Първоначално изпратено от Investorrr
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Докато при други позиции се говори за надценост и стойности по няколко и по над 5 пъти счетоводната стойност на акция, тук при това дружество с отворен към капиталовия пазар мениджмънт, с управляващо дружество и договорни фондове, и много други достойнства, все още се търгува на нива под счетоводната си стойност, която е 12.93 лв. за акция, според консолидирания отчет от 30.09.2006 г.
Според мен, продаващите под това ниво, са или закъсали за пари или неориентирани.
Притежавам акции от дружеството и не е препоръка.
Коментар
-
Bobi75
че излязоха ли на ТОПЛ новите акции?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BillyАбе не дигнаха ли много летвата? С тези темпове скоро ще стигне TOPL
Притежавам акции и от двете дружества и мнението за съвет за покупка или продажба.
Коментар
-
Bobi75
Били ти показателите гледай
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusМного обичам като влизам в една позиция и тя да ми прави за 10-12 дена 15% ръст, което за съжаление не винаги не става. Тук обаче няма грешка. Да Ви кажа честно обаче се надявах скока да е след пускането на правата, че мислех да си купя евтинко и малко права, ама какво да се прави ще трябва да купуваме на по-висока цена.
Готов съм да се басирам, че повече от 1000 бр права няма да се предложат за продажба.
Ееее, това е шега де, някой да не вземе да се вържеТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Много обичам като влизам в една позиция и тя да ми прави за 10-12 дена 15% ръст, което за съжаление не винаги не става. Тук обаче няма грешка. Да Ви кажа честно обаче се надявах скока да е след пускането на правата, че мислех да си купя евтинко и малко права, ама какво да се прави ще трябва да купуваме на по-висока цена.
Коментар
Коментар