Мене ме остави, ти накъде си с тръгнал не знам. А онова долу, което си писъл ... добре че го махна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Мечок, не само полимери скриха печалбата и много други по-стойностни дружества направиха същото. Ти ако гледаш само нетната печалба не знам за къде си тръгнал изобщо. Виж ръста на продажбите какъв сметни с колко % се покачва и тогава говори за крепене на цената. Всеки си има свой анализ при купуването на акции, нали не мислиш че всички трябва да сме на едно мнение, различията са нещо нормално, с тази разлика че аз не си позволявам да обижда.
Коментар
-
Anton Chigurh
Зависи ако съм е настроение говоря ако не съм не говоря много. Доволен?
Коментар
-
Anton Chigurh
..........
Коментар
-
Anton Chigurh
I love this game.
Коментар
-
Напълно съм съгласен за загубеното доверие на инвеститорите, за съжаление примери на нашата борса колкото искаме. Никаква прозрачност и не е нормално единствената информация за акционерите да идва от някакви финансови отчети.
Наистина може да се печели по време на паника, ако имаш здрави нерви. Особено интересно беше след убийството на Кюлев с ДЗИ.
Коментар
-
С такива отчети не се печели доверието на акционерите.
Аз приключих с ПОЛИМ, защото съм разочарован от манипулациите с фин. резултати. Бих си купил пак дори на 10лв като си смени мажоритаря.
Успех на всички с ПОЛИМ и др. Банев.
Първоначално изпратено от МислителятШубето голям страх! Честито на всички, които разпродадоха на 5.20. Позицията въпреки всичко бързо се възстанови.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Утре нищо няма да се случи . Няколко подплашени бомбета ще люснат по 200-300 акции , а хитрите играчи ще чакат да си понапазаруват. Малко след това пазарът ще забрави и ще се увлече по мечти и надежди за първо тримесечие на 2006 и евентуална продажба на дружеството . Не смятам , че цената ще падне под 5.30 - 5.50 . Лично аз не смятам да продавам ...
Коментар
-
Anton Chigurh
Спокс щом съм влизал тук съм наясно с рисковете. За продаване ме мисля цената ми е под 5 лв.
Коментар
-
Ники спокойно. Продавай спокойно - не ги хвърляй на по-ниски цени. Ще ги продадеш. Не се шашкай, няма да си на загуба. През Февруари ще има спад по други добри позиции (след първите отчети - според мен) и ще можеш и да понапазаруваш нещо с продеденото от Полима преди Март. Може да е за добро. Магесника Б. пак сви нещо, кога ли ще се махне от това дружество, че и то бял ден да види.
Коментар
Коментар