IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полимери АД (51P / POLIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    В позицията съм лаик , но Банев ако допусне да му отидат правата на аукцион без да ги запише , някой може да му го вземе на безценица....
    Нямам акции ......
    е Банев ще си ги запише, ама примерно БХК според мен няма и само това стига за да стане мазалото ... а още колко от дребните ще кажат ай сиктер ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
      Първоначално изпратено от 1anti
      за да купя съм го мислил нямам навика да купувам и после да мисля, все пак за да съм коректен поясних че съм влезнал със малък % от портфейла - в конкретния случай 2.5-3 % се пада а за единия лев - прочети пак какво точно пише и пак смятай колко става, ако въобще мине пред кфн каааакто то и да е а това че са продавали елана или които и да е от доста време не ме интересува.
      приеми го като чисто приятелско предупреждение
      единствения смисъл да купуваш на тази цена е да разчиташ че КФН ще отреже проспекта, но ако са спазени изискванията, те нищо не могат да направят...тъй че...
      незаписаните права отиват на аукцион, както по-долу вече споменаха...
      4eta pak vmomenta i vie go vijte i na prima vista si e OK
      nyamam i ne e suvet za vuzdurjane ili za turgoviya!

Коментар

• В позицията съм лаик , но Банев ако допусне да му отидат правата на аукцион без да ги запише , някой може да му го вземе на безценица....
        Нямам акции ......

Коментар

• Himko>Polim

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
            за да купя съм го мислил нямам навика да купувам и после да мисля, все пак за да съм коректен поясних че съм влезнал със малък % от портфейла - в конкретния случай 2.5-3 % се пада а за единия лев - прочети пак какво точно пише и пак смятай колко става, ако въобще мине пред кфн каааакто то и да е а това че са продавали елана или които и да е от доста време не ме интересува.
            приеми го като чисто приятелско предупреждение
            единствения смисъл да купуваш на тази цена е да разчиташ че КФН ще отреже проспекта, но ако са спазени изискванията, те нищо не могат да направят...тъй че...
            незаписаните права отиват на аукцион, както по-долу вече споменаха...

Коментар

• и аз мисля да влизам на аукциона чак дотогава ще гледам цирка

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
                колега я помисли пак, като след месец ще можеш да си купиш акциите по 1 лев, защо даваш сега 5...

защо мислиш елана разпродаваше цял ден...

познай къде отива цената...напълно е възможно да сме свидетели на 10-кратен спад от върха ... е химко едва ли ще бие
                Iskate li da vi prqtq research na Elana na POLIM s target cena ot 18.10

Коментар

• за да купя съм го мислил нямам навика да купувам и после да мисля, все пак за да съм коректен поясних че съм влезнал със малък % от портфейла - в конкретния случай 2.5-3 % се пада а за единия лев - прочети пак какво точно пише и пак смятай колко става, ако въобще мине пред кфн каааакто то и да е а това че са продавали елана или които и да е от доста време не ме интересува.

Коментар

• колега я помисли пак, като след месец ще можеш да си купиш акциите по 1 лев, защо даваш сега 5...

защо мислиш елана разпродаваше цял ден...

познай къде отива цената...напълно е възможно да сме свидетели на 10-кратен спад от върха ... е химко едва ли ще бие

Коментар

• 5.11 мисля е добро начало за спекула чак за спекула на годината незнам, но за една от най-интерсните - съгласен взех си и аз малко пък ще видим кон боб яде ли все пак полимери работи и има печалба от дейността си за разлика от други с чисто финансови приходи, ще видим дали има още вземания за отписване, а и на тази цена при евентуална покупка със голяма вероятност ще съм на цена под новия мажоритар, ако има такъв

п.п. не е препоръка , но ако някои има в стратегията си спекула с малък процент от портфейла - успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Банев..... не си давайте парите на вятъра.
                        nishto ne se znae - o4ertava se spekulata na meseza...dori godinata!
                        za takova uslovno uveli4enie skoro ne byah 4uval
                        a ako se zapi6at 1000 akzii - may pak shte pro4eta suob6tenieto!

i 4estita Baba Marta i uspeh na vseki v investiraneto!

Коментар

• Банев..... не си давайте парите на вятъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана
                            :-)
                            абе вие май забравяте,че 80% от увеличението трябва да си плати самия Банев :-)
                            и кво около 11 мио ли остават за останалите акционери,за 11 мио ли става врътката според вас и то ако е записана 100%.

Къде е ключето,
                            нека акцията падне ако ще до 1 лв. :-)
                            тогава г.н Банев,започва да изкупува максимален брой акции...идва времето за обратно изкупуване и се включват некви 2-3 мио , следва обявяване на увеличението с 2-3 мио и това е,обаче какво става с цената на акциите тогава мислите ли, че ще остане 1-2 лв. ???При счетоводна стойност на акцията в момента=16 лв.!:-)
                            И пак камилчетата са ...ани...
                            Банев печели и в двата варианта и с увеличение и без ;-) :-)

Увеличението може да стане и с 1000 акции не забравяйте!
                            Как ще рискува Банев, ако не внесе парите за увеличението, нали правата отиват на аукцион, И рискува да загуби предприятието?
                            lipsata

Коментар

• :-)
                              абе вие май забравяте,че 80% от увеличението трябва да си плати самия Банев :-)
                              и кво около 11 мио ли остават за останалите акционери,за 11 мио ли става врътката според вас и то ако е записана 100%.

Къде е ключето,
                              нека акцията падне ако ще до 1 лв. :-)
                              тогава г.н Банев,започва да изкупува максимален брой акции...идва времето за обратно изкупуване и се включват некви 2-3 мио , следва обявяване на увеличението с 2-3 мио и това е,обаче какво става с цената на акциите тогава мислите ли, че ще остане 1-2 лв. ???При счетоводна стойност на акцията в момента=16 лв.!:-)
                              И пак камилчетата са ...ани...
                              Банев печели и в двата варианта и с увеличение и без ;-) :-)

Увеличението може да стане и с 1000 акции не забравяйте!
                              Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                                аз пак да попитам, откъде сте толкова сигурни, че ще се стигне до увеличение. Някъде по долу имаше едни цитати от един прословут закон.
                                За съжаление се оказа, че нещата не са толкова прости в прословутия закон. Ключът е след запетайката:
                                "и по този начин се накърняват интересите на акционерите"

Иди доказвай как точно са ти накърнени интересите.

Коментар

Working...
                                X