Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Много изоставаш в тази материя. Няма смисъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Топ Гиър са представяли и Синклер Ц5. Шоу за коли, ти пак се изказа неподготвен.
Да, вярно е че са несравними Корветката и ТНТМ-то, затова и първата се продава вече 8 генерации, а втората почна да преопакова китайски рикши за Германия, ако изобщо събере някакви пари и някой се навие да и ги купи Щото ЕДВА ли, не случайно се пробва да набира капитал в точно тоя умрял борсов сегмент.
Коментар
-
Кои са тия сериозни, които не са го чували, щото от Топ Гиър са предаствяли Син Р1. Не се напъвай да сравняваш корвета с Р1. Общото между тях е само мотора.
Да, вярно е че са несравними Корветката и ТНТМ-то, затова и първата се продава вече 8 генерации, а втората почна да преопакова китайски рикши за Германия, ако изобщо събере някакви пари и някой се навие да и ги купи Щото ЕДВА ли, не случайно се пробва да набира капитал в точно тоя умрял борсов сегмент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИмам свободен ресурс и при тази цена бих се навил.
Падам си по средно-дългосрочните.
Смущава ме само малкия обем, както и това, което прочетох за капитала в ТР.
При тези планове, какво ще направят с 2 М или по-малко?
Капиталът е почти изцяло от апорти, при това нематериални - дялове и вземане.
Не е ли по-изгодно, да вземат кредит?
Някой знае ли, къде може да се разгледа отчет?
Коментар
-
Елетромобилите на „Син Карс индъстри“ ще се продават с етикет „Made in Germany”
Нашите автомобили ще се продават от името на немска компания. Тук ще произвеждаме някои компоненти, но сглобяването ще става на територията на Германия. Това заяви Росен Даскалов, основател на "Син Карс индъстри" ...
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...FBa9gXdkJnQqOwLast edited by Innocent; 20.05.2021, 14:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Сбиротака от алуминиева дограма и остарял двигател на ГМ? Коя тая автогилдия хахаха, сериозните не са го и чували тяхното квазимодо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтересно ми е колко продадени автомобила имат,къде и на кого..Каква е цената..
Коментар
-
Чичо, Син Мотърс тръгва като производител на спортни автомобили от най-висок клас. От тази гледна точка СИН (грях на английски) не е най-лошото име на света.
Апропо, колата им Р1 е страхотна и с много добри отзиви от авто гилдията.
Коментар
-
Чичо, Син Мотърс тръгва като производител на спортни автомобили от най-висок клас. От тази гледна точка СИН (грях на английски) не е най-лошото име на света.
ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЩо за човек трябва да си, за да си избереш подобно име на компания? Без коментар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеРазбирам че искат да привлекат максимален интерес към емисията, но с тази презентация в стил "Яко надъхване на тълпата", сериозно ми паднаха в очите! Направено е точно като за таксиджии, фризьорки и пр. търсачи на бързи и лесни печалби..
https://invest.sincars.bg/?utm_sourc...DCNyiIeEEMDchQ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имам свободен ресурс и при тази цена бих се навил.
Падам си по средно-дългосрочните.
Смущава ме само малкия обем, както и това, което прочетох за капитала в ТР.
При тези планове, какво ще направят с 2 М или по-малко?
Капиталът е почти изцяло от апорти, при това нематериални - дялове и вземане.
Не е ли по-изгодно, да вземат кредит?
Някой знае ли, къде може да се разгледа отчет?Last edited by марин; 19.05.2021, 12:32.
- 1 like
Коментар
-
Разбирам че искат да привлекат максимален интерес към емисията, но с тази презентация в стил "Яко надъхване на тълпата", сериозно ми паднаха в очите! Направено е точно като за таксиджии, фризьорки и пр. търсачи на бързи и лесни печалби..
https://invest.sincars.bg/?utm_sourc...DCNyiIeEEMDchQ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар