Какво стана тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полимери АД (51P / POLIM)
Collapse
X
-
има още на къде
не е офтопик а споделяне на челен опит
Шефът на Oracle е реализирал опции за 544 млн. долара
22.08.2008 11:29
Изпълнителният директор на Oracle Лари Елисън е реализирал приходи от упражняване на права върху опции на стойност 543,8 млн. долара, съобщиха от компанията, цитирани от CNN. Това е един от най-големите бонуси в историята въобще, уточняват от изданието.
От Oracle заявяват още, че за изминалата 2008 г. са предоставили на Елисън опции, чиято стойност в деня на прехвърлянето е била 71,4 млн. долара.
Базираната в Redwood Shores компания уточнява, че опциите са за 7 млн. акции със „страйк“ (цена на упражняване) от 20,49 долара. Вчера акциите на Oracle затвориха на ниво от 22,31 долара за брой.
Приходите на Елисън са най-големият опционен бонус за изпълнителен директор през последните няколко години, смятат от Equilar, фирма за изследвания в областта на бонусните възнаграждения на корпоративните ръководители.
Елисън, който според класацията на Forbes е 14-ият най-богат човек в света, притежава лични активи на стойност 25 млрд. долара, по-голямата част от които именно в опции.
Според анализатори опционните бонуси на Лари Елисън трудно ще бъдат надминати от друга компания в Силициевата долина, особено като се има предвид кризата на фондовия пазар през последната година.
По данни на Oracle Елисън е получил базово възнаграждение от 1 млн. долара и допълнителен бонус в размер на 10,78 млн. долара за миналата година. От Oracle посочват, че високите бонуси на Елисън, който основава компанията преди повече от 30 години, се дължат на ключовата му роля в управлението.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockборсата си е борса. Човек трябва преди всичко да е Човек, ако ме разбираш какво искам да ти кажа
вулгарните думи от страна да една дама не са особено приемливи, ако тя претендира да е дама ако ли не - здраве да е (на никого не желая лошото - и на г-н Банев представи си )
а дали ще си прибера акциите на по-ниска цена зависи от много неща, а и моите акции не са толкова съществено нещо
"Човек трябва преди всичко да е Човек" - да трябва. Банев ли имаш ли предвид. ?
"вулгарните думи от страна да една дама не са особено приемливи, ако тя претендира да е дама" - Ами дамата на г-н Банев какво я боли дали съм дама или не. В крайна сметка, си живеят живота, а ти се прави на джентълмен и им пожелай и скромно семейно щастие, хаха, е много изчаткали хора си има по света.
"моите акции не са толкова съществено нещо" - за това си абсолютно прав. "ако ме разбираш какво искам да ти кажа "
Но и доколкото си спомням, вие нали ги бяхте продали на загуба ???? какви акции ?????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката мечкаПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от малката мечкаПървоначално изпратено от wannarock
представяш ли си го
(Имам акции, за огромно, огромно съжаление, да не казвам колко ми се псува, че не е културно мамкамуУ....)
г-н Банев не е за подценяване - както е казал народа: седнал съм с мечка дренки да ям
още веднъж наздраве!
Може пък да си прибереш акциите на ниска цена, ако си заложил на такава игра, така че - успех, ако познаеш!
(Наистина съжалявам за вулгарните и цинични думи, но смятам, че тук отношението към акционера е такова и затова го казвам, както го усещам. Позволих си го и защото съм акционерка.)
вулгарните думи от страна да една дама не са особено приемливи, ако тя претендира да е дама ако ли не - здраве да е (на никого не желая лошото - и на г-н Банев представи си )
а дали ще си прибера акциите на по-ниска цена зависи от много неща, а и моите акции не са толкова съществено нещоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от малката мечкаПървоначално изпратено от wannarock
представяш ли си го
(Имам акции, за огромно, огромно съжаление, да не казвам колко ми се псува, че не е културно мамкамуУ....)
г-н Банев не е за подценяване - както е казал народа: седнал съм с мечка дренки да ям
още веднъж наздраве!
Може пък да си прибереш акциите на ниска цена, ако си заложил на такава игра, така че - успех, ако познаеш!
(Наистина съжалявам за вулгарните и цинични думи, но смятам, че тук отношението към акционера е такова и затова го казвам, както го усещам. Позволих си го и защото съм акционерка.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката мечкаПървоначално изпратено от wannarock
представяш ли си го
още веднъж наздраве!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката мечкаПървоначално изпратено от wannarock
едно уиски и от мен за г-н Банев
п.с. вече съм го платил (май повече от едно) покрай сагата с увеличението на капитала и срива на полимерките. Наздраве!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarock
едно уиски и от мен за г-н Банев
п.с. вече съм го платил (май повече от едно) покрай сагата с увеличението на капитала и срива на полимерките. Наздраве!
Какво наздраве бе батка (нека ти да си жив и здрав, другото е .....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от be_googleЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА Г-Н БАНЕВ!
да е жив и здрав и да продължава да инвестира в България!
Ч.Р.Д. на Николай Банев с конни състезания
18.08.2008 13:25 |
Вчера в новата конна база във ваканционното селище Русалка се състоя международно състезание в 4 дисциплини - на височини 90, 100, 110-115 и 120 см., предаде в. "24 часа". Наградният фонд и купите бяха осигурени от ФИК "АКБ Форес" ХАД в чест на рождения ден на Николай Банев днес.В конната надпревара участваха 28 състезатели с 35 коня от България, Румъния и Украйна.
Големият купон на рожденика ще е също в Русалка.
п.с. вече съм го платил (май повече от едно) покрай сагата с увеличението на капитала и срива на полимерките. Наздраве!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от be_googleЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА Г-Н БАНЕВ!
Вчера в новата конна база във ваканционното селище Русалка се състоя международно състезание в 4 дисциплини - на височини 90, 100, 110-115 и 120 см., предаде в. "24 часа". Наградният фонд и купите бяха осигурени от ФИК "АКБ Форес" ХАД в чест на рождения ден на Николай Банев днес.В конната надпревара участваха 28 състезатели с 35 коня от България, Румъния и Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА Г-Н БАНЕВ!
Коментар
Коментар