IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С конкретни прогнози не мога да се ангажирам, но дружеството е добро и ще му дойде времето да се оцени от пазара.

Коментар

• do kraya na sedmicata diadoto mai 6te stane na 100 godini
      lipsata

Коментар

• Бе г-н Тодоров, бе той вашеа Арго го е писал тва на 2.11, бе човек. Па то оттогава, нема кво да се следи я. Ти отде го извади чак от нафталина.

Коментар

• Търговище ще бъде изцяло разровен и напълно възстановен

...Градът предстои да бъде изцяло разровен и напълно възстановен. През 2007 г. ще бъде подменена водопроводната мрежа на 3-4 квартала, в което ще бъдат вложени от 6 до 9 милиона лева. През следващите 2 години сме подготвили да влязат още 15 милиона лева. Така за 3 години ще сменим цялата мрежа, включително и магистралния водопровод. След като “ВиК” смени тръбите, ние пък ще направим улиците и ще решим за дълго проблема с течовете и изровените пътни платна.
          http://www.investor.bg/?id=44441

Коментар

• еййй.... много движение бе тука...
            то направо ми блокира термиинала от тия обеми...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Djadkata e mnogo umoren

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                E и какво ще го правим сега този наш Дядо с това счетоводство? Нагоре или надоле?
                Това е една от двете ми позиции, за които не дебна всеки ден какво става на борсата. Не е надценена, фин. показатели са перфетто, знам, че ще подскочи рано или късно. Аз съм там дългосрочен.

Коментар

• tuka vze da stava intresno,diadkata ve4e ne e tolkova atraktiven i horata se prehvarliat kam barzi pe4alivshi pozizii.Diadoto se unasia v zimen san ne znam koga shte se sabudi.Dano da e predi Nova godina:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                    А при нарастване на задълженията влизат и пари във фирмата и се увеличава вузвръщаемостта на капитала.
                    Това е така само когато рентабилността на бизнеса е по-голяма от лихвата по кредита. А това при дядото съвсем не е така.

Коментар

• Това да нарастнат задълженията не е лошо.Дори не е толкова лошо да нарастнат и повече, просто рискът който се поема става по-голям.Не съм правил обстоен анализ на 'Биовет', ни при дядката все още са прекалено ниски , че да се притесняваме от финансов риск.
                      А при нарастване на задълженията влизат и пари във фирмата и се увеличава вузвръщаемостта на капитала.
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• A, да стигне дано

Коментар

• Да стигне и той до цена 2 x BV, пък нека му нарастват задълженията.

Коментар

• Е, те ги намаляват задълженията и вече има 40млн по-малко задължения, а наш Дядо ги нараства

Коментар

• Много различна е ситуацията от 'Биовет'.Те имат относително много задължения, а и се търгуват около 2 пъти счетоводната стойност, въпреки това и 'Биовет' е добро дружество.

не е препоръка за покупко-продажба
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Може да не чака другата година...
                                Само да не стане като Биовет . Всички я чакаме, ли чакаме тази печалба, накрая - още 100х. в баланса и ако това най-вероятно се случи - айде наобратната и честита нова година, догодина до амина...

Коментар

Working...
                                X