If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
abe levacite ot Standart dali imat oshte POLIM, ELMA i dr.takiva izbusheniaci v portfeila? Nali izp.direktor e doktor po ikonomika ot 1945, hahahah. Smiah goliam sa tia pichove, tolkova sa zle. Edin priatel se beshe oburkal i si beshe dal parite tam, dobre che gi drupna v nachaloto na noemvri
za sega se publikuvat t.nar. portfeili taka che ako se interesuvash mnogo moze da vidish
wannarock, може би ме бъркаш с някой друг жена му не съм я одумвал а и него не съм дори интерес нямам изобщо никакъв в тая сгушена спекулативна позицийка просто коментара ми беше за псевдо-евро-етикецията.. и критериумите за истината и прочее..
abe levacite ot Standart dali imat oshte POLIM, ELMA i dr.takiva izbusheniaci v portfeila? Nali izp.direktor e doktor po ikonomika ot 1945, hahahah. Smiah goliam sa tia pichove, tolkova sa zle. Edin priatel se beshe oburkal i si beshe dal parite tam, dobre che gi drupna v nachaloto na noemvri
wannarock, може би ме бъркаш с някой друг жена му не съм я одумвал а и него не съм дори интерес нямам изобщо никакъв в тая сгушена спекулативна позицийка просто коментара ми беше за псевдо-евро-етикецията.. и критериумите за истината и прочее..
Да бе -ама снощи го видяхме тоз национално отговорен капитал колко струва-защо били богати-щот сами си работели-голема простотия.Айде ся пак ще ни трийне.
Първоначално изпратено от blah blah
За Банев или хубаво или нищо, че сега Моди ще ви резне.
Боримечка, те само модераторите не разбраха къде е мошеника
брадат, рогат, мани - искат да ни наложат псевдо-евро-етикецията е мерси, а брадатия си е брадат спор нема
Боримечка, те само модераторите не разбраха къде е мошеника
брадат, рогат, мани - искат да ни наложат псевдо-евро-етикецията е мерси, а брадатия си е брадат спор нема
ей това е к'во му плащаш
иначе в интервюто с Ники Кънчев е като Исус Христос - на това му се вика Български Капитализъм!
Интервюто по Дарик беше забележително ! Да му се неначудиш на добротата. Всичко, което каза може и да е вярно, но аз не познавам щастлив миноритар в тази компания
Коментар