If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От една седмица заради студа и планов ремонт спря девненското предприятие "Полимери", съобщиха синдикалисти от КНСБ. "От шест месеца тръбя, че фирмата върви към бавна и мъчителна смърт, има хлор складиран като бомба, но предприятието ни не получава етилен, заради дългове към "Нефтохим Бургас", заяви Васил Василев регионален координатор на "Подкрепа".
Производството ще бъде възстановено на 2 февруари, казаха от ръководството, но отказаха повече коментар. Всичките 220 работници са на линия, няма хора пуснати в принудителен платен или неплатен отпуск, потвърдиха от профсъюза. Но заради студа и снежната блокада някои от пътуващите не са стигнали вчера до предприятието.
Заради рекордно ниските температури на на места има замръзване на тръбите, но повечето от тях са с питейната вода. След последните шефски рокади, новият изпълнителен директор на "Полимери" е Евгения Банева, съпругата на Николай Банев, собственик на АКБ "Форес" и на предприятието в Девня. От централата в София не можаха да направят връзка с нея.
“Полимери” АД е пред фалит”, заяви регионалният координатор на КНСБ за Варна Илия Илиев. “Повече от един месец дружеството е преустановило дейност. Пускането на завода вече е проблем, заради остарялата техника. От месец насам заводът работи само на минимални мощности. Там работниците не са получавали заплати повече от 2 месеца. Хората са освободени и ги викат на работа само, заради пускането на някои производства”, коментира Илиев.
Проверка на “Позвънете” установи, че заводът работи на съвсем минимално натоварване от предния петък. Част от служителите все още не са получили възнагражденията си дори и за септември.
Същевременно се оказа, че на практика в момента предприятието е почти без ръководство. Коментарите на работниците в завода са, че там в момента цари пълен хаос. Отпреди седмица професионалните си взаимоотношения с “Полимери”, а и с целия консорциум “АКБ Форес” е преустановил и директорът “Инвестиционни проекти” Румен Дяков.
честито на Ники Банев - с пожелания да се нареди и между най - добрите мажоритари ...и татковци! :-) имам и акции тук
:-)
Евгения Банева роди близнаци
10 юли 2009 /
Съпругата на мултимилионера Николай Банев - Евгения Банева, роди близнаци, научи БЛИЦ от близки на семейството.
Децата - момиченце и момченце, 2400 и 2200 грама, са се появили в специализираната клиника "Тина Киркова" преди час. Това са четвъртото и петото дете в семейството на Николай Банев. Близнаците се присъединяват към отбора на Мария Банева, Николай Банев -младши и Теодора Банева.
п.п. нам, че сега ще почнат едни гадни коментари за Баневи, ама да са им живи и здрави дечицата, да растат достойни и добри хора!
Ало, червения, по партийна линия ли си ги честитите ??? Не е препоръка
честито на Ники Банев - с пожелания да се нареди и между най - добрите мажоритари ...и татковци! :-) имам и акции тук
:-)
Евгения Банева роди близнаци
10 юли 2009 /
Съпругата на мултимилионера Николай Банев - Евгения Банева, роди близнаци, научи БЛИЦ от близки на семейството.
Децата - момиченце и момченце, 2400 и 2200 грама, са се появили в специализираната клиника "Тина Киркова" преди час. Това са четвъртото и петото дете в семейството на Николай Банев. Близнаците се присъединяват към отбора на Мария Банева, Николай Банев -младши и Теодора Банева.
п.п. нам, че сега ще почнат едни гадни коментари за Баневи, ама да са им живи и здрави дечицата, да растат достойни и добри хора!
Би-алтернативиста, след като изгубихте изборите, защо не си в отпуска, защо не идеш на море???
Заведи жената или мъжа, почини си. И без това, някой друг ще трябва, да изрине лайната, които изсрахте.
Бах мааму,от охранителче до началник кабинет на премиера.И после би_някойси,радослава и разни други бълват помия срещу охранителя Б.Б.Ми той поне е бил шеф охранител.
и от мен "бах мааму"!
през онези гладни години всеки е бачкал нещо и ако си е плащал данъците... какъв е проблема! Знаеш ли колко студенти сме бачкали по строежи и заведения... е ти си един на мама и тате ... ти си изключение!
не славнямай обикновен човек с ББ!
Обикновен охранител - началник на кабинета на министър-председателя.
Собственик на охранителна фирма - министър-председател.
Това са фактите.И все още не разбирам къде е разликата!И защо единият е ,,света вода ненапита'' , а другият е мутра.
добре бе човек ти не четеш ли ?
1995 година охранител за НЯКОЛКО МЕСЕЦА, когато беше супербезработица - няма и нужда от оправдание ... просто човека си е намерил друга работа!
а тогава през 1995 г. той е работник, а борисов БОС! Охрана на Бай Тошо, Царя - все неща, за които е ясно, че твърде вероятно е ББ да си е бил под пагон....на много свободен режим ....
В същото време Банев и ръководството на неговия холдинг са подсъдими в десетки дела за умишлен банкрут на над 100 приватизирани предприятия. Срещу Николай Банев са заведени и десетки граждански искове от граждани на Созопол за узурпиране на частно имущество е неправомерното му използване. Съдебни дела се водят и за неизплатени заплати на работници и служители във многобройните му фирми.
Бах мааму,от охранителче до началник кабинет на премиера.И после би_някойси,радослава и разни други бълват помия срещу охранителя Б.Б.Ми той поне е бил шеф охранител.
и от мен "бах мааму"!
през онези гладни години всеки е бачкал нещо и ако си е плащал данъците... какъв е проблема! Знаеш ли колко студенти сме бачкали по строежи и заведения... е ти си един на мама и тате ... ти си изключение!
не славнямай обикновен човек с ББ!
Обикновен охранител - началник на кабинета на министър-председателя.
Собственик на охранителна фирма - министър-председател.
Това са фактите.И все още не разбирам къде е разликата!И защо единият е ,,света вода ненапита'' , а другият е мутра.
и от мен "бах мааму"!
Коментар