IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно чудесно аргументирано мнение...
    Успех..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• namam vreme da pi6a mnogo,no kato cqlo furor okolo dqdkata 6te ima v nai-skoro vreme...
      sega v momenta e v reanbimaciqta,no po vsi4ko li4i,4e dqdodo 6te stane atlet))

Коментар

• И какво , стормо?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
          Канализацията на град Искър ще се модернизира

"Дневник" | 24 октомври, 16:27 | E-MAIL

Община Искър обяви обществена поръчка за модернизация на канализацията на града, пише в електронния регистър на Агенцията по обществени поръчки. Очакваната стойност е 4.4 млн. лв. без ДДС.

Поръчката включва изграждане на нова отводнителна канализационна система за отвеждане на дъждовни и високи подпочвени води от централната градска и западната ниска част на гр. Искър. Строителството обхваща и изграждането на няколко междинни събирателя за събиране на дъждовни води. Срокът за изпълнение на тези дейности е 24 месеца.

Минималните изисквания за участие включват общ оборот на фирмата не по-малко от 16 млн. лв. за всяка от последните три години (от 2003 до 2005 г.) и не по-малко от 55 млн. лв. сумарно за същите три години. Оборотът от строително-монтажни работи трябва да не е по-малко от 15 млн. лв. за всяка от последните три години и не по-малко от 50 млн. сумарно за същите три години.

Критерият за оценка на офертите се формира по четири показателя. На предложената цена се падат 70%, практически опит, изпълнено строителство, квалификация - 15%, мощност на фирмата - 10%, и срок за изпълнение от 5 на сто.

Срокът за получаване на документация за участие е 14 декември, като отварянето на офертите ще е на следващия ден в община Искър.

Коментар

• Канализацията на град Искър ще се модернизира

"Дневник" | 24 октомври, 16:27 | E-MAIL

Община Искър обяви обществена поръчка за модернизация на канализацията на града, пише в електронния регистър на Агенцията по обществени поръчки. Очакваната стойност е 4.4 млн. лв. без ДДС.

Поръчката включва изграждане на нова отводнителна канализационна система за отвеждане на дъждовни и високи подпочвени води от централната градска и западната ниска част на гр. Искър. Строителството обхваща и изграждането на няколко междинни събирателя за събиране на дъждовни води. Срокът за изпълнение на тези дейности е 24 месеца.

Минималните изисквания за участие включват общ оборот на фирмата не по-малко от 16 млн. лв. за всяка от последните три години (от 2003 до 2005 г.) и не по-малко от 55 млн. лв. сумарно за същите три години. Оборотът от строително-монтажни работи трябва да не е по-малко от 15 млн. лв. за всяка от последните три години и не по-малко от 50 млн. сумарно за същите три години.

Критерият за оценка на офертите се формира по четири показателя. На предложената цена се падат 70%, практически опит, изпълнено строителство, квалификация - 15%, мощност на фирмата - 10%, и срок за изпълнение от 5 на сто.

Срокът за получаване на документация за участие е 14 декември, като отварянето на офертите ще е на следващия ден в община Искър.

Коментар

• Стормо, като кажеш А, кажи и Б. Да нямаш някакво инфо което ние не знаем?

Коментар

• Какво имаш предвид, стормо?
                Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Tova e dobra novina,no iz4akaite o6te malko i 6te ima o6te nqkolko,koq ot koq po-interesni))
                  vupros na vreme e.

Коментар

• Пътностроителна техника” с договор за 1,65 млн. лв. за водопровод в Опака
                    От: Борислав Курдов
                    kurdov@start.bg
                    25.10.2006 11:53
                    http://www.investor.bg/?id=43190

Коментар

• Тук струва ми се полека се натрупват фактори, които натягат като пружина цената...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Капитан Дядо Никола АД взе кредит от 3.6 млн. евро

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Капитан Дядо Никола АД-Габрово /KDN/:

Във връзка с решение на Съвета на директорите на Капитан Дядо Никола АД-Габрово от 06.10.2006 год., са сключени договори за банкови заеми, както следва:

Заемополучател: Капитан Дядо Никола АД-Габрово;

Заемодател: ТБ ОББ АД,

Размер на заемите:

- 3 000 000 евро със срок на издължаване 84 месеца - с 24 месеца гратисен период и 60 месеца срок на погасяване;

- 600 000 евро - оборотен заем със срок на погасяване 12 месеца;

Обезпечения:

1. Договорна ипотека върху недвижими имоти /сгради/ собственост на дружеството;

2. Залог по реда на ЗОЗ върху бъдещи ДМА, които ще бъдат закупени със средства от заема.

Заемът ще бъде използван във връзка и при осъществяване на обичайната дейност на дружеството. В сделката няма да участват заинтересовани лица.

Коментар

• тоя ишиас направо го е парализирал дедито..
                          какво ли би го раздвижило???

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца

и ам това имах предвид преди време, като изразих съмнение че дедито обезателно ще доставя тръбите за цялата тая работа..
                            не че имам нещо против...
                            Разбира се , че не си и мисля , че дядото ще поеме всички доставки.Но изключително високите разходи за транспорт при готовата продукция и местонахождението му в самия център на страната , го правят конкурентноспособен в този смисъл , което заедно с техническите му възможности за покриване на цьлата номенклатура не може да не се отразят при избора му за доставчик
                            Лично мнение , разбира се

Коментар

• и ам това имах предвид преди време, като изразих съмнение че дедито обезателно ще доставя тръбите за цялата тая работа..
                              не че имам нещо против...

Коментар

• Ама това за Дядото ли беше? Щото не прочетох нищо за него в тази информацийка А да знаеш ако Китай започне да си подменя ВиК мрежата какво ще стане...

Коментар

Working...
                                X