If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ееее. не може все на дъното да се купува и на върха да се продава, хехе!
Просто си мисля, че дружеството е още по-подценено от преди, понеже продажбите и печалбата му не спират да нарастват и в кризата, няма почти никаква задлъжнялост и т.н.
Какво ста тука? 15,60 лв. Печалба на акция, а цената не е и помръднала
Верно нямат пари хората....
Е, аз пък ще си пълня и после ще продавам на 500 тук
Можеше да го направиш още 2007 година,сега ще почакаш.....
Какво ста тука? 15,60 лв. Печалба на акция, а цената не е и помръднала
Верно нямат пари хората....
Е, аз пък ще си пълня и после ще продавам на 500 тук
Откакто започна кризата, трейдърите купуват 20-30 акции като излезе отчета, после пускат два-три лафа във форума. След това замълчават, защото от началото на кризата, ... цената пада. А и кризата може още да не е спряла ....
Не е препоръка естествено.
Имам акциЙ, но за какво ли ги имам, се питам, като посоченият от Гари проблем, ми е най-актуален.
Амортизациите им са малки, значи нямат нужда да инвестират, но тогава,
Щом имат кеш, защо не дадат дивидент ?!
Защо изобщо има нужда да коментирате ВПЛОД, просто ми посочете дружество с по добро цялостно държане по време на кризата (до момента разбира се). Ниският фрийфлоут му помогна до известна степен, но не може да се отрече непрекъснатият възходящ ход във фундамента на компанията. А за тези които не харесват перото кеш в отчетите - ми да обърнат внимание на други компании, които наблягат на инвентара и мат. запаси
интересно дружество, но ето, че и днес спихна малко
Защо изобщо има нужда да коментирате ВПЛОД, просто ми посочете дружество с по добро цялостно държане по време на кризата (до момента разбира се). Ниският фрийфлоут му помогна до известна степен, но не може да се отрече непрекъснатият възходящ ход във фундамента на компанията. А за тези които не харесват перото кеш в отчетите - ми да обърнат внимание на други компании, които наблягат на инвентара и мат. запаси
Тез милиони са кеша-а. Това означава не само пари в брой в касата, но и всички парични средства по банкови сметки и депозити. Ей това е кеш или пари в брой.
Коментар