Методът с изпирането на пари чрез увеличение на капитала става популярен все повече. Емблематичен случай беше с Велде/Лесопласт след отписването. Тук прехвърлиха/харизаха Приморец Турист на приближени на холдинга, после с едни милиони се основа германска търговска фирма и нашите хора ползваха средствата за собствен алъш-вериж. Когато дойде време да се легализират - с лост 21 към едно понеже такова е съотношението на нелегални/редовни ето ти спретнато увеличение на капитала. Но докато за Велде е сигурна незаконната им дейност тук не може нищо да се докаже.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Черноморски холдинг
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimi83 Разгледай мнениеГолеми поръчки са пуснали 250 лева, и нека надаването да започне сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТук какво се случва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеНякой има ли идея,защо акцията на тоя холдинг скочи със 100 % за два дни?В поста ,който току що ми изтриха модераторите ,направих едно предположение,но се оказа неприемливо....Предвид това ,предполагам,че предположението ми е в голяма степен е било вярно,но няма как да го споделя,щото пак ще ми изтрият целия пост....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеНякой има ли идея,защо акцията на тоя холдинг скочи със 100 % за два дни?В поста ,който току що ми изтриха модераторите ,направих едно предположение,но се оказа неприемливо....Предвид това ,предполагам,че предположението ми е в голяма степен е било вярно,но няма как да го споделя,щото пак ще ми изтрият целия пост....
Преди около 2 години направиха увеличение на капитала при емисионна стойност от 21 лв. за една акция. За 2 години понакупиха бройките, от който желаеше да продаде и явно вече е дошло време, да приведат цената на разумно ниво. Продавачите не са много, вече.
Плюс това дружеството се развива. Придобиха някоя и друга компания.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Някой има ли идея,защо акцията на тоя холдинг скочи със 100 % за два дни?В поста ,който току що ми изтриха модераторите ,направих едно предположение,но се оказа неприемливо....Предвид това ,предполагам,че предположението ми е в голяма степен е било вярно,но няма как да го споделя,щото пак ще ми изтрият целия пост....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДано след 20г. Пак да получите, защото аз от ЦЕНХЛ всяка година получавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеNikoga ne sa davali divident i e mnogo slabo likviden i silno riskov.
Коментар
Коментар