Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
НОВ подход ;-
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 17:07
На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че Съвета на директорите на свое заседание от 16.06.2014 година взе решение за започване на процедура по преобразуване на „СОФАРМА“ АД при условията и по реда на глава XVI от Търговския закон и чл. 122 и сл. от Закона за публичното предлагане на ценни книжа, което да бъде осъществено чрез вливане в „СОФАРМА” АД на “БЪЛГАРСКА РОЗА - СЕВТОПОЛИС” АД, ЕИК 123007916, със седалище и адрес на управление в град Казанлък, ул. ,,23-ти пехотен шипченски полк” № 110 и избира инвестиционен посредник „ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ“ АД, ЕИК 831470130, със седалище и адрес на управление в гр. София, район „Средец“, ул. „Кузман Шапкарев“ № 4 за консултант във връзка с осъществяване на процедурата по преобразуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес, 22:05
Thumbs up
Със ИЗВИНЕНИЯ към ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ !! дощя ми се да се самоцитирам
30.05.2013, 21:45
Начално
Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!
Да види чичо каква премия дават хората и вървят напред, иначе става застой като тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ какво общо има Българска роза АД-Карлово с Българска роза-Севтополис
Може би, защото и не очаквам да има никаква разлика що касае провеждането на оса-тоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБългарска роза АД-Карлово (4BH) свиква ОСА на 06.06.2014 год. от 13.30 ч. в гр. Карлово, Индустриална зона 1, при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2013 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2013 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2013 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2013 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството;
- Промени в устава на дружеството;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Приемане на Политика за възнагражденията на членовете на управителните ограни;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 20.06.2014 год. от 11.30 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 23.05.2014 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 21.05.2014 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес, 22:05
Thumbs up
Със ИЗВИНЕНИЯ към ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ !! дощя ми се да се самоцитирам
Начално
Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Днес, 22:05
Thumbs up
Начално
Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!
Коментар
-
Българска роза АД-Карлово (4BH) свиква ОСА на 06.06.2014 год. от 13.30 ч. в гр. Карлово, Индустриална зона 1, при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2013 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2013 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2013 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2013 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството;
- Промени в устава на дружеството;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Приемане на Политика за възнагражденията на членовете на управителните ограни;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 20.06.2014 год. от 11.30 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 23.05.2014 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 21.05.2014 год.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМисля че цената при поглъщане е справедлива на тези нива на Фармата и е въпрос на време да мине през КФН! Аз и затова си купих пък ще видим Много добър марж!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеЕ, да. Но практиката какво показва в случая със севто - невъобрзимо циганене за сливането при това с хората които са му имали доверие за да станат акционери. Включително и такива, участвали и в увеличаване на капитала (което няколко пъти е правено тук)
Уж нямат значение стотиците милиони, а да се пазари за едната стотна от тях и то за собствените му акционери. Що за философия.
Мисля че цената при поглъщане е справедлива на тези нива на Фармата и е въпрос на време да мине през КФН! Аз и затова си купих пък ще видим Много добър марж!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеИ друго каза:
Водещ: След първия милион или след стотния милион имат ли значение милионите?
г-н Донев: Не нямат никакво значение.
Уж нямат значение стотиците милиони, а да се пазари за едната стотна от тях и то за собствените му акционери. Що за философия.Last edited by padre Bonaventura; 15.04.2014, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТея дни беше в бтв, където си призна, че като типичен козирог бил голям циция
Водещ: След първия милион или след стотния милион имат ли значение милионите?
г-н Донев: Не нямат никакво значение.
Коментар
Коментар