убаво, че кучето вчера се ококори, , та ме дръпна да не пипам, инак бех изгорел
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Прав си. Сега си погледнах пощата. Това е много добра новина за мен. На 18-ти са пратили писмото. Не е толкова отдавна.
Има тръпка във връткането. Севто го врътнах няколко пъти преди да остана дълъг тука. Така, че дори да продам пак няма да са ми големи загубите. А, тези на 6,35 много скоро смятам, че ще продам. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПозицията е переспективна. Няма да се плашите. Аз продължавам да връткам, а каквото не успея да продам си го къткам докано му дойде времето. Предпочитам да пълня сега като е спокойно.Първоначално изпратено от KOSTJUMARАйде продавам ги на 6.35, че имма и от преди. Да се въртят парите трябва. Понякога държа по 2 ордера - купува и продава.
Костюмарче,май не си си гледал скоро пощата Не ти се налага вече толкова да връткаш,за да отървеш онея 72 лв - хората отрязаха една 0 от оборота.Така че успех с претеглянето на перспективите,за сметка на врътките
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от neosetСпоко аз бях под теб точно
Коментар
-
Bobi75
Костюмар, това е една от интересните позиции, в която 201 влезе преди 132, а 132 продължава да купува. Не мисля, че е нужно да коментирам повече....
имам
Коментар
Коментар