IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Първоначално изпратено от Bobi75
    абе бенча що така купуват ?
    ... за собствена сметка..
    да де, ама за фондовете си сигурно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      абе бенча що така купуват ?
      ... за собствена сметка..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• абе бенча що така купуват ?

Коментар

• Някои много си играят с офертите

Коментар

• е да де ...

нали зарад таз печалба (по-скоро липсата и)

е на туй ниво дедито..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
              Mnogo pari toq dqdka be kolegi
              Искаш да кажеш, че е скъпа акцията ?

Ти можеш ли да смяташ EBITDA, колега ?

Коментар

• Mnogo pari toq dqdka be kolegi

Коментар

• abc,
                  хубаво и пространно слово, само дето не съм убеден че Дядото произвежда необходимите тръби. Те са с диаметър над 300 мм и достигат до 1000-1500. че и още. Тези тръби, пак са от пластмаса, но са армирани с тел и се произвеждат по съвсем друга технология, навиват се като лента, подобно на тръбите за газопроводите. В интерес на истината знам, че в Турция се произвеждат, но за Б-я нямам инфо.
                  Другия тип са бетонните, но тук не става дума за тях.

Ако правят от първите, верно, ще лапнат множко.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                    Първоначално изпратено от Ford
                    Не ставаш за риболовец , Колчо-търпение требе , търпение...
                    Много си проницателен, не съм ходил за риба никога ( като изключим инвестицията ми в KDN разбира се )

Коментар

• Важното е на финала да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        Не ставаш за риболовец , Колчо-търпение требе , търпение...

Коментар

• Коментар

• ...
                            Мани че направо ми скъса нервите ..

Коментар

• Малии-колко парички ще идат при "дядко";-)-

ВиК инфраструктурата трябва да бъде публична собственост, според МРРБ

До края на месец юни тази година ще бъде изготвен окончателен вариант на Закона за водоснабдяване и канализация. Това съобщи заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски при откриването на Втората конференция "Булаква" 2007 г. в София.

Зам.-министърът припомни, че преди около 3 години е приета Националната стратегия за развитие на водния сектор в Република България и като неразделна част от нея – Стратегията за управление и развитие на водоснабдяването и канализацията до 2014 г. В Стратегията са отбелязани три закона, които са определящи за дейността по предоставянето на ВиК услугите - законът за водите, закон, свързан с регулирането на водоснабдителните и канализационните услуги и законът за водоснабдяването и канализацията. Той трябва да реши проблемите свързани със собствеността и управлението на ВиК инфраструктурата и да определи отговорностите на държавата и местните власти при избирането на ВиК оператори и взаимоотношенията с тях, съобщава от Дирекция "Връзки с обществеността и протокол" на МРРБ.

Мнението, което защитават експертите на МРРБ е, че собствеността на ВиК инфраструктурата трябва да бъде публична собственост – на държавата и на общините. Съществуват и противоположни мнения, подчерта Димчо Михалевски и уточни, че по този проблем няма ясен и единен европейски модел.

Той припомни, че в доклада на Световната банка от 2005 година са посочени 7 млрд. евро необходими средства за модернизация на отрасъла. Заедно със средствата за обслужване на дълга по кредитите общият размер на сумата е около 9 млрд. евро. Държавата не е в състояние да ги осигури и ще се използват и други източници на финнасиране, освен бюджетни средства, посочи Димчо Михалевски - европейските фондове, кредити от международни банки и частни инвестиции.

До края на годината ще завърши проекта, по който МРРБ работи с Международната финансова корпорация, част от структурата на Световната банка, за анализ на ВиК сектора и възможното партньорство с частни инвеститори в определени области.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                                Колчо,
                                нали се сещаш за кого се отнасят думите:"Добро или нищо".
                                А също така има и хубава книга:"Живия труп".

ПС Майтап колеги, сега да не почнете пак да ....
                                Айде ся...

Но наистина ми къса нервичките тоя дъртия...

Коментар

Working...
                                X