If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз ще съм първият който при реална смяна на собствеността ще си купи акции от тук, но засега съм пас.
Не е лошо от време на време да се разглеждат отчетите на АКБ холдинг, за да се разбере що за мажоритар има Полимери.
Друг е въпросът какъв е нашия пазар, който преди 2 дни оцени акцията на 2 лв. при условие, че за последната година инвестициите в дъщерни предприятия станаха 0, а счетоводната стойност -2,72.
Да не говорим, че за тази година няма консолидиран отчет и още куп други неща
Аз ще съм втория.
Ако обявят 6.5 млн. лв. в края на годината май вече ще сте закъснели
E па вие много на сигурно искате да го играете тоя пазар.Без риск няма големи печалби.Банев та Банев, ей го Черепа си изпрати чиновника за едно мижаво интервю и всички са готови да се закълнат в неговата непорочност в управлението на Пътища.Хайде де, вълка и козината да си смени нрава никога, пък камо ли с едно интервюнце.Кой знай къв смех е ударил вчера като е видел зайците от какъв малък морков полудеха.Ама добре ще е да ви поръси с акцийки богато богато, пък Капман, ако ще и до мажоритарен дял да изкупят не могат да го уплашат.Голям кеф ще бъде да ги подгонят от офисите с лакираните нокти по пътните строежи да видят как се изкарват истинските пари.
аз ще съм първият който при реална смяна на собствеността ще си купи акции от тук, но засега съм пас.
Не е лошо от време на време да се разглеждат отчетите на АКБ холдинг, за да се разбере що за мажоритар има Полимери.
Друг е въпросът какъв е нашия пазар, който преди 2 дни оцени акцията на 2 лв. при условие, че за последната година инвестициите в дъщерни предприятия станаха 0, а счетоводната стойност -2,72.
Да не говорим, че за тази година няма консолидиран отчет и още куп други неща
Аз ще съм втория.
Коментар
nevermind
i na mene mnogo mi se iska da ima prosvetlenia pri majoritarq za pove4e prozra4nost, NO....... zasega e null,niete,nothing
mai dosta hora ve4e zabraviha hehe neshlifovania diamant RIVIERA i tova,koeto se slu4i s neq...
taka 4e za tazi pozici s pulna sila vaji: povisheno vnimanie
novacite, da ne se nabulbukate na tezi niva, shtoto kel faida kato imate akcii, kogato nqma da ima jelaeshti da vi kupqt na jelanite ot vas niva!!!
Аз продадох поради същата причина преди мес. и половина, не виждам смисъл да ги държа тия акции при такъв растящ пазар. И не съжалявам - вече имам 20% на тия пари а ако бях останал тука щеше да е 0%. А и не забравяйте и безброй многото акции на 158 ... няма мърдане нагоре
Не знам за вас, обаче сметам да я подпукам още другата седмица пък каквото сабя покаже.Който го е страх от мечки не ходи в гората на чичко Банев.И да ви кажа тези които продават като обезумели/всички виждат кои са/ ще са най яростните купувачи на нива с 20-30 % отгоре.То тва си е нешлифован диамант тва заводче.Пък ако са толкоз курназ и си сипят смело и безотговорно ще се замисля да се напъна до 5% и тогава ще си говорим с чичото за перспективи.
Нео , ПОЛИМ е 15% от портфейла ми. Беше и повече , но го намалих.
Акцията има потенциал за 1-2 години да стане поне 40-50 лева ,ако попадне в читав мажоритар. Но това са реалностите засега.Не случайно при избор на акция за инвестиране мажоритаря е от първостепенно значение. Да държа акциите с надежда да се промени мажоритаря , докато другите позиции растат , си е риск.
То за това си е борса , няма нищо сигурно .
най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Не знам за вас, обаче сметам да я подпукам още другата седмица пък каквото сабя покаже.Който го е страх от мечки не ходи в гората на чичко Банев.И да ви кажа тези които продават като обезумели/всички виждат кои са/ ще са най яростните купувачи на нива с 20-30 % отгоре.То тва си е нешлифован диамант тва заводче.Пък ако са толкоз курназ и си сипят смело и безотговорно ще се замисля да се напъна до 5% и тогава ще си говорим с чичото за перспективи.
Само за първите шест месеца компанията има приходи от 25 млн. лв., тъй че обявените 45 млн. лв. за годината са напълно постижими. За полугодието видяхме и печалба от близо 1.5 млн. лв., така, че явно следващите шест месеца ще са доста печеливши, че да догоним минимум 6.49 млн. Рано или късно и чичко Банев ще се чатне, че това е неговата компания и ще я оцени подобаващо. Примери - Пътища, Топливо и др.
На мен не малка част от портфейла ми е в тази позиция. И малко ме е яд като гледам други позиции колко скочиха. Но мамка му, ще я стискам докато не и дойде и на нея времето. А то ще дойде, търпение само трябва, надявам се не много.
АБСОЛЮТНО!
По-скоро ще продавам ODES или HDPAT,отколкото POLIM.
Коментар
nevermind
"Разработена е инвестиционна програма за развитие на дружеството от 2006 до 2112 година. Основни моменти в нея са:.......
....
Коментар