Всички закупили акции по втория начин от Елана ще се надяват на продажба по 2 или 3,4 на балъци..Аз разбира се , ако изобщо купя ще е след изплащането на първият дивидент..АКО ИЗОБЩО ИМА ТАКЪВ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
E на какво се учудваш?
О.Д. всички го признават за един от най-добрите спекуланти в България.Бая пари направи от БФБ...
И инвестира(спекулира) не само със своите подопечни дружества ,ами и с Химимпорт,Булгартабак,Монбат,Сирма,Градус,Елана... ...
Още като чух на презентацията за интереса му да си купи коли от Син карс ,а и като знам топлите му отношения с Елана си помислих ,че ще си купи акции. След търга даже си мислех ,че може голямата сделка да е негова .
А това ,че си е казал е нормално - така или иначе скоро ще обнародват имената на всички от Елана закупили акции в Син карс.
Но си мисля ,че скоро може да се оттегли в сянка,като почетния председател и да не е в светлината на прожекторите ?
Нали все пак се надяваме да влезем в Еврозоната !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧичо ви Огнян Донев си е харесал Син карс. И човека си беше честен да го сподели... вие се надлъгвайте но тук явно има стойност и голям потенцял...успех!
О.Д. всички го признават за един от най-добрите спекуланти в България.Бая пари направи от БФБ...
И инвестира(спекулира) не само със своите подопечни дружества ,ами и с Химимпорт,Булгартабак,Монбат,Сирма,Градус,Елана... ...
Още като чух на презентацията за интереса му да си купи коли от Син карс ,а и като знам топлите му отношения с Елана си помислих ,че ще си купи акции. След търга даже си мислех ,че може голямата сделка да е негова .
А това ,че си е казал е нормално - така или иначе скоро ще обнародват имената на всички от Елана закупили акции в Син карс.
Но си мисля ,че скоро може да се оттегли в сянка,като почетния председател и да не е в светлината на прожекторите ?
Нали все пак се надяваме да влезем в Еврозоната !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Както казах по-долу, мейла с указанията към клиентите и датата 26.05, от която се приемат поръчки беше получен 2-3 дни по-рано. След анализ се постарах да пусна поръчка в първия възможен момент, никой не ми е искал подкуп...
Коментар
-
Бях на кафето с Огнян Донев днес. Каза, че е добре запознат със Син карс, колите, мажоритаря. Много е впечатлен и има намерение да изпробва и след това поръча коли за Софарма и трейдинга.
Също така е инвестирал в Син карс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЧичо ви Огнян Донев си е харесал Син карс. И човека си беше честен да го сподели... вие се надлъгвайте но тук явно има стойност и голям потенцял...успех!
Също така е инвестирал в Син карс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е и ? Пак да попитам какво значение има ти кога си си подал поръчката към посредника след като всички поръчки се въвеждат от 9:30 на 01.06 ? Пише ли някъде в някой правилник, че такива хора са с предимство ?
Съгласен съм с теб както казах, че е тъпо да е така, не знам по кой правилник е, но е така, такива са правилата, добри или лоши...
Имам платформа, но през нея вкарах оферта за Биодит в първия възможен момент и не се класирах, оттогава съм решил вместо да се състезавам със всички посредници и клиенти да възложа на професионалистите да го правят.
Това, че може да се подават поръчки предварително през посредника го знам от представянето на Биодит, не от сега...
Хубаво ще е да ми дават такива указания както казваш, питах кой е най-добрия метод, казаха ми възможностите, че сигурност във никой няма и аз трябваше да си избера кой.
Никой няма как да има яснота кой кого ще изпревари след 9.30, както видяхме първи беше АБВ Инвестиции, не съм и предполагал, че са такива играчи....
Коментар
-
https://webupload.elana.net/docs/ela...uslovia-bg.pdf
ГЛАВА ШЕСТА
ПОЛИТИКА ЗА ОБЕДИНЕНИЕ И РАЗДЕЛЯНЕ НА НАРЕЖДАНИЯ
Чл. 41. Всички клиентски нареждания, както и тези за собствена сметка на инвестиционния посредник, се изпълняват индивидуално. Инвестиционният посредник може да обедини нареждания само при
следните условия:
1. ако това няма да е във вреда на който и да е от клиентите, чийто нареждания се обединяват.
2. инвестиционният посредник е разяснил на всеки клиент, чиято поръчка се обединява, че обединението може да е неизгодно и въпреки това клиента е дал своето съгласие писмено.
3. инвестиционният посредник приема и ефективно прилага политика за разделяне на нареждания, която предвижда коректно разделяне на обединените нареждания и сделки, включително начините по които обемът и цената на нарежданията определят разделянето и третирането на частични изпълнения.
Ако не ме лъже паметта, в Xetra можеше да се въвежда кошница от предварително заредени поръчки, което е правилния подход - с един клик да въведеш поотделно поръчките на всичките си клиенти.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вътрешен не съм, нито мисля, че имам повече информация от други клиенти, като казвам 2-3 дни не съм сигурен от кога точно беше мейла, но от него видях датата 26.05, съжалявам за другото....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така както си го написал, ти манипулираш!
Преди 1-2 дни обсъдихме и изяснихме във форума този въпрос, може би си забравил, затова повтарям:
Освен това, което си написал, посредниците приемаха поръчки за участие в аукциона и в 9,30 ги въвеждаха за сметка на клиентите.
Иначе и на мен не ми харесва системата така и аз имах некласирани поръчки в друг посредник....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
Изобщо не лъжа, защото бях да попитам в офис на Елана и казаха че, чакали подробности на следващия ден. Вие може да сте вътрешняр и при вас да има друга информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз се чудя кого се мъчиш да лъжеш и манипулираш !
Как ще се проведе аукционът на 1 юни 2021 г.- Pre-trade фаза - от 9.30 часа, като същата ще продължи до 11.00 часа. По време на pre-trade фазата могат да се въвеждат, модифицират и да се оттеглят поръчки „купува”.
- Call фаза - от 11.00 до 14.00 часа. По време на call фазата няма да се визуализира информация за индикативна цена, изпълним обем и излишък. Могат да се въвеждат, модифицират и да се оттеглят поръчки „купува”.
- Freeze фаза – от 14.00 часа, като всички поръчки, които са извън ценовия диапазон (в конкретния случай фиксирана цена от 1 лв.), ще бъдат служебно изтрити от борсата. Freeze фазата ще настъпи след ръчна намеса от страна на Борсата.
- Фаза за определяне на цената – всички сключени сделки ще бъдат с еднаква цена, която съгласно условията на първично публично предлагане в документа за допускане на емитента е 1 лв.
Това е ! А ти кога си си пуснал поръчката към Елана няма и не би трябвало да има никакво значение !
Преди 1-2 дни обсъдихме и изяснихме във форума този въпрос, може би си забравил, затова повтарям:
Освен това, което си написал, посредниците приемаха поръчки за участие в аукциона и в 9,30 ги въвеждаха за сметка на клиентите.
Иначе и на мен не ми харесва системата така и аз имах некласирани поръчки в друг посредник....
Коментар
Коментар