Аз също не си виждам правата в кобос?...Не знам кода им-но няма нищо подобно да не би да ги е сънувал някой r1sevto
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
КФН потвърди проспекта за първично предлагане на акциите на "Българска роза Севтополис" АД
На свое заседание от 16 октомври 2007 г. Комисията за финансов надзор потвърждава проспект за първично публично предлагане на емисия ценни книжа в размер на 6 032 712 броя обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми акции с право на глас, с номинална и емисионна стойност 1 лев всяка, на обща стойност 6 032 712 лева, които ще бъдат издадени от „Българска роза Севтополис” АД, гр. Казанлък, в резултат на увеличение на капитала на дружеството. Вписва посочената емисия акции в публичния регистър, воден от КФН
Коментар
-
Първоначално изпратено от kivanova52ами правата от посредника ми казаха, че са дошли, но ги нямам в COBOS , същото е положението и с IHLBL. Някои знае ли кога ще се заредят и кога ще започне тъговията с правата на SEVTO и IHLBL"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар