мики, това като го чета и все едно чета информация за БИОВ от преди 2 години - и там правиха някаква когенерация със същата цел ама май скоро я продадоха, като прибавиш и че показаха почти еднаква печалба сека - твърде много станаха приликите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
"Разходите за енергия са над една трета от общите й разходи, но се работи по изграждането на когенерационна система за производството на топлинна и електрическа енергия съвместно с "Костенец XXИ". Проектът се очаква да бъде реализиран към края на тази година, като ефектът от него ще бъде намаляване на зависимостта от външни доставчици на енергия. Освен това компанията планира да увеличи капацитета си, да модернизира инфраструктурата си и да покрие евростандартите за екология."
Мирише ми на увеличаване на капитала с тази инвестиционна програма, ама да видим...
Коментар
-
nevermind
tuk sega stava gore dolu tova, koeto "Stenli" napisa v edna druga tema:
"... na tazi pozicia pazara taka ZDRAVO SHTE I GO SLOJI...." dokato onzi 4vor Banev ne prestane da krade 4rez firmite na imeto na maika si i ne spre da izto4va parite na firmite si za droga i zalagania po kazinata.
a vie si se naduhvaite kolko e bila podcenena i koko perspektivi imala!
predi da mrudne kum niva,koito zaslujava, bate vi Banev purvo taka zdravo shte vi go na4uka, 4e mai svqt shte vi se zavie!
Коментар
-
Не станало кой знае какво: (не говоря за немарливоста на БФБ)
от "Дневник"
12 февруари, 19:05 2007
ръст на печалбата до 1.7 млн. лв. в предварителния финансов отчет за 2006 г. - сигурно ще покаже по добра тази година.
Разходите за енергия са над една трета от общите й разходи, но се работи по изграждането на когенерационна система за производството на топлинна и електрическа енергия съвместно с "Костенец XXИ". Проектът се очаква да бъде реализиран към края на тази година, като ефектът от него ще бъде намаляване на зависимостта от външни доставчици на енергия. Освен това компанията планира да увеличи капацитета си, да модернизира инфраструктурата си и да покрие евростандартите за екология.
Амбициозна инвестиционна програма и т.н.
Цялата статия: http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=311265
Коментар
-
Първоначално изпратено от dalcomПредлагам да поискаме оставка на сичко в БФБ и да ги съдим.
Абсурдно е 2 седмици един отчет да не може да бъде качен "по технически причини"..ами има 1 милион сървъри се могат некаде да го качат и да обявят че това е отчета.
И то тази истина лъсна наяве защото на мене ми падна пердето и взех да въртя телефони и да искам обяснения.
А С КОЛКО ДРУГИ ОТЧЕТА СА НИ КЪПАЛИ ЧРЕЗ ЗАКЪСНЕНИЕ ДА РЕЧЕМ 2-3 БОРСОВИ СЕСИИ????
Мисля че трябва да ги разкостим веднъж завинаги и да им спрем кранчето.
Все пак това са наши пари, колеги предлагам ви да да поискаме тази пасмина не просто да подаде оставки ами и да ни плати неустоики.
Незнам, аз просто съм в шок....Тва са 2 седмици! тва не е ташак.
Защо все на Полимери и Тича им се случват тези неща, а не на някоя друга компания ?
Ето, сега имате отчети - четете ги, харесват ли ви ?
Коментар
-
Къде го имашеМненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbowЯ пък ти 380 000 супер.
не е препоръка за покупка или продажба
Коментар
-
Я пък ти 380 000 супер.
не е препоръка за покупка или продажбаМненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbowЗвъннах и говорих лично с Тодоров (Защита Фирмена Сигурност и Акционерна собственост - г-н Георги Тодоров Полимери АД) а после и с финансовия им.
Пратили са отчета на дружеството за 3-тото тримесечие ОЩЕ НА 15!!!!
Вчера от БФБ са се обадили че видите ли имало некви техно проблеми при БФБ (!) и щял да се побликува утре.....
Е сега ми кажете какво е това?
И кой груха 2 седмици инсайдерска информация и т.н. И се е нагрухтял до ушите.
Просто неам думи да опиша това на какво прилича.
А ние си кесим тука и чакаме като агънца некой да ни одере кожите.
Тва е безумие което става.
Ама да не стане 14 000 като на Полимери
Коментар
-
Първоначално изпратено от longbowЗвъннах и говорих лично с Тодоров (Защита Фирмена Сигурност и Акционерна собственост - г-н Георги Тодоров Полимери АД) а после и с финансовия им.
Вчера от БФБ са се обадили че видите ли имало некви техно проблеми при БФБ (!) и щял да се побликува утре.....
Тва е безумие което става.
Коментар
-
Звъннах и говорих лично с Тодоров (Защита Фирмена Сигурност и Акционерна собственост - г-н Георги Тодоров Полимери АД) а после и с финансовия им.
Тва е безумие което става.Мненията ми не са препоръка или съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от kifnevermind, дано си послушал какво ти казах преди 3 седмици!
абе изобщо нямам думи - тоя е същия боклук като оня на БИОВ - сякаш са се наговорили за печалбата
i si zatvurjdavam poziciata 4e tova e nai-nelepata pozicia na BFB.... zaradi(bez da spomenavam epiteti i vseizvestni harakteristiki na liceto prestupnik) majoritarq!
opredeleno sega e moment da si s pari! koeto i pravq!
Коментар
-
Предлагам да поискаме оставка на сичко в БФБ и да ги съдим.
Абсурдно е 2 седмици един отчет да не може да бъде качен "по технически причини"..ами има 1 милион сървъри се могат некаде да го качат и да обявят че това е отчета.
И то тази истина лъсна наяве защото на мене ми падна пердето и взех да въртя телефони и да искам обяснения.
А С КОЛКО ДРУГИ ОТЧЕТА СА НИ КЪПАЛИ ЧРЕЗ ЗАКЪСНЕНИЕ ДА РЕЧЕМ 2-3 БОРСОВИ СЕСИИ????
Мисля че трябва да ги разкостим веднъж завинаги и да им спрем кранчето.
Все пак това са наши пари, колеги предлагам ви да да поискаме тази пасмина не просто да подаде оставки ами и да ни плати неустоики.
Незнам, аз просто съм в шок....Тва са 2 седмици! тва не е ташак.
Коментар
Коментар