledyk se pylni s mnenia ot tozi rod
kato imash neshto protiw kdn, pone bydi po-konkreten
Коментар
-
[Още когато купувах" дядото "по 6 лв имаше такива , които говореха същото.И като стане пак по 6 след сплита , пак ще има такива:-)Разбира се , че трябва да има различни мнения-успехи ти желая в другите позиции...[/quote]
аз съм го намразил дядото, защото 2 пъти влизам, чакам го, затворил съм сума ти пари, накрая продавам почти без печалба и то вземе, че се качи
уж емоцията не трябва да ни пречи на решенията, обаче понякога е неизбежна
успех и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ogynПървоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от ГариАре стига бе. Тоя машинен парк по два пъти годишно ли ще се обновява.
вместо да се лъжете един друг, по-добре правете реклама на борсата като цяло - привличайте нови участници - само това е пътя за надуване на пирамидата)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от ГариАре стига бе. Тоя машинен парк по два пъти годишно ли ще се обновява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от ГариАре стига бе. Тоя машинен парк по два пъти годишно ли ще се обновява.
Коментар
Коментар